СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Top Gun Maverick написа:enigma написа:nickstorm написа:ама направо си го трупясаха а не да го целят в краката за неутрализация примерно...
![]()
![]()
неутрализация … въоръжен нарушител се стреля в center of mass докато спре да мърда. Ето така се прави https://youtube.com/watch?v=SRm6hbFzBmE&t=285s
Не знам, алх все вика, че супер рядко можело да се случи това, пък то блика от страшно много клипове за стрелба полиция когато просто спират някой и той се оказва някакъв смахнат:
https://youtu.be/EiwoyZFN8Jw?si=480jHkFhh34dQGrh
Тоя директно си го свитнаха:
https://youtu.be/8sU_ydlLEQE?si=yh1QMbq1iLHZHcZ6
Абсолютният брой може да е голям, но и страната е голяма… шанса да видиш нещо такова на живо е минимален. Аз примерно никога не съм виждал полицейска престрелка, и май само един път съм чувал да е имало наблизо до мене.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
и гърците май са такаsteeN написа:Jordana написа:...
Немците не ползват стоп патрони. Както казах, техните полицаи са най-тригър хепи в цялата Европа (може би другите подобни са нидерландците).
Не е като тука с предупредителни изстрели във въздуха или като англичаните без оръжие да седят да гледат и да се молят.
Знам, че ви развалям партенката за немските меки китки ама... сефте
Изпратено от моят moto g(8) power lite с помощта на Tapatalk
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Top Gun Maverick написа:И аз като съм имал за кратко кола с панорамен покрив, само съм го кълнял.
Готино е, но е от екстрите с плюсове и минуси. В жегите ти напича и на практика не се ползва. По-шумно е. В тея бури и градушки напоследък, само я мисля да не текне

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
На някого Concentrix говори ли му нещо ?
Питам за впечатления от 1-ва или 2-ра ръка ?
https://www.concentrix.com/
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
бивши колеги работят сега тамнемо написа:На някого Concentrix говори ли му нещо ?
Изпратено от моят moto g(8) power lite с помощта на Tapatalk
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Да не говорим за още тегло на кофти мястоTNT написа:Top Gun Maverick написа:И аз като съм имал за кратко кола с панорамен покрив, само съм го кълнял.
Готино е, но е от екстрите с плюсове и минуси. В жегите ти напича и на практика не се ползва. По-шумно е. В тея бури и градушки напоследък, само я мисля да не текнеНо пък създава усещане за пространство и особено по планински път с шарена сянка си е готино. Ако трябва да конфигурирам чисто нов автомобил, не бих си взел. За тези пари има доста по-готини и полезни екстри.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
2ката дизел ще опъне 0.01 г повече ако не е със стъклен покрив
Много е важно.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Мани, един път като свикнеш да ти е светло и широко над главата, после в кола без шибидах се чувстваш като танкист.
А за тея 20-50 кила ме боли шмайзера, който иска лекота, да си дупчи бронята на астрата и да си маха мокета и седалките щом го влече.

А за тея 20-50 кила ме боли шмайзера, който иска лекота, да си дупчи бронята на астрата и да си маха мокета и седалките щом го влече.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Преди време някой беше препоръчал някъде по темите ( ей ровя 30 минути и нищо) оптика в София от която доста хора бяха много доволни беше някъде по центъра и НЕ работеха със записване на час и това си го пишеш и в гугъл ревютата им, ако някой не се сети коя бееше - отивам да ровя като луд по гугъл ревютата на 100-те оптики по центъра 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
На Ботевградско до Джъмбо-то е доста добра оптиката, цените също. Говорим за правене на очили. За определяне на диоптър аз си ходя на лекар, не в оптика. Хем преглед профилактично, хем и диоптър ако се налага. До офиса ми е, Зора май беше. По принцип е със записване ама като идеш и кажеш че си платен преглед намират начин)). И децата там съм ги водил.
Оптиката, за която говоря май имаше и преглед.
ПП Оптики Види.
Оптиката, за която говоря май имаше и преглед.
ПП Оптики Види.
Последна промяна Моджо на 17 Юни 2024, 18:51, променена общо 2 пъти
Хм,хм...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
dhtj написа:Мани, един път като свикнеш да ти е светло и широко над главата, после в кола без шибидах се чувстваш като танкист.![]()
Това ми е топ любимата екстра, тъпото е че излезе от мода и не се предлага за почти нищо.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Аз съм раздвоен за тая екстра, тя ми е по-скоро за пътниците отзад, аз като шофьор бера предимно негативите че ми пече тиквата и ми е жега
И лятото в големите жеги дори щората не помага, пак си напича повече отколкото с ламаринен покрив.

steeN написа:dhtj написа:Мани, един път като свикнеш да ти е светло и широко над главата, после в кола без шибидах се чувстваш като танкист.![]()
Това ми е топ любимата екстра, тъпото е че излезе от мода и не се предлага за почти нищо.
Аз съм с единствената сигурно F90тка в южна калифорния с шибидах и въпреки, че много от другите собственици са се кефели, като го видят, никой друг не е посмял да поръча, щото карбона изглежда по-добре и щяло да бутне цената при препродажба. Приоритети.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Имах Рено 5 с шибидах и беше супер екстра. Еле за пушач като мен. За таван ако е без плътна щора - тц. Иначе ми харесва.
И най-удобните седалки бяха на това ренде. Имал съм се какви коли... Еми... Не. Ония си бяха топ.
И най-удобните седалки бяха на това ренде. Имал съм се какви коли... Еми... Не. Ония си бяха топ.
Хм,хм...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
А търсиш това може би, Ивански.
"Горещо ти препоръчвам оптиката Super 9000, близо е до Попа. Веселин Истатков е оптикът там, който ми спаси очите след"
Цитат ми е трудно през телефона))
"Горещо ти препоръчвам оптиката Super 9000, близо е до Попа. Веселин Истатков е оптикът там, който ми спаси очите след"
Цитат ми е трудно през телефона))
Хм,хм...