СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от немо » 11 Юли 2024, 23:33

alx написа:Таз е била удряна отпред…
Снимките са направени така, че да не се вижда, но е много крива отпред… отзад не може да се види защото няма верните снимки…. Което ме навежда на мисълта, че отзад е още по- крива.

alx рече , и категорично отсече.... :mhihi:
Почваш да заприличваш на Джорданката, което хич не е хубаво ;)
По едни скапани телефонни снимки как разбра колко е крива не знам... :dunno:
Преди 10-тина дена бях в един автосалон ( за нови автомобили ) и понеже трябваше да чакам оглеждах експонатите ;) Ми кола ( нова, в салон на дилър) в ниския клас си беше трагедия откъм подравняване и напасване на панели.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Юли 2024, 23:37

немо написа:
Снимките са направени така, че да не се вижда, но е много крива отпред… отзад не може да се види защото няма верните снимки…. Което ме навежда на мисълта, че отзад е още по- крива.

alx рече , и категорично отсече.... :mhihi:
Почваш да заприличваш на Джорданката, което хич не е хубаво ;)
По едни скапани телефонни снимки как разбра колко е крива не знам... :dunno:
Преди 10-тина дена бях в един автосалон ( за нови автомобили ) и понеже трябваше да чакам оглеждах експонатите ;) Ми кола ( нова, в салон на дилър) в ниския клас си беше трагедия откъм подравняване и напасване на панели.

аз взимам под внимание класа и марката на колата- ама като от едната страна фугата е 5мм а от другата няма… това го има само при тесла :)))

… защо мислиш, че няма снимки в анфас отпред и отзад? :angel:

… знам че си в тия неща, ама да го знаеш от мене- в една обява няма ли снимки в анфас отпред и отзад, под предния капак (да се вижда цялата предница), на педалите, волана и скоростния лост и шофьорската седалка… трябва много да се внимава…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от немо » 12 Юли 2024, 0:04

alx написа: това го има само при тесла :)))

Защото продавачът не е предполагал, че потенциален купувач ще се консултира във форум с експерт , който е на 5-6к. мили от колата :winky:
Защото 4 диагонала са достатъчни ако те интересува офертата да си вдигнеш г_за да я огледаш на живо !
Защото много пъти съм виждал, че между снимки и действителност има Балкан разлика :winky:
И защото знам, че нищо не знам почти никога не се изказвам като последна инстанция ;)
Други въпроси ?

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Юли 2024, 0:22

немо написа:
alx написа: това го има само при тесла :)))

Защото продавачът не е предполагал, че потенциален купувач ще се консултира във форум с експерт , който е на 5-6к. мили от колата :winky:
Защото 4 диагонала са достатъчни ако те интересува офертата да си вдигнеш г_за да я огледаш на живо !
Защото много пъти съм виждал, че между снимки и действителност има Балкан разлика :winky:
И защото знам, че нищо не знам почти никога не се изказвам като последна инстанция ;)
Други въпроси ?

Разбирам. Напред и нагоре :bchug:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 12 Юли 2024, 5:00

Нали това е бъдещето ...да се правят мозъчни операции от 5-6к мили през файвжи и камерка ? Какъв е проблема за специалист две фуги да сравни ... това да не са неврони ??!!! :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 12 Юли 2024, 6:09

За снимките-да не забравяме, че това е едно момиченце, което просто си продава колата. Ни е джамбаз, ни е фотограф. Беше забавно да ми обяснява как гаснела сама /старт стоп/и се връзвали по блутут с телефона като велики екстри и чудни неща
Или да ми описва зимните гуми каква марка са и кви са хубави без да я питам за това. Тя е втори собственик, колата си има история в аутотехника ли беше относно километрите. За правени ремонти по гаранция не се поинтересувах, но винаги мога да отида да попитам. Пък и майсторо е за това. Доста е добър и му имам доверие да хване евентуален проблем. Личи си че е пазена. Пижо е на 6 месеца и вече има петна по седалките от сладолед и сокчета)))
Последна промяна Моджо на 12 Юли 2024, 6:15, променена общо 1 път
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 12 Юли 2024, 6:14

Моджо написа:За снимките-да не забравяме, че това е едно момиченце, което просто си продава колата. Ни е джамбаз, ни е фотограф. Беше забавно да ми обяснява как гаснела сама /старт стоп/и се връзвали по блутут с телефона като велики екстри и чудни неща
Или да ми описва зимните гуми каква марка са и кви са хубави без да я питам за това. Тя е втори собственик, колата си има история в аутотехника ли беше относно километрите. За правени ремонти по гаранция не се поинтересувах, но винаги мога да отида да попитам. Пък и майсторо е за това. Доста е добър и му имам доверие да хване евентуален проблем.

Това момиченце вероятно е подставено лице, да ти свали гарда и да клъвнеш :mhihi:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 12 Юли 2024, 6:16

Е колко па да е подставено като колата е нейна. Майстора e за това.
Забравих да кажа /понеже е йогистка/ пише йога студиото на телефона като ми се обажда :)) и като я запалих се разля тибетска музика и успокояващи мантри :))) Ама то и това е нагласено :)))
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

СПАМ ТЕМА

Мнение от steeN » 12 Юли 2024, 7:44

Jordana написа:...

В същност е миналото. Вече дори няма нужда от хирург :ok:

https://developer.nvidia.com/blog/auton ... -using-ai/
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 12 Юли 2024, 7:53

Нали сме на тема въпроси за коли , та да се включа и аз, почнах ( с посредници ) да играя на разни търговве зад голямата вода, (засега само си играем нищо не печелим и май ще е така месец - два , знам ли ..) , та въпроса е как ( и дали изобщо , защото посредниците казаха че не става ) , мога да си застраховам контейнера ако падне във водата :mhihi:
Само това ми прати ама това ....
viber_image_2024-07-11_20-11-29-464.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 12 Юли 2024, 8:57

Според морското право всички стоки са застраховани , ама тънкостите са много ...и съдебните битки дълги и сложни...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 12 Юли 2024, 9:37

Майсторо рече - честито. Има 2 семеринга за смяна на скоростите и това и е болката. Като му я закарам за обслужване другата седмица ше ги смени. Масла, филтри и газ. Мотора е с верига, така че това отпада поне докъм 200к. Алх почти позна. Не е удряна, поне не личи, но едната врата е боядисвана. Ся от ожулено ли, от нещо друго ли не е ясно, ма и нема значение.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от немо » 12 Юли 2024, 9:42

ivanski_2 написа:Нали сме на тема въпроси за коли , та да се включа и аз, почнах ( с посредници ) да играя на разни търговве зад голямата вода,

Няма как да знам каква ти е идеята, ако търсиш нещо за себе си , което евентуално със всички разходи би ти излязло 5-6к под пазарната цена тук...ОК, струва си занимавката.
Обаче ако го правиш с цел да изкараш лев по-добре недей. От 3-4 години все има при мен по някоя канадка/американка, даже сега се занимавам с едно F16. Обикновенно са претърпяли по-леки или по-тежки инциденти и филмът е дълъг , и понякога непредвидимо скъп.
На някои марки тук не могат да им хванат VIN-a . Имах случай , когато се наложи частите да бъдат викани от Канада, щото колата имаше дребни ( но същесъвени разлики във фейса) и от евроспек версиите не ставаха части. Официалният вносител също не можеше да помогне.
Освен това много хора вече взеха да внасят и далаверата вече не е каквато беше преди 3-4 години. Другото е ,че клиентите се открехнаха да гледат карфакс и да се дърпат от коли, дето там са отписани (разбирай само за износ са) , а тук някой ги е върнал към живот.
Разбира се може да има добри попадения , но трябва много да се внимава.
Доколкото се разбира от мненията ти имаш добра работа с прилични доходи, така че не виждам защо ти е нещо такова ( ако го правиш с цел допълнителен доход)

Това е просто мое мнение , а ти си голямо момче и си свободен да правиш каквото си искаш :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от немо » 12 Юли 2024, 9:47

Моджо написа:Алх почти позна. Не е удряна, поне не личи, но едната врата е боядисвана. Ся от ожулено ли, от нещо друго ли не е ясно, ма и нема значение.

А сега де :lol: :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 12 Юли 2024, 9:49

Е не е крива. В сравнение с ролс ройс може и крива да е. Ку му снимам пежото дето е на 6 месеца и задната врата стърчи отдолу 2мм над всичко па щр каже че е удряна. Ама не е, така си е от 0 км.
А и снимки и на живо има известна разлика))
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата