Новите ГТП стикери
Модератор: Общи модератори
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Новите ГТП стикери
vicho написа: на мен ми е интересно как си говорите 4-5 години за категории като те нямат никакво значение
A Боже ... Просто коментирам нещо странно за мен . Не че реално им някакво значение .
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
vicho написа:ildivvy написа:Имат значение за паркирането май... Иначе, цицата трудно се оставя, как няма да обжалват? Сигурно и до Страсбург ще стигнат!
какво паркиране Ви гони, Вие сериозно ли?![]()
![]()
за 20 години живот в София са се променили НУЛА неща... даже е станало леко по-зле, че трафика е повечко
следващите 20 години (ако издържа, ама и да не издържа ще е все тая... поне ще мога да споделя от първо лице) ще е същото
тва не е сериозно да се коментира
п.с. а за провинцията ще стане след около 140 години (ако имаме късмет)
Не ни се сърди! Просто, така чухме, че казаха по едно време по телевизора... Нямало да пускат в центъра, ако МПС-то нямало 'подходяща' категория! Чертаха някакви линии, квартали и т.н. Сега, ясно, че щом е по ТВ-то, значи не е вярно, но...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Хм интересно ще е с тези прегледи,чета че мерц 2019 бенз не можал да мине преглед,а при дизели нямало проблеми,има доста дето пушат като комини те как ще минават не е ясно
карам спокойно
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
bat kir4o написа:Хм интересно ще е с тези прегледи,чета че мерц 2019 бенз не можал да мине преглед,а при дизели нямало проблеми,има доста дето пушат като комини те как ще минават не е ясно
Е как 4-5 годишна кола няма да мине?Сигурно е нямал платен данък..другото са пълни глупости
kiko написа:bat kir4o написа:Хм интересно ще е с тези прегледи,чета че мерц 2019 бенз не можал да мине преглед,а при дизели нямало проблеми,има доста дето пушат като комини те как ще минават не е ясно
Е как 4-5 годишна кола няма да мине?Сигурно е нямал платен данък..другото са пълни глупости
В тефтера има статия на дизи райдърс,нямам представа
карам спокойно
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
още един "бизнес" ще умре, когато навлязат електичките на 70-80 %. Да видим, каква тъпня тогава ще измислят (да сме живи и здрави)
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
то тва е "Страшен" бизнес... пожелавам им чирки на гъзо 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
От днес са въведени допълнителни неща при преминаването на преглед в резултат на което .... си е ебало майката... Не можах да мина преглед на мотоциклет 2015 година с наличен/работещ катализатор. Служителите от пункта казаха че малко преди мен кола 2022г. също не успяла да мине а като цяло системата е пуснала 2 от 10 коли......
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Аз качих левъла в някакъв случаен пункт в Нови Искър. Е36 с М42 без катализатори от 1-ва минах на 2-ра еко категория. След месец ще минавам в СБА 46-цата с М54, сега е 3-та .. току виж скочи на 4-таивчо написа:В СБА ли е било ??
Че усещам някакъв заговор, ама да видя дали ще е така ?
Че няколко познати скочиха категория нагоре

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
v_p_m написа:От днес са въведени допълнителни неща при преминаването на преглед в резултат на което .... си е ебало майката... Не можах да мина преглед на мотоциклет 2015 година с наличен/работещ катализатор. Служителите от пункта казаха че малко преди мен кола 2022г. също не успяла да мине а като цяло системата е пуснала 2 от 10 коли......
Добре какъв реално е проблема, четох че само бензини били връщали заради CO2 и тук там някои за спирачки
c04 написа:v_p_m написа:От днес са въведени допълнителни неща при преминаването на преглед в резултат на което .... си е ебало майката... Не можах да мина преглед на мотоциклет 2015 година с наличен/работещ катализатор. Служителите от пункта казаха че малко преди мен кола 2022г. също не успяла да мине а като цяло системата е пуснала 2 от 10 коли......
Добре какъв реално е проблема, четох че само бензини били връщали заради CO2 и тук там някои за спирачки
Чесно казано не знам какво са гледали преди но при мен проблема е че не влиза в определените норми за изгорелите газове . Правят се няколко измевания , на 2-рото гърми в червено , стойноста трябва да е от 0.97 до 1.07 мисля а при мен е 1.230 примерно. Интересното е че при първото замерване с тези ми показатели минава но на 2-рото не дава....
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Моджо написа:Е като гърми ти дават по ниска категория. Иначе си минаваш.
Не става , не минаваш или по точно минаваш ама другия път

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Т.е. да очакваме, че до 2-3 месеца ще има рязко намаляване на трафика по улиците, а след година почти няма да има движение по пътищата на страната, така ли?
Ex: 96' BMW318ti