Формула 1 - обща тема
Модератор: Общи модератори
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Re: Формула 1 - обща тема
Ако ще и 5к коня да е, пак ще си кибичиш в Кресненското дефиле.... 

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Сигурен съм, че поне 1 от тези 50 бройки ще стигне до луните пътища у нас 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Как ще коментирате ударчето Макс и Хам?
Винаги ФИА си имала любимец, но скоро ще бъде сменен ми се струва Макс и ще почне да бута всички като кегли.
Винаги ФИА си имала любимец, но скоро ще бъде сменен ми се струва Макс и ще почне да бута всички като кегли.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Ако е до мен, не бих могъл да накажа нито един от двамата и бих го квалифицирал като състезателен инцидент. (Както направиха и стюардите)
Гледах го от всякакви ъгли, слушах ги и двамата, както и всякакви експерти. Макс си се изсили както трябва, Хам започна да взима завоя по-рано, за да се защити, което стресна Макс, той наби кучките по-здраво, от което му блокираха колелата и вместо да продължи да завива, тръгна направо, заради което се и закачиха.
Не бих казал, че вината е 100% на единия, или другия. И двамата маааалко попрекалиха, но в рамките на сивото. Лошото е, че то за малко стават нещата в тоя спорт и те така.
Гледах го от всякакви ъгли, слушах ги и двамата, както и всякакви експерти. Макс си се изсили както трябва, Хам започна да взима завоя по-рано, за да се защити, което стресна Макс, той наби кучките по-здраво, от което му блокираха колелата и вместо да продължи да завива, тръгна направо, заради което се и закачиха.
Не бих казал, че вината е 100% на единия, или другия. И двамата маааалко попрекалиха, но в рамките на сивото. Лошото е, че то за малко стават нещата в тоя спорт и те така.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Ако гледаме 'буквата' на правилата Макс заслужава наказание.
Поставяйки се на тяхно място обаче, за мен е състезателен инцидент.
И двамата играеха на ръба на позволеното и пътищата им просто се срещнаха.
Аз съм учуден от поведението на Норис. Ако продължава да е "политически коректен", няма да се пребори за титла. Не мога да си представя, че Верстапен или Хамилтън биха върнали позицията в тази ситуация. Верстапен отказа да върне на Перез някакво място в дъното на топ 10 след като вече беше спечелил титлата, какво остава да сдаде победа. Това е и психологическа игра, чудесен шанс да смачкаш съотборника си.
Да не говорим, че не бяха застрашени по никакъв начин от Хамилтън и можеха да вкарат първо Пиастри. Струва ми се обаче, че дори тогава нямаше да им позволят да се състезават.
Поставяйки се на тяхно място обаче, за мен е състезателен инцидент.

Аз съм учуден от поведението на Норис. Ако продължава да е "политически коректен", няма да се пребори за титла. Не мога да си представя, че Верстапен или Хамилтън биха върнали позицията в тази ситуация. Верстапен отказа да върне на Перез някакво място в дъното на топ 10 след като вече беше спечелил титлата, какво остава да сдаде победа. Това е и психологическа игра, чудесен шанс да смачкаш съотборника си.
Да не говорим, че не бяха застрашени по никакъв начин от Хамилтън и можеха да вкарат първо Пиастри. Струва ми се обаче, че дори тогава нямаше да им позволят да се състезават.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
И Строл отказа да върне позиция, макар да се бяха разбрали и това е ставало с различни пилоти в многократно.
Дали Алонсо ще го пусне другия път, а и има договор вече.
Дали Алонсо ще го пусне другия път, а и има договор вече.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
TheDriver написа:Ако гледаме 'буквата' на правилата Макс заслужава наказание.
Поставяйки се на тяхно място обаче, за мен е състезателен инцидент.![]()
Макс показва, че психиката му има на къде да се развива. Не мислех че толкова лесно ще започне пак да прави изпълненията си. Лошото е че ФИА му позволи /защото преди им изнасяше/ но сега ще им се върне, другите пилоти не са тъпи и ще започнат да правят като него.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Биното ще оглави Ауди от 1ви Август. Андреас Зайдл пък напуска
Очаквам скоро да обявят и Карлос Сайнц като пилот след като Биното ще е шеф, все пак той го доведе във Ферари и работят добре заедно.
Колкото до удара на Макс и Хамилтън и е състезателен инцидент и не е
Макс пак караше в стил “отстъпваш или се удряме”, но този път беше в ролята на задната кола. Прекалено оптимистично беше да му се получи това изпреварване там. Не гледах състезанието, но сега чета че Алонсо май е наказан за подобен инцидент, а в случая между Макс и Люис са казали, че могло да се избегне ако Люис не си направи завоя въпреки, че е напред
Тия побутвания започват да дразнят. Хубаво, че Ред Бул започват да страдат доста. Перез никакъв го няма, болида няма толкова голямо предимство и само карането на Макс не е достатъчно.
Макларън ако вземат да работят както трябва може и да им отмъкнат конструкторския шампионат
Никой нищо пак не казва за нашето лъвче, първа победа в основно състезание
Вече е 8ми в генералното класиране във F3, може още напред да мине при силни 2 последни старта за сезона

Очаквам скоро да обявят и Карлос Сайнц като пилот след като Биното ще е шеф, все пак той го доведе във Ферари и работят добре заедно.
Колкото до удара на Макс и Хамилтън и е състезателен инцидент и не е

Макс пак караше в стил “отстъпваш или се удряме”, но този път беше в ролята на задната кола. Прекалено оптимистично беше да му се получи това изпреварване там. Не гледах състезанието, но сега чета че Алонсо май е наказан за подобен инцидент, а в случая между Макс и Люис са казали, че могло да се избегне ако Люис не си направи завоя въпреки, че е напред

Тия побутвания започват да дразнят. Хубаво, че Ред Бул започват да страдат доста. Перез никакъв го няма, болида няма толкова голямо предимство и само карането на Макс не е достатъчно.
Макларън ако вземат да работят както трябва може и да им отмъкнат конструкторския шампионат
Никой нищо пак не казва за нашето лъвче, първа победа в основно състезание

Вече е 8ми в генералното класиране във F3, може още напред да мине при силни 2 последни старта за сезона

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Гледах състезанието на запис преди малко, защото четох, че било интересно и не съжалих, доста добро беше наистина.
При Редбул нещата започват да се разпадат ми се струва, такова поведение на пилот и комуникация с инженер не бях виждал. Щом чак Ламбиазе директно си му каза, че му е писнало от глупостите му и всяко мрънкане, а той е мега спокоен винаги
Верстапен постоянно ги храни, факт е, че стратегията им нямаше абсолютно никаква логика и го оставиха да бъде пресечен от абсолютно всички
Той се чувства, че е над отбора и може да каже всичко по радиото, ама някъде трябва да се тегли чертата, но не знам кой ще я тегли, предвид че Хорнер едва ли ще го стресне особено. А инцидентът с Хамилтън е 200% вина на Макс, който просто не си сдържа нервите и реши, че ще се катапултира без да има шанс да завие.
Макларън също объркаха абсолютно всичко, което можеше да се обърка, но кой прав и кой крив не мога да кажа. На мен ми изглеждаше немислимо да се върне тази позиция, но дотука бутаха Ландо приоритетно и беше време за "реванш". Въпросът е, че сами си правят живота труден, момчето дори не можа да се израдва на първата си победа в спорта, защото стана по този ужасен начин
При Редбул нещата започват да се разпадат ми се струва, такова поведение на пилот и комуникация с инженер не бях виждал. Щом чак Ламбиазе директно си му каза, че му е писнало от глупостите му и всяко мрънкане, а той е мега спокоен винаги

Макларън също объркаха абсолютно всичко, което можеше да се обърка, но кой прав и кой крив не мога да кажа. На мен ми изглеждаше немислимо да се върне тази позиция, но дотука бутаха Ландо приоритетно и беше време за "реванш". Въпросът е, че сами си правят живота труден, момчето дори не можа да се израдва на първата си победа в спорта, защото стана по този ужасен начин

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
на Пъпката му объркаха едно състезание за последните 50-60 и се оака да реве по радиото.
То тогава пилотите от ферари не знам какво трябва да кажат
Вижда се спад в Ред Бул и то много сериозно при Чеко, което допълнително усложнява ситуацията на "настоящия" шампион.
Ако отново им напукат канчетата на биковете в неделя на Спа, ще има интересна втората половина.
Надявам се на Монца фераритата да имат какво да покажат. Пробвах се за билети - първо няма,а цените на билетите

То тогава пилотите от ферари не знам какво трябва да кажат

Вижда се спад в Ред Бул и то много сериозно при Чеко, което допълнително усложнява ситуацията на "настоящия" шампион.
Ако отново им напукат канчетата на биковете в неделя на Спа, ще има интересна втората половина.
Надявам се на Монца фераритата да имат какво да покажат. Пробвах се за билети - първо няма,а цените на билетите

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
За билети най-евтини са състезанията в близкия изток и Азербейджан, в момента дори има директен полет София-Баку и нощувките са евтини. Ако нямах куп други пътувания през август и септември и покана за сватба баш за деня на състезанието щях да ходя там
. Ако и догодина го има директния полет обаче ще ходя 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Нидерландия и Абу Даби са с удобните полети, уикенда се рових. Все още има билети на прилични места по пистите, но като сложиш цялото пътуване за уикенда сумите набъбват сериозно.
Never mistake motion for action...
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Аз досега съм гледал Ф1 винаги от зелена зона. Не само заради парите, ами и по удобно е, избираш си място, ако не ти се лежи по тревата си вземаш малко столче и ходенето за бира е по удобно. В Италия билета беше 110 евра преди 6-7 години /90 евра в Унгария, Австрия, 80 в Турция /.
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Така има писти които са достъпни, но Монца е мястото на което усещането от тифозите е .......
особенно тук, volume max:
https://www.youtube.com/watch?v=BmGgvHflXgc
https://tickets.formula1.com/de/f1-3293-italien
особенно тук, volume max:
https://www.youtube.com/watch?v=BmGgvHflXgc
https://tickets.formula1.com/de/f1-3293-italien

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Alpine ще са с много яка ливрея за състезанието на Спа
В чест на премиерата на Deadpool and Wolverine заради акционера Раян Рейнолдс
Update: Окон в Haas от следващия сезон, multi-year deal
В чест на премиерата на Deadpool and Wolverine заради акционера Раян Рейнолдс

Update: Окон в Haas от следващия сезон, multi-year deal
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.