СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ildivvy » 16 Юли 2024, 19:33

slatanic написа:И повече от двама може.
Яриса които наследихме след като баща ми почина миналата година в момента по талон е на мен,майка ми и сестра ми в големият талон.
В малкия е само майка ми понеже нейното име е най-отгоре в големият талон. :ok:
Делим данъците в общината по тая причина и утре ако решим да прехвърляме трябва да идем и тримата.
Простотия,но ходих сам да го прехвърлям в кат и тия идиоти така направиха,а бе последният работен ден от годината.
Та файда от споделена собственост.

Когато е по наследство е ясно! Дори, ако е като при имотите, майка ти трябва да има най голям дял 1/2 (или 3/6) + 1/6, а вие със сестра ти трябва имате по 1/6 от собствеността. Моя въпрос е дали може да се отиде при нотариуса и да се впише 2/3 на един и 1/3 на друг човек, примерно?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 16 Юли 2024, 19:40

ildivvy написа:Знам, че едно МПС може да се регистрира на името на двама собственици, ако не бъркам нещо? Въпроса е обаче, те винаги по 50% ли имат или са възможни 'вариации'? Какво става с евентуалните глоби наложени на МПС с повече собственици? Кого търсят?

Аз също започнах да се оглеждам за 'уикенд-фън-кола', но формулата ще е друга - 2 места, минимално (по-възможност) тегло и горе-доло мощност. Ще се търси възможността и за открито купе...
Абе и аз гледах Бокстер, но в родината нито 1 не става , от немско 2 харесах - не можах да се свържа с хората , един изпуснах и реших че като ще внасям да е нещо по голямо :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 16 Юли 2024, 19:53

Бокстер-а ми е 'висока топка' ! Гледам други модели... Разбира се, желая ти успех в започнатите 'начинания'! С нетърпение чакам следващия сезон!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 16 Юли 2024, 20:00

ildivvy написа:Бокстер-а ми е 'висока топка' ! Гледам други модели... Разбира се, желая ти успех в започнатите 'начинания'! С нетърпение чакам следващия сезон!

:bchug:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 16 Юли 2024, 22:12

ivanski_2 написа:
ildivvy написа:Бокстер-а ми е 'висока топка' ! Гледам други модели... Разбира се, желая ти успех в започнатите 'начинания'! С нетърпение чакам следващия сезон!

Направо една сбирка да покаже звера :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 16 Юли 2024, 22:17

c04 написа:
ivanski_2 написа:

Направо една сбирка да покаже звера :ok:
Нека само си спечеля един звяр :D
Иначе заповядайте, може да си направим едно форумно трипче по нашенските завойчета :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 16 Юли 2024, 22:52

ildivvy написа:Аз също започнах да се оглеждам за 'уикенд-фън-кола', но формулата ще е друга - 2 места, минимално (по-възможност) тегло и горе-доло мощност. Ще се търси възможността и за открито купе...

Както написа alx в една тема отпреди 2 години:
Това е заучено положение ;) :lol:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 17 Юли 2024, 0:13

Бах маа му ,че какво им е на Z4 , Z3 ?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 17 Юли 2024, 0:24

Z4 е много противоречив модел: Е85 рядко изпада с хубав мотор и ръчка, повечето са или слаби или автомат, Е89 откъм дизайн е доста странна за повечето хора - всички викат много е яка ама вземи я ти :mhihi: . Отделно напоследък цените не знам защо, но полетяха в космоса (не че някой ги купува на тия пари, но все пак им искат много пари). С твърдия таван пък си много ограничен в багажа дето може да носиш със себе си ако искаш да сваляш тавана...все неща дето биха спрели някой от покупката на такава кола.

Z3 ако не е Мъка пък си е лагерна количка-мъртвец :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 17 Юли 2024, 4:52

E93 не съм карал, но ако по поведение е близка до другите е90/1/2 , значи е топ кола. Среден размер-нормален, хем става за кеф, хем е "нормална кола", имат доволно есктри, доволно комфорт, ОК избор на мотори... И не изглежда толкова женствено като Z-ка. :mhihi:
Малките палатки като маздите не са ми по-вкуса.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 17 Юли 2024, 7:39

mr_petroff написа:Бах маа му ,че какво им е на Z4 , Z3 ?

z3 не е зле, но не ми изглежда нещо интересно, като го сравнявам с бокстера, а за з4- изобщото визуално не ме кефи :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 17 Юли 2024, 9:20

Забравих да добавя, че Z4 е кола на крайностите - или я харесваш много или не можеш да я гледаш :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 17 Юли 2024, 11:09

ivanski_2 написа:

z3 не е зле, но не ми изглежда нещо интересно, като го сравнявам с бокстера, а за з4- изобщото визуално не ме кефи :dunno:

Z3 с 2.8 или 3.0 и шпер е брутална кола за каране, дори и с ретро-автомата. Направо е в различни измерения с първия боксер 2.5 мотор и сравнението е меко казано несериозно.
Все пак, очевидно търсиш осмак, вноса от щатите и наддаването по търгове е част от чесането на крастата, та не виждам защо слушаш форума а не си направиш кефа :mhihi:
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 17 Юли 2024, 12:38

blqsu4ko написа:
ivanski_2 написа:

Z3 с 2.8 или 3.0 и шпер е брутална кола за каране, дори и с ретро-автомата. Направо е в различни измерения с първия боксер 2.5 мотор и сравнението е меко казано несериозно.
Все пак, очевидно търсиш осмак, вноса от щатите и наддаването по търгове е част от чесането на крастата, та не виждам защо слушаш форума а не си направиш кефа :mhihi:

О, аз никой не слушам, дори з-ката да въърви повече бокстера си ме влече :D
Но да сега си играя на ттъргове ( продължавам да не печеля, баси имам чувството че някои хора които играят там са с неограничен бюджет :mhihi: )

Дайте препоръка за акумулаторна водоструйка да си пръскам терасата и понякога покрива на колата че спирам под едно дърво.
(Ще му сложа фолио тези дни)

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 17 Юли 2024, 13:26

За подобна играчка бих си взел Honda S2000, но цените ѝ са толкова високи, че по-добре пълноразмерен роудстер като Mercedes-Benz SL, дори и да е най-слабия 280.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата