СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ivanski_2 » 15 Юли 2024, 6:20

alx написа:
ivanski_2 написа:
peshehodetz написа:Какъв Додж ще взимаш ?
Челиднжър ( но чак другата година ще започна да го карам )

Иначе баси и моя мотор гореше много 9-12-15/100 баси БМВ то :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ако не е некъв компресиран / демон мисля, че като динамика няма да ти хареса- звук, да се фукаш с него, некви такива работи- бива… но за каране поне на мене не ми допадат … големи, тромави и неприятни за каране са по европейските пътчета…
Покарах точно такъв какъвто искам (5,7).
Говорих с няколко човека които карат по силните версии и да те казаха същото -неприятни са за каране , с различни окачване са от 5.7 …..
Абе общо взето това ще ми е играчка , ще я взема ще си поиграя една година примерно и ще си взема друга играчка :D

Корвета - карах този и честно казано не ме грабна … може и понеже е стар, но изобщо не си личяха тези 400 коня
Изображение

Последна промяна ivanski_2 на 15 Юли 2024, 8:04, променена общо 2 пъти
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 15 Юли 2024, 7:11

alx написа:
ivanski_2 написа:

Ако не е некъв компресиран / демон мисля, че като динамика няма да ти хареса- звук, да се фукаш с него, некви такива работи- бива… но за каране поне на мене не ми допадат … големи, тромави и неприятни за каране са по европейските пътчета…

Абсолютно точно казано, на базата на едногодишния ми опит и навъртени около 15 000 км

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 15 Юли 2024, 7:14

gromovich написа:
alx написа:
ivanski_2 написа:

Абсолютно точно казано, на базата на едногодишния ми опит и навъртени около 15 000 км

На кой мотор и година ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Потребител
Аватар
Кара: e46 318i

Мнение от max- » 15 Юли 2024, 8:13

Nickelback написа:...
Та накратко въпросът ми е:
Някой знае ли как се казват на български такива болтове с лагеруване върху тях, за да ги издиря на местна почва, и дали изобщо са намираеми тук?Изображение

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Мисля, че е пас болт - https://www.euroboltbg.com/index.php?o= ... p_id=10220

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gromovich » 15 Юли 2024, 10:44

ivanski_2 написа:
gromovich написа:
alx написа:
ivanski_2 написа:

На кой мотор и година ?

3,6 2017 г.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

СПАМ ТЕМА

Мнение от steeN » 15 Юли 2024, 10:49

Това наистина е неподходяща версия. Хем бавно, хем липса на звук, другото е бавно, но поне има звук. Като цяло си е магистрална лодка т.е. компетентен GT автомобил.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gromovich » 15 Юли 2024, 12:58

steeN написа:Това наистина е неподходяща версия. Хем бавно, хем липса на звук, другото е бавно, но поне има звук. Като цяло си е магистрална лодка т.е. компетентен GT автомобил.

Бавно, бавно, колко да са бавни 309 коня. Забравих, че тук всички карат 300+ коня и на Тракия не падат под 180. Иначе си прав магистрална лодка си е, а в града я карам само уикендите. Много хора си мислят, че могат да имат такава кола като основна, но уви не става.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 15 Юли 2024, 13:35

Е да 3.6 е слабо за това купе, всеобщо мнение - не само мое.
То е като при бмв-тата едно е да караш 316 съвсем друго 330, а още по друго 335 :D
А и след 2017 кутията става малко по-добра, което също си е фактор.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Юли 2024, 13:41

То във форума и Б58 е бавно.

А отностно разходите по 5/100... много зависи как се кара, колата в каква конфигурация е и т.н. Брат ми гара Г30 530д , но е само задно, седан, не е много натоварено с екстри, няма нищо тежко тип панорама, теглич и т.н. По УК-ските магистрали (115-120 ограничение) с 4 човека му дава 4,7-4,9. Същата, но комби х-драйв с панорами и т.н.... ще даде различен разход. Може и 6 да стигне.

Имаше един тест, някакви бяха тръгнали със 730д Г серия от Лондон до Мадрид. Бяха тръгнали през нощта, за да избегнат лондонския трафик. През цялото време само на Еко-про режим. Ограничение за макс.скорост до 100км/ч и бяха пристигнали с един резервоар с разход 4,4л/100км. Даже им оставаше още над 100км пробег.

https://dizzyriders.bg/post/10593/ot-lo ... 730d-video
Последна промяна TNT на 15 Юли 2024, 13:50, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 15 Юли 2024, 13:49

gromovich написа:
alx написа:Ако не е некъв компресиран / демон мисля, че като динамика няма да ти хареса- звук, да се фукаш с него, некви такива работи- бива… но за каране поне на мене не ми допадат … големи, тромави и неприятни за каране са по европейските пътчета…

Ами от личен опит, 650-ката напълно сток е по-бърза от всички некомпресирани V8 Камаро/мустанг/Чарджър/Челинджър, с които сме се пускали. А те са бая. Тука са повече от голфовете в Перник. Ръмжи, трещи, изглежда като че ще нашляпа топ-фюел, и накрая не мое да бие тъпото 650, което по никакъв начин не може да мине за бърза кола... Срамота. Само Мустанг 2017 съм карал от изброените и ми е малко "meh". Беше автомат де.
Сега... Всички гореизброени когато са компресирани е напълно безпредменто да се пускам с тях. Освен ей така за фън, да видя колко бързо и с колко много ще се отдалечат. Преди 3-4 години едно (на всичкото отгоре тунинговано) Caddy CTS-V така ми обърна огледалата, че още ми държи. :mhihi:
Та и аз смятам че N/A V8 не си заслужават. Еле пък като се има предвид, че в Европа са си скъпички за купуване/каране/поддръжка. Тук и в USA е различно. Има ги навсякъде, евтини са, всички майстори им разбират, части без пари, моргите пълни с тях... То Golf GTI тук е по-скъп, като цяло от колкото американските "пони"-та. Та даже май е и по-бърз в реални условия.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 15 Юли 2024, 15:33

c04 написа:
ryan83 написа:Тука пише ли някой :wave:

Намира се :mhihi:

:mhihi: :mhihi: не е кат преди..абе тоя аватар някой знае ли защо го няма :mhihi: :shock:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 15 Юли 2024, 17:20

ryan83 написа:
c04 написа:
ryan83 написа:Тука пише ли някой :wave:

Намира се :mhihi:

:mhihi: :mhihi: не е кат преди..абе тоя аватар някой знае ли защо го няма :mhihi: :shock:
Кой
пс:абе съсипиха го и тоя форум

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 15 Юли 2024, 20:38

gromovich написа:
steeN написа:Това наистина е неподходяща версия. Хем бавно, хем липса на звук, другото е бавно, но поне има звук. Като цяло си е магистрална лодка т.е. компетентен GT автомобил.

Бавно, бавно, колко да са бавни 309 коня. Забравих, че тук всички карат 300+ коня и на Тракия не падат под 180. Иначе си прав магистрална лодка си е, а в града я карам само уикендите. Много хора си мислят, че могат да имат такава кола като основна, но уви не става.
Сега се замислих , защо да не става за основна , заради високия разход ли ? Не виждам дали ще виси аверидж Гошо в задъстването с челиджър или с 35-ца разлика , нито дали ще иде до Пловдив с него ( за справка 35-цата с моето каране 15-18 разход , 2к за 2 броя диск с накладки ако ще говорил за разни части …. ), наистина не виждам финансово защо да не го караш като ежедневно особено 3.6

Относно комфорт хората пътуват с голфове и 36ци пак до Пловдив примерно …

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 15 Юли 2024, 21:32

steeN написа:Като цяло си е магистрална лодка т.е. компетентен GT автомобил.

Да и с правилния мотор са доста фън за каране и са най-близки до философията на muscle car. За мен тоя мотор е 6.4 атмосферния, нагоре става твърде много за това шаси.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 15 Юли 2024, 23:45

Иво бум-а защо спря да пише?
Надявам се няма дерт някакъв.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата