Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Криминална тема

Мнение от Jordana » 29 Юни 2024, 12:14

3 за 5 им броят ако бродира гоблени .... :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 29 Юни 2024, 12:49

Само че после ще отпътува за Италия, където вече има издадена 20 годишна присъда, която той води дело да я лежи у нас.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Юни 2024, 18:48

https://bntnews.bg/news/zadarzhaha-hake ... 4news.html
Хванаха 21-годишния хакер с псевдонима Емил Кюлев.
Според мен са го хванали сега след 4 години(тогава беше непълнолетен)защото е почнал да говори колко са велики Путин и Русия. :dunno: :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 03 Юли 2024, 15:39

Бе този Брендо не знам колко ще лежи и колко за колко ще му броят, но току що прочетох, че тази година ставал на 60. Баси аз го мислех за по-млад, представях си го на нещо от порядъка на късните 40. Та дори и половината да лежи това да излезе на над 70 и косур си не е работа. Аз поне на такива години и с толкова кинти като него бих се крил някъде по света с променена външност и самоличност пък каквото стане. Има толкова много дестинации дето само е необходимо да се води low profile lifestyle. А тези теории дето някои ги пускат че едва ли не в затвора му се гарантирала безопасността не ми е ясно от къде ги измислят. Той ако е сгафил нещо много сериозно точно пък като го знаят, че е в затвор, тези дето е прецакал ще го поръчат като нищо, нали точно в затвора е пълно с такива като него. Пък и охраната в затворите като нищо би могла, а и е склонна да бъде подкупена.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Юли 2024, 15:41

Колко случая на знакови убийства има в български затвор? Аз лично не знам за нито едно. По филмите е едно, в реалният живот друго.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 03 Юли 2024, 16:35

steeN написа:Колко случая на знакови убийства има в български затвор? Аз лично не знам за нито едно. По филмите е едно, в реалният живот друго.

С тая логика можех да се съглася, ако имаше някоя знакова фигура която да е лежала в български затвор. При положение, че 99% от потенциалните жертви на такова убийство не са виждали затвора от вътре не можем да си правим такива заключения.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 03 Юли 2024, 16:55

Митьо Окото не беше ли пострадал именно в затвора ? Според мене тия 6 години ще лежи не повече 3 и излиза свободен човек . Това при условие че няма арести да е лежал преди да бъде осъден щото ще му зачетат и ареста . Влизането сам му приспада автоматично поне 1 година и при добро поведение ще му зачетат тоя ход . Не е глупак , най вероятно става въпрос за някаква процесуална вратичка която се надява да ползва за да се откачи от куката .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 03 Юли 2024, 17:08

Добре де нали влизаше в затвора да се покрие според някои слухове и легенди. Говори се че някаква сериозна пратка вероятно е изчезнала и предполагаемите изпращачи са някъде от Южна Америка. Та като излезе след около три години, ако не лежи италянската и румънска присъди тия ще си го намерят безпроблемно. Тогава за чий х... му е въобще да влиза в затвора. Пък и въобще тази история с украинския му паспорт е много мътна. По карибите има един куп държави дето срещу $100-200к инвестиция, дори недвижим имот, взима много по цивилизован паспорт с който влиза безпроблемно почти навсякъде по света.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 03 Юли 2024, 17:39

В Румъния нама да лежи със сигурност . За Италия не знам каква му е историята , Банев е наясно какво може и не може повече от журналистите предполагам. Ако е сигурно че ще доизлежава и там до 20 години няма да влезе сам . Най вероятно има негови хора в правосъдната система тука и разчита да го изперат и да го пазят . Или е подхванал някаква нова игра която касае подземния свят и е трудно разбираема за външен човек . :dunno: Ал Капоне е влязъл сам почти доброволно в затвора по същия начин при готова сделка с правосъдието . Само арогантното му поведение и вбесяването съдията по делото му скапва леката присъда . Капоне получава несъразмерно тежка присъда за доказаните му данъчни измами а не за криминалните престъпления .

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Юли 2024, 18:29

Какво толкова се чудите дали си е опекъл работата, парите вървят навсякъде.

b_u_b_o написа:
steeN написа:Колко случая на знакови убийства има в български затвор? Аз лично не знам за нито едно. По филмите е едно, в реалният живот друго.

С тая логика можех да се съглася, ако имаше някоя знакова фигура която да е лежала в български затвор. При положение, че 99% от потенциалните жертви на такова убийство не са виждали затвора от вътре не можем да си правим такива заключения.

По принцип може да си прав, но пропускаш нещо, че знакова за обществото и знакова за подземния свят са различни неща. Има много знакови фигури, които нищо не говорят на медиите, но всеки знае имената им в подземния свят и са влизали в затвора. Там нещата не стоят ей така на произвола. Човек с такива позиции се чувства като цар вътре с изключение на това, че е затворен. Не ми се влиза в подробности, но не го мислете, абсолютно нищо няма да му стане в затвора. Иначе ще си има много легални и нелегални отпуски.
Щом е решил да влиза или иска да си изчисти присъдите по някаква схема или е сгафил сериозно навън и шанса му да оцелее в БГ затвор е почти 100%-та. Навън не си е работа да се криеш, нещата не са както по филмите, всичко оставя следи в даден момент. За мен да сгафи на тия години и с толкова много пари е трудна работа, винаги може да се откупи пред някой с пари, това са бизнесмени в крайна сметка, освен ако не е дълбоко личен мотив. Предполагам по някаква схема иска да си изчисти присъдите и да живее относително спокойно живота си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Юли 2024, 11:46

Един вид пенсия със сто милиона в банката след всички разходи по пенсионирането. И аз така го виждам, честно казано. Не са много хората, които доживяват старини в този бизнес, може пък той да е един от тях.
Never mistake motion for action...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Юли 2024, 15:02

Стрелба с жертва и трима ранени в Модерно предградие, но е по неофициални данни. Три линейки имало там.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 04 Юли 2024, 15:50

Top Gun Maverick написа:Стрелба с жертва и трима ранени в Модерно предградие, но е по неофициални данни. Три линейки имало там.

Жертвата е бил лихвар, разотиваме се....
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Юли 2024, 16:07

Не знам дали е така, понеже е в заложна къща, а жертвата не е собственика. Имал дълго досие за кражби и телесни повреди, другите също били криминално проявени. Явно е отишъл там да иска нещо. Още един берял душа, ама не се знае.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 04 Юли 2024, 16:14

Top Gun Maverick написа:Не знам дали е така, понеже е в заложна къща, а жертвата не е собственика. Имал дълго досие за кражби и телесни повреди, другите също били криминално проявени. Явно е отишъл там да иска нещо. Още един берял душа, ама не се знае.

Естествен подбор. Добре, че се чистят сами от време на време, че ако разчитаме на българската правосъдна система :arrow: :help:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата