СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от alx » 06 Юни 2024, 14:40

Единственото което трябва да пазиш от големи сътресения са децата. Те дефакто са жертвите… ако и да ти се струва, че ти също си жертва. Не си. И не се дръж като такава.

Изчакай да слезе жената от метлата в един момент и се разберете. После, ще е трудно, но ясно кое как и кой. И пак дебело да подчертая- пазете / спестявайте колкото можете повече на децата.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 06 Юни 2024, 15:46

alx написа:Единственото което трябва да пазиш от големи сътресения са децата. Те дефакто са жертвите… ако и да ти се струва, че ти също си жертва. Не си. И не се дръж като такава.

Всичко заради тях опитвам . Нооооо, както писах - не желая те да плащат сметката, че с майка им не се разбираме :bchug:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Юни 2024, 17:06

https://www.premiumclassics.nl/news/185 ... K-xQOdzdlC

Айде маняци, скачайте :ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 06 Юни 2024, 18:08

TNT написа:https://www.premiumclassics.nl/news/1850/49/BMW-316i-Touring-E30-58-000KM-Design-Edition-1st-Owner-Full-Documentation-Sunroof?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2Fw_ofRnaF8Q-L4M0XgC4pQzs9R1nHRb6p_g7AJiN89oUX_F9BM9ThtLQ_aem_ARHZMsa1wSkdZ67vvWBwmkTLypucVOBHe0H3TNx_22JpPogOxgLv-bfz-GNBWHCccTbDTqr2VFNKsYK-xQOdzdlC

Баси, имах същото като цвят само че седан, пак ултра запазено и на 180 к.
Едвам му взех 4000 лв. преди 12 год.
Да го бях вкарал в някой гараж :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 06 Юни 2024, 19:26

TNT написа:https://www.premiumclassics.nl/news/1850/49/BMW-316i-Touring-E30-58-000KM-Design-Edition-1st-Owner-Full-Documentation-Sunroof?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2Fw_ofRnaF8Q-L4M0XgC4pQzs9R1nHRb6p_g7AJiN89oUX_F9BM9ThtLQ_aem_ARHZMsa1wSkdZ67vvWBwmkTLypucVOBHe0H3TNx_22JpPogOxgLv-bfz-GNBWHCccTbDTqr2VFNKsYK-xQOdzdlC

:mhihi:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 06 Юни 2024, 19:28

Страхотна е! Мисля, че дизайна и е напълно адекватен дори в наши дни!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 06 Юни 2024, 19:33

Ивчо, жена ти не те иска, но няма топките да се раздели с тебе по нормалния начин, очи в очи. По принцип на този етап вече има и трети човек в отношенията, но ако тя се окаже малко по-читава от повечето сган (извинявам се, ама не е лъжа), може да няма такъв все още. Много си вътре в играта и няма да ти мине от днеска за утре, но не се занимавай изобщо да я търсиш - още по-зле става, както и другите са ти казали. След година ще си готов да почнеш да се отваряш на идеята за нова връзка. Отговорът на всичките ти питания е въпросът който си зададе сам на миналата страница - за какво ти е такъв човек?
Жив и здрав, и аз след 4 месеца (живи и здрави) ще правя 39. :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 06 Юни 2024, 19:36

Концентрирай се върху децата! Това е единственото най-важно в момента... Другото е вятър и мъгла!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 06 Юни 2024, 22:26

ивчо написа:Ценен съвет, за който благодаря . Наистина ми е доста криво в момента и не знам нито къде съм, нито какво правя .

Година-две и ще ти мине.
Стомната ако се счупи 1 път както и да я лепиш все ще протече пак в един момент. ;)
Нямаш представа колко неща са били пред очите ми , а аз не съм ги виждал. Постфактум си даваш сметка кое , как и защо....
Но пък ако нещо се е случило, значи е трябвало да се случи.
Последна промяна немо на 10 Юни 2024, 17:29, променена общо 1 път
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Юни 2024, 23:11

немо написа:
ивчо написа:Ценен съвет, за който благодаря . Наистина ми е доста криво в момента и не знам нито къде съм, нито какво правя .

Година-две и ще ти мине.
Стомната ако се счупи 1 път както и да я лепиш все ще протече пак в един момент. ;)
Нямаш представа колко неща са били пред очите ми , а аз не съм ги виждал. Постфактум си даваш сметка кое , как и защо....
Но пък ако нещо се е случило, значи е трябвало да се случи.
На снимката ( може би 2 год. преди развода ми) сме аз , в дясно, и бъдещият на бившата ми :lol: И сега чета нещо по езика на тялото, дето преди не ми е направило впечатление ;) , ама карай....
20190727_231939.jpg

Тоз колко е гузен и му е неудобно от тебе… Четете ги тия неща бе хора…
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 07 Юни 2024, 9:36

Абе лесно е да разчетеш знаците ако си я чел вече книгата и си направиш една ретроспекция, но......приказката, че "любовта е сляпа" явно не е измислена току-така..... В крайна сметка има нещо, в което се убеждавам ежедневно и то е, че човешките взаимоотношения са много сложни, но това е именно играта наречена "Живот". Останете със здраве! А на колегата Ивчо му пожелавам да се държи здраво стъпил на земята и никога да не върши и казва нещата, които са му в главата на момента. Изчакваш и броиш до 10. После вече може и да си събрал акъла си и да си премълчиш някои неща, въпреки, че това ще те натовари теб, но пък и ако изригнеш нищо хубаво няма да последва. Няма да ти олекне! Намери си нещо, с което да си запълваш времето. Запиши се на народни танци, на салса. Там където ще се запознаеш с нови хора и особено нови жени. Не им споделяй защо си там. Ще видиш, че като се огледаш малко и живота все пак ще се окаже пъстър и за теб след време. Но! Не спирай да се чуваш и виждаш и с частиците от себе си! Ако не ги видиш днес, поне се обади и чуй гласовете им. Ще те боли, но е така, когато част от сърцето ти е някъде другаде. Едно мое лафче да ти кажа за последно: Пълно щастие няма! Бъди щастлив и се усмихвай, колкото и да не ти е в момента до това! Със здраве Ивчо!

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 07 Юни 2024, 11:29

vixx написа:

Ами "читава" беше .
Жив и здрав и ти :) Мерси за подкрепата .

ildivvy написа:Концентрирай се върху децата! Това е единственото най-важно в момента... Другото е вятър и мъгла!

Това ми е основното .

немо написа:Година-две и ще ти мине.

Тъжно е и това при теб, ама като се обърне каруцата - почваш наистина да виждаш .

ceco_kd написа:

:bchug: :bchug: :bchug: :bchug:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
Детайли за колата: facelift

Мнение от xaxo » 07 Юни 2024, 14:34

Аз да върна темата за гаражите.
Онзи със стръмния подход го отсвирих (имаше и други причини). Сега излезе друг, подхода е супер, мястото по-голямо, полуподземен, с прозорци, НО захождайки се през входа се минава през асансьор, който ще обслужва долното ниво. Това, че ставам зависим от асансьор и по-малко трафика, който ще минава през него, т.е. евентуално изчакване ме яде.
Надеждни ли са тези техники или да очаквам да се троши постоянно и да седим блокирани (с дни?)? Мнения от личен опит е за предпочитане.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Юни 2024, 14:44

Имам един познат падна с колата в такъв асансьор . По същия начин минава през платформата на асансьора и влиза отзад на кооперацията във външен паркинг . Обаче нещо била повредена там аларма ли какво дето показва че асансьора е на долното ниво и тоя вместо да изчака си кара и пада на долния етаж в шахтата . После идвала пожарна да го вади , рязали колата да го извадят , циркове .... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Юни 2024, 16:36

На последния паркинг, който ползвах в центъра при офиса беше с асансьор и нямаше никакви драми. Паркинга беше на хотел + че се ползва почасово когато има места, съответно буквално нон-стоп се ползваше и за година и половина един или два пъти му правиха профилактика през уикенда и бяха предупредили за да си прецениш дали оставяш долу колата
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата