СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
Така е , но пък сега всеки ден всеки час навсякъде има матриЯл ... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Подариха ми

+ половин кило кашу.
кашуто ще го изям, ама като не пия.... Кво да го праа ся.

+ половин кило кашу.
Хм,хм...
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Моджо написа:Подариха ми
+ половин кило кашу.
Аз мога да помогна

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Еми да те покана на гости освен. То и джонита има и водки от березка.. Така си седят.
Ааа Слатаника ще викна. Ем да се качи на покрива да монтира "къщичка" на комина, хем да пий едно виски.
Ааа Слатаника ще викна. Ем да се качи на покрива да монтира "къщичка" на комина, хем да пий едно виски.
Хм,хм...
Не пия дъмпъл,ама ей така за цвят едно може…
А за покрива и моя чака два комина да му се шпакловат ама да видя кога ще е…
А за покрива и моя чака два комина да му се шпакловат ама да видя кога ще е…
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Преди много години (в една далечна галактика
) , явно не бях видял, че от милицията са ми вдигнали палка .... Абе с две думи вече спирам пред над и зад мен спира патрулка.
Как и да е, разбрах, че не съм спрял на палката, защото не съм я видял и почват да ровят в колата (тогава карах едно служебно 525ix (Е34) (седан) ).
В багажника откриха една бутилка "Дъмпъл" и веднага единият милиционер заключи, че докато карам пия

Как и да е, разбрах, че не съм спрял на палката, защото не съм я видял и почват да ровят в колата (тогава карах едно служебно 525ix (Е34) (седан) ).
В багажника откриха една бутилка "Дъмпъл" и веднага единият милиционер заключи, че докато карам пия

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Не знам до колко е ОК да споделям, но после се чувствам малко по-добре
Развръзката с мойта драма - опитах всичко . Насистина всичко което ми роди главата, за това да се опитам да постигна някакво разбирателство с таз жена . Кратки прояви на съчувствие от нейна страна - 3-4 срещи супер формални като разговори и въобще все едно не се познаваме . Във всеки един от тях продължаваше да говори как съм направил своят избор да си тръгна и да изоставя нея и децата . Обяснявах и се опитвах да обясня - така си остана. Всичкото това (с опитите от моя страна) обаче нямаше да се случи, ако не бях реших да направя една глупост още на втората седмица и да реша че не ми се живее. Факта, че пистолета не беше в мен ме спаси от това да ме намерят на мармалад в колата на един познат. Но след кратък размисъл реших че ако взема 10-на хапчета - всичко ще приключи без да го мисля .
Обачеееееее, обачееееее - Влади и Рая (деца на по 19-20 години) ме видяли как си "дремя" в колата и след като разбрали че явно нещо не е наред в Пирогов .
Та, от както живея вторият си живот
всичко в мен се промени в посока да се опитвам да правя добро . Видях, наситина видях доста неща откакто съм с подобна нагласа . Не знам, може да ви се стори глупаво - аз го виждам ежедневно .
Но, излезе и нещо неподозирано от мен - искам всичко или нищо . Вече нямам нагласата да правя компромиси, да чакам каквото и да било или нещо такова .
В следствие на което се явява и проблемът - не искам нищо общо с тази жена . Нищо ! Не искам децата, нямам желание да ги деля и виждам . Не искам да слушам от тях нейните глупости . След доста опити за разговори с нея в който ако случайно ми вдигнеше обясняваше абсолютни глупости (което си е нейна запазена стратегия да ядосва и нервира) като дори на тези срещи само и предимно аз говорех - стигнах трудно до заключението, че дори да се разберем нещо тя отново ще се прави на луда .
Вчера имахме среща с адвокат, на който уж трябваше да стигнем до някакъв консенсус (като уговорката за ден и час беше постигната седмица преди това по нейно/наше желание). Прати ми адреса където трябва да се явя вечерта преди срещата . Такъв не бе постигнат . Първо заради моето нежелание
и второто - тя явно беше отишла по-рано, а мен ме посрещнаха с един празен лист на който да дам мейл и да ми пратят "споразумение" . Ядосах се, разменихме си 2-3 реплики с нея в които тя излъга за нещата аз си станах и си тръгнах . Аз както писах съм изцяло до толкова насроен срещу нея и всичко, че дори не искам да си видя децата . Не искам, в тъпата ми глава е как те са нещото което винаги ще ме кара да мисля или да имам някакъв жалък опит за контакт с нея .
Наясно съм, че всичко е жестоко - но просто не искам . Ще отида да се посъветвам с някакъв психар или подобно, но най-много да вгорча живота на човека.
Знам, че няма такава опция като "доброволен" отказ от родителски права
, но съм наясно че има съд който може да ме приеме за некомпетентен родител .
Имам няколко от условията - децата са били подложени на риск, имало е проблеми и ще продължава да има проблеми в училището на баткото . В пътите в които ми е падало пердето и тя е седяла пред врата съм я махал от нея със сила и чумата се търкаляше като по индийските филми, че даже и нарочно се спъваше . Не еднократно е заявявла, че ако се откажа от нея и децата те ще живеят по-добре . Не еднократно е заявявала, че децата се дразнят едно друго или се карат за играчки "Защото нямат баща" . Мисля да ѝ дам тази "свобода" . Знам, че в нейната глава е как много държа на децата, но не знае за новото ми Аз
Ясно е, че ще има съд . Споделих с нашите за всичко - къде беше рев, къде бащата каза че явно ме е бил малко .
Вие как бихте постъпили на мое място ? Кое би било правилното решение ?
Извинявам се отново че превръщам форума и темата на "Искрено и лично" с нотки на "Съдебен спор". Ще потърся специализирана помощ за което. но знам че тук ще получа повече от едно мнение .

Развръзката с мойта драма - опитах всичко . Насистина всичко което ми роди главата, за това да се опитам да постигна някакво разбирателство с таз жена . Кратки прояви на съчувствие от нейна страна - 3-4 срещи супер формални като разговори и въобще все едно не се познаваме . Във всеки един от тях продължаваше да говори как съм направил своят избор да си тръгна и да изоставя нея и децата . Обяснявах и се опитвах да обясня - така си остана. Всичкото това (с опитите от моя страна) обаче нямаше да се случи, ако не бях реших да направя една глупост още на втората седмица и да реша че не ми се живее. Факта, че пистолета не беше в мен ме спаси от това да ме намерят на мармалад в колата на един познат. Но след кратък размисъл реших че ако взема 10-на хапчета - всичко ще приключи без да го мисля .
Обачеееееее, обачееееее - Влади и Рая (деца на по 19-20 години) ме видяли как си "дремя" в колата и след като разбрали че явно нещо не е наред в Пирогов .
Та, от както живея вторият си живот

Но, излезе и нещо неподозирано от мен - искам всичко или нищо . Вече нямам нагласата да правя компромиси, да чакам каквото и да било или нещо такова .
В следствие на което се явява и проблемът - не искам нищо общо с тази жена . Нищо ! Не искам децата, нямам желание да ги деля и виждам . Не искам да слушам от тях нейните глупости . След доста опити за разговори с нея в който ако случайно ми вдигнеше обясняваше абсолютни глупости (което си е нейна запазена стратегия да ядосва и нервира) като дори на тези срещи само и предимно аз говорех - стигнах трудно до заключението, че дори да се разберем нещо тя отново ще се прави на луда .
Вчера имахме среща с адвокат, на който уж трябваше да стигнем до някакъв консенсус (като уговорката за ден и час беше постигната седмица преди това по нейно/наше желание). Прати ми адреса където трябва да се явя вечерта преди срещата . Такъв не бе постигнат . Първо заради моето нежелание

Наясно съм, че всичко е жестоко - но просто не искам . Ще отида да се посъветвам с някакъв психар или подобно, но най-много да вгорча живота на човека.
Знам, че няма такава опция като "доброволен" отказ от родителски права

Имам няколко от условията - децата са били подложени на риск, имало е проблеми и ще продължава да има проблеми в училището на баткото . В пътите в които ми е падало пердето и тя е седяла пред врата съм я махал от нея със сила и чумата се търкаляше като по индийските филми, че даже и нарочно се спъваше . Не еднократно е заявявла, че ако се откажа от нея и децата те ще живеят по-добре . Не еднократно е заявявала, че децата се дразнят едно друго или се карат за играчки "Защото нямат баща" . Мисля да ѝ дам тази "свобода" . Знам, че в нейната глава е как много държа на децата, но не знае за новото ми Аз

Ясно е, че ще има съд . Споделих с нашите за всичко - къде беше рев, къде бащата каза че явно ме е бил малко .
Вие как бихте постъпили на мое място ? Кое би било правилното решение ?
Извинявам се отново че превръщам форума и темата на "Искрено и лично" с нотки на "Съдебен спор". Ще потърся специализирана помощ за което. но знам че тук ще получа повече от едно мнение .

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Хубаво, че си решил да нямаш общо с нея, но лошо че децата ще го отнесат покрай това (покрай сухото годи и мокрото дето се казва).
Относно споразумението пиши на carman-a да те свърже с неговия адвокат и двамата отидете на среща с нея и нейния адвокат. Двамата няма да постигнете съгласие, но адвокатите ще са по-склонни да ви разделят поравно

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Пистолети, хапчета, Пирогов, не си иска децата, падало му пердето ... за жена ти ясно, ама май ти си повече и от нея в индийския сериал. Стегни се и се контролирай малко от малко, мъжете нямаме право да се поддаваме на емоции. Въобще не се чуди дали да ходиш на психотерапевт - иди, има полза. Приключили сте и вече няма да имаш нищо общо с тая жена - пръскайте сергията максимално бързо и да приключва агонията, гледай си после живота, виждай си децата и това е. От панаири полза няма.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
streetz написа:Пистолети, хапчета, Пирогов, не си иска децата, падало му пердето ... за жена ти ясно, ама май ти си повече и от нея в индийския сериал. Стегни се и се контролирай малко от малко, мъжете нямаме право да се поддаваме на емоции. Въобще не се чуди дали да ходиш на психотерапевт - иди, има полза. Приключили сте и вече няма да имаш нищо общо с тая жена - пръскайте сергията максимално бързо и да приключва агонията, гледай си после живота, виждай си децата и това е. От панаири полза няма.
И си прав и не си . Всичкото това стана просто защото държах много на този човек . 12 години заедно не са малко (не са ѝ много). Плюс, че всичко стана в най-тежкият ми момент от живота досега .
Цирка няма да приключи с решението или със споразумение. Познавам човека срещу когото съм, знам какво е правила и продължава да прави .
Това че имам права на нея не ѝ дреме . Аз нямам намерение да си взимам децата с полиция или да звъня по 500 пъти за очевидно какво .
Плюс, плюс че на децата ще се наговорят глупости (каквито вече е наговорила на наши общи познати) и аз ще трябва да ги обеждавам в противното .
Пак да напиша - не еднократно ми е заявявано, че ако се откажа от децата/правата си върху тях те тримата ще са по-добре . Че не съм никакъв родител/бащата защото не се интересувам че децата се закачат едно друго и не съм им купувал дрехи (да отворя сайта на HM и да направя поръчка например) .
Колкото до това - контролирам се до колкото мога . Писах - друг човек съм след това. Но чак да не се поддаваме на емоции - Да, ако съм някой тупан с извинение който не е имал чувства до последно съм съгласен да кажа "Не ми дреме, все ми е тая". Ще посетя докторите .
Don_Diego написа: адвокатите ще са по-склонни да ви разделят поравно
Ама аз не искам нищо ... Нииищо . Ще си плащам издръжката и толкова . Просто не желая по никакъв начин децата да се разнасят напред/назад като куфари. Тая събота при тати, после при другият тати . Не, писах че вече нито ми се правят компромиси нито нищо подобно (специално тук в тази "връзка")
Както тя ми каза че съм направил избор да ги напусна, така и тя ми заявяваше нееднократно -"Че тримата ще са по-добре без мен" . Fine, ето ти всичкото - Давай .
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Вие с госпожата може и да спрете да сте семейтво, съпруг и съпруга, по някое време, но ти ще си останеш баща на тези деца и те ще имат нужда от теб.
Ще ти пиша на ЛС по-късно.
Ще ти пиша на ЛС по-късно.
преди седмици искаше на всяка цена да се сдобрите.
сега на всяка цена да нямаш нищо общо с нея и децата.
отчете се по двете крайности
... следващата ти нагласа и съответно решение ще е правилното.
сега на всяка цена да нямаш нищо общо с нея и децата.
отчете се по двете крайности

... следващата ти нагласа и съответно решение ще е правилното.
Последна промяна alx на 26 Юни 2024, 12:23, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Дефинирай какво значи "нищо".
Имай предвид, че трябва да си разделите всичко което е придобито по време на брака, като се почне от имоти и коли и се стигне до дребни домакински уреди и завивки.
Непълнолетните деца усложняват процеса и без адвокат няма да се мине.
Без деца или с пълнолетни такива, ако наистина не искаш нищо може да се явите двамата пред съда(без адвокати), попълват се редица документи и се разделяте по взаимно съгласие(решението се бави).
Сам казваш, че е било предложено някакво споразумение, което теб не те устройва, т.е. явно има неща от които не си готов да се откажеш. По всичко личи, че вървите към дело, т.е. няма да се разминеш без адвокати. Колкото по-бързо си намериш бракоразводен адвокат, толкова по-добре. Ще е скъпо разбира се, но алтернативата е да подпишеш това което адвокатът на жена ти предлага.
От тук насетне има купища процедурни и какви ли не хватки да си вгорчите живота и да саботирате бракоразводния процес. Жена ти може да ги използва, за да ти вчерни живота и да постигне своето, същото може да направиш и ти. Пребиваващия в момента в семейното жилище има повече контрол, но и е по-открит за атаки по линия на тази игра.
Имай предвид, че трябва да си разделите всичко което е придобито по време на брака, като се почне от имоти и коли и се стигне до дребни домакински уреди и завивки.
Непълнолетните деца усложняват процеса и без адвокат няма да се мине.
Без деца или с пълнолетни такива, ако наистина не искаш нищо може да се явите двамата пред съда(без адвокати), попълват се редица документи и се разделяте по взаимно съгласие(решението се бави).
Сам казваш, че е било предложено някакво споразумение, което теб не те устройва, т.е. явно има неща от които не си готов да се откажеш. По всичко личи, че вървите към дело, т.е. няма да се разминеш без адвокати. Колкото по-бързо си намериш бракоразводен адвокат, толкова по-добре. Ще е скъпо разбира се, но алтернативата е да подпишеш това което адвокатът на жена ти предлага.
От тук насетне има купища процедурни и какви ли не хватки да си вгорчите живота и да саботирате бракоразводния процес. Жена ти може да ги използва, за да ти вчерни живота и да постигне своето, същото може да направиш и ти. Пребиваващия в момента в семейното жилище има повече контрол, но и е по-открит за атаки по линия на тази игра.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Хем не искаш нищо, хем си си тръгнал от срещата при адвоката като са ти дали споразумението
Или говори ината ти или не си наистина склонен да им дадеш всичко.
Свържи се с адвокат, изговори нещата, обясни подробно какво искаш и какво не и нека той ги комуникира тези неща с другата страна

Или говори ината ти или не си наистина склонен да им дадеш всичко.
Свържи се с адвокат, изговори нещата, обясни подробно какво искаш и какво не и нека той ги комуникира тези неща с другата страна

- ивчо
- старши ентусиаст
-
Абсолютно те разбирам . И разбирам какъв грях е . Но, не приемам факта пред който съм изправен .
Реших вместо да се карам пред децата отново, да сляза за едно кръгче . Нейната реплика да не се връшам повече ме засегна доста .
Хората правят грешки, но тя си е навила че това е било моето решение да ги изоставя !!! и не пожела да опита дори да си дадем "втори шанс" - стига ми толкова .
Някога ѝ казах, че ще има момент в който ще ми падне пердето и няма да ме интересува нищо което ще "погине" в една "война" между нас . Ето я . И колкото и да е тъпо и отвратително да го напиша - ще закопая себе си и всичко което е "между" нас и ни свързва. Просто защото тя е решила, че нямам смелост да го направя и постоянно го ползваше срещу мен. Търпял съм доста, наистина доста . До тук . За мен лично - по-добре децата да са с нея и някой друг който и ще да е, отколкото с мен и нея. Знам какъв човек е и какво е правила и продължава да прави ! В нейното детство има травми, които разбрах твърде късно . Едно клипче преди време ми направи силно впечатление с нещото което каза - Може лесно да прецениш една жена каква е по това как се отнася с баща си и с по-малкият си брат/сестра. Тя нито с баща си се отнася добре, нито с брат си . Еле пък с татко ми/майка ми. При все че да речем те не са имали толкова контакти с нея или нещо което да я издразни ! А аз съм израстнал в семейство и род в който има толкова уважение, че се почувствах отново в 4-ти клас когато говорех на нашите какво става реално между нас с нея . Винаги, ама винаги сме се държали всички без значение кой каква връзка има с другата част от родата . При нея не е така . Единствено към леля ѝ има що годе някакво уважение, защото и е помогнала да се махне от Добрич и да заживее в София .
Исках да знам, че съм опитал . Затова и казах, че след тъпотията която направих съм друг човек . Старото ми аз щеше да заседне в озлобление и да проклина света . Без да правя опит за каквото и да е (говоря за такива случки, за други ситуации съм правил винаги компромис Аз) . Знаех и знам, че дори да се бяхме събрали Тя ще продължава да си е същата, просто аз ще съм по-добър от преди .
Брак нямаме - съвместно съжителство . Нямаме и кой знае какво общо като коли и подобно, уредите си остават при нея (все пак децата ще са там) .
Относно споразумението - точно обратното . Искам да се откажа от всичко (без издръжката). Всичко да взема, не ме интересува . Нооооооо, не искам да делим децата !
Те ще си останат при нея . А аз искам родителските ми права да бъдат отнети/ограничени . Което няма как да стане доброволно . Трябва съда да каже, че НЕ ставам за баща на децата . Има риск, некадърен съм и натам и натам неща които тя е казвала . Адвокат ще намеря, лесна работа . Даже вече имах среща с една дама, която всячески въпреки че ѝ обясних това което и тук - каза че по-добре е да не го правя заради себе си .
Лошото е , че Тя си мисли че аз искам нещо от нея и се страхувам да не го загубя - децата в случая. Но както писах, Тя не знае че съм готов да ги "загубя" . Знам, след години съдбата ще ми върне нещо в замяна, но - немам сили да слушам нейните глупости казани от тях ! Нека аз си остана лошият, нека аз съм виновен а Тя да е изоставената майка . Нека това си остане като "моето решение".
Това . Точно така написано .
Ще намеря адвокатин, но и за тях е трудно да повярват какво чуват на фона че всички си искат децата .
Не и аз, просто защото те ще са нейна проекция с всичките глупости с които ще им напълни главата .
Тъпото е, че това не може да стане без да мине процес .
Реших вместо да се карам пред децата отново, да сляза за едно кръгче . Нейната реплика да не се връшам повече ме засегна доста .
Хората правят грешки, но тя си е навила че това е било моето решение да ги изоставя !!! и не пожела да опита дори да си дадем "втори шанс" - стига ми толкова .
Някога ѝ казах, че ще има момент в който ще ми падне пердето и няма да ме интересува нищо което ще "погине" в една "война" между нас . Ето я . И колкото и да е тъпо и отвратително да го напиша - ще закопая себе си и всичко което е "между" нас и ни свързва. Просто защото тя е решила, че нямам смелост да го направя и постоянно го ползваше срещу мен. Търпял съм доста, наистина доста . До тук . За мен лично - по-добре децата да са с нея и някой друг който и ще да е, отколкото с мен и нея. Знам какъв човек е и какво е правила и продължава да прави ! В нейното детство има травми, които разбрах твърде късно . Едно клипче преди време ми направи силно впечатление с нещото което каза - Може лесно да прецениш една жена каква е по това как се отнася с баща си и с по-малкият си брат/сестра. Тя нито с баща си се отнася добре, нито с брат си . Еле пък с татко ми/майка ми. При все че да речем те не са имали толкова контакти с нея или нещо което да я издразни ! А аз съм израстнал в семейство и род в който има толкова уважение, че се почувствах отново в 4-ти клас когато говорех на нашите какво става реално между нас с нея . Винаги, ама винаги сме се държали всички без значение кой каква връзка има с другата част от родата . При нея не е така . Единствено към леля ѝ има що годе някакво уважение, защото и е помогнала да се махне от Добрич и да заживее в София .
alx написа:.
Исках да знам, че съм опитал . Затова и казах, че след тъпотията която направих съм друг човек . Старото ми аз щеше да заседне в озлобление и да проклина света . Без да правя опит за каквото и да е (говоря за такива случки, за други ситуации съм правил винаги компромис Аз) . Знаех и знам, че дори да се бяхме събрали Тя ще продължава да си е същата, просто аз ще съм по-добър от преди .
TheDriver написа:Д
Брак нямаме - съвместно съжителство . Нямаме и кой знае какво общо като коли и подобно, уредите си остават при нея (все пак децата ще са там) .
Относно споразумението - точно обратното . Искам да се откажа от всичко (без издръжката). Всичко да взема, не ме интересува . Нооооооо, не искам да делим децата !
Те ще си останат при нея . А аз искам родителските ми права да бъдат отнети/ограничени . Което няма как да стане доброволно . Трябва съда да каже, че НЕ ставам за баща на децата . Има риск, некадърен съм и натам и натам неща които тя е казвала . Адвокат ще намеря, лесна работа . Даже вече имах среща с една дама, която всячески въпреки че ѝ обясних това което и тук - каза че по-добре е да не го правя заради себе си .
Лошото е , че Тя си мисли че аз искам нещо от нея и се страхувам да не го загубя - децата в случая. Но както писах, Тя не знае че съм готов да ги "загубя" . Знам, след години съдбата ще ми върне нещо в замяна, но - немам сили да слушам нейните глупости казани от тях ! Нека аз си остана лошият, нека аз съм виновен а Тя да е изоставената майка . Нека това си остане като "моето решение".
Don_Diego написа:наистина склонен да им дадеш всичко.
Това . Точно така написано .
Ще намеря адвокатин, но и за тях е трудно да повярват какво чуват на фона че всички си искат децата .
Не и аз, просто защото те ще са нейна проекция с всичките глупости с които ще им напълни главата .
Тъпото е, че това не може да стане без да мине процес .