СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: СПАМ ТЕМА
По тази логика всеки отишъл на подобна сбирка парадира защото е отишъл с най-доброто което има, пък било то и оглозгана Е30-ска
Вие сериозни ли сте? Няма да си правиш кефа сред хора със сроден интерес щото някой си го смята за парадиране
Хубаво, че не съм единствения тук, който посещава техни събития, та има кой да ми подкрепи думите.
ПП: Сетих се с кое парадират и понякога прекаляват - на събитията с нощувка някъде все е на скъпичко
ама пък трудно се намират места дори там за тия събития, та се чудя изобщо дали може да мине за парадиране това 

Вие сериозни ли сте? Няма да си правиш кефа сред хора със сроден интерес щото някой си го смята за парадиране

Хубаво, че не съм единствения тук, който посещава техни събития, та има кой да ми подкрепи думите.
ПП: Сетих се с кое парадират и понякога прекаляват - на събитията с нощувка някъде все е на скъпичко

Don_Diego написа:По тази логика всеки отишъл на подобна сбирка парадира защото е отишъл с най-доброто което има, пък било то и оглозгана Е30-ска![]()
този с оглозганата е30-ка е там защото си мисли, че колата му е уникална (може и да е) и по този начин си вдига статуса. един вид- мешам се с големите- следователно съм голям. но до един момент... иди с една дачия и виж как ще се чувстваш независимо, че това ти е най- доброто дето имаш примерно. що тоя с е30ката не отиде на събор на съветски ретро коли? щото в асоциирането с тия хора статус няма. между другото ти също можеш да отидеш със з4-ката и да караш с тях и повечето хора си мислят, че ще се чувстваш малоценен и комплексиран сред всичките ферарита, ама истината е, че ако караш с тях ще се чувстваш на върха на света и з4-ката ще има поне статуса на з8.. и всички ще са готини и разбрани с тебе... така както ти си готин и разбран със хлапака дето не е виждал кабрио и като види з4-ката отваря големите очи

Вие сериозни ли сте? Няма да си правиш кефа сред хора със сроден интерес щото някой си го смята за парадиране![]()
... ама никой не е казал, че не го правят щото имат сродни интереси и щото не са пичове и тн... просто ти казах, че (скритото и не толкова) парадиране е основен елемент на такива сбирки

не съм казал, че лошо има в случая. както казах- ходил съм на много такива. но нека да не си кривиме душите

Последна промяна alx на 20 Фев 2024, 18:44, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
И на следващата сбирка екип данъчни, екип от НАП и такъв от агенция митници
И от прокуратурата някой да иде...

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз един ден отидох с една Ямаха R1 на едни приятели сбирка с мотори.
Всички, дето бяха на сбирката бяха с мотори тип "Къстъм чопър" и на пръв поглед и усещане , бяха приятелски настроени, докато не се реши да местим на някъде и няколко ми подвикнаха "аре с пвс то, пали да теглиме"
И тогава разбрах у усетих дискриминацията
п/п
И мотора не беше мой
Всички, дето бяха на сбирката бяха с мотори тип "Къстъм чопър" и на пръв поглед и усещане , бяха приятелски настроени, докато не се реши да местим на някъде и няколко ми подвикнаха "аре с пвс то, пали да теглиме"
И тогава разбрах у усетих дискриминацията

п/п
И мотора не беше мой

Е.Димитров написа:Аз един ден отидох с една Ямаха R1 на едни приятели сбирка с мотори.
И тогава разбрах у усетих дискриминацията![]()
п/п
И мотора не беше мой
о, при моторите разделението е супер скрито, но като тръгнете да карате е очевидно. аз само веднъж отидох на една сбирка на харлей със вмакс-а... много му се кефеха и бяха добронамерени, но като тръгнахме да караме се пролича абсолютната липса на респект от тях към мене... пак е напредък- едно време японските мотори ги трошеха и палеха като се вестнат на сборище на харлей...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Що плашиш виповете с таз ямашка баси...ще излезе някой 3литра строукър...жив ще изяде...ако не му паднат преди това пломбите от вибрациите.
Майтапа на страна,но при моторите това тоя бърз,оня фотьойл,другият вибратор...всеки луд с номерата си.
Та читавите хора са си читави.
Просто като имат пари за скъпо почват по отдалече да се личи колко...са читави.

Майтапа на страна,но при моторите това тоя бърз,оня фотьойл,другият вибратор...всеки луд с номерата си.

slatanic написа:Що плашиш виповете с таз ямашка баси...ще излезе някой 3литра строукър...жив ще изяде...ако не му паднат преди това пломбите от вибрациите.![]()
![]()
аз преди да взема ямахата исках да строя кафей рейсър... в един град тука до мене е един от най- добрите строители на такива мотори в америка...
говорил съм с него на дълго и на широко... даже бях намерил най- силния еволюшън мотор на с§с - "трибют" т145... 170 коня и 150 паунда въртящ момент... обаче пича ми каза, че за тоя двигател ако направи кафей рейсър ще тежи колкото един голям чопър и пак няма да е по- бързо от вмакса... а и ще е доста неприятен за каране заради вибрации и ще има пробег 70км щото няма място за голям резервоар.... и го отебахме проекта. може би някой ден като наистина нямам какво да правя - ще го мисля пак... ако ще правя нещо ще е да сменя трансмисията на бос хос-а и да му сложа един инжекцион. ама имам няколкко други житейски домашни да напиша преди това...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
... и го отебахме проекта
Добре де , сега с какво се доказваш пред виповете на сбирките за да се спасиш от скритата дискриминация ? Надявам се не им показваш картинки като на нас тука у форума ?

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Jordana написа:... и го отебахме проекта
Добре де , сега с какво се доказваш пред виповете на сбирките за да се спасиш от скритата дискриминация ? Надявам се не им показваш картинки като на нас тука у форума ?
избрал съм оптималното решение където няма начин да сбъркам- въобще не ебавам да ходя на сбирки... само ходя веднъж в месеца грубо на трак дей да покарам аз или да инструктирам разни дето искат да карат щото без инструктор не те пускат сам на пистата.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Е той щото боса хич не върви да ги плаши...
Иначе точно това имах на предвид и аз за харли моторите.
Може да стане много яка машина,но ще е чопър със всичките си минуси,вибрации и много кила...
А там...по-добре...боса...

Може да стане много яка машина,но ще е чопър със всичките си минуси,вибрации и много кила...

slatanic написа:Е той щото боса хич не върви да ги плаши...![]()
![]()
o, избягвам да ходя с него където и да е било където има други мотори- щото става стълпотворение около него/ мене и не мога да се отърва буквално от хора и въпроси. последния път преди години го бях оставил на уйърс бийч ама не по време на лакония и си го намерих "обут" с едни много готини дантелени прашки на инструментното табло и звучно целунат ако се съди по червилото по резервоара... надявам се да е било жена и да е била хубава... че в наши дни нищо не се знае...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
и си го намерих "обут" с едни много готини дантелени прашки на инструментното табло и звучно целунат ако се съди по червилото по резервоара...
Сигурно ли е че си бил с мотора ? Значи това не е мотор а пикап..... Трябва да се пускаш с него на сбирките на ВИП пикапите !!!!:mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
https://www.mobile.bg/obiava-1170446671 ... w-530-3-0d
Ей не знам дали има хора които вярват наистина, сложили и номера от италия да може да провериш, само са забравили бастуна на бабата и диска с операта
Ей не знам дали има хора които вярват наистина, сложили и номера от италия да може да провериш, само са забравили бастуна на бабата и диска с операта

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

ivanski_2 написа:https://www.mobile.bg/obiava-11704466710351954-bmw-530-3-0d
за официалните километри не знам, ма да ти кажа по снимките не виждам нищо лошо в тая кола... и като й гледам някои елементи под капака - не ми изглежда да е на 300к км..
... само има един елемент мернах в купето които не е съвместим със обявения пробег ама... като цяло не изглежда зле изобщо.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила