Мотористите във форума!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какъв тип и колко мотоциклета притежавате?

Скутер
10
12%
Круйзър/Чопър
2
2%
Ендуро
2
2%
Мотор за гората/Крос
1
1%
Градски спорт/турист (нейкед)
12
14%
Шосеен спорт/турист
7
8%
Чист турист
4
5%
Пистов
3
3%
Притежавам един мотор
12
14%
Притежавам два мотора
3
3%
Притежавам три и повече мотора
3
3%
До 500сс
8
9%
500-750сс
6
7%
750-1000сс
8
9%
Над 1000сс
5
6%

Общо гласове : 86
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Мотористите във форума!

Мнение от turieca » 14 Фев 2024, 21:47

То и аз за 17 работни говоря де. От 29-ти януари, сигурно ги изпипват повече :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR

Мнение от apexs » 14 Фев 2024, 23:03

Какъв ви е опита с Еди Мото център - акесоари и екипировка ? Второ нещо купувам и пак имам проблем. Аз ли имам лош късмет или ... :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nero_ » 14 Фев 2024, 23:09

Дост неща съм купувал - части, аксесоари и екипировка. Не съм имал проблеми.

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 14 Фев 2024, 23:35

apexs написа:Какъв ви е опита с Еди Мото център - акесоари и екипировка ? Второ нещо купувам и пак имам проблем. Аз ли имам лош късмет или ... :dunno:

Какви проблеми? Аз доста неща съм взимал от там и като цяло не съм имал проблем с тях. Проблем имам с т'ва, че Alpinestars май доста са занижили качеството...За няма и 20 карания ми заминаха ръкавици, разни детайли на якето и панталона се разлепиха...Тъпа работа, като за една торба пари...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 05, К25 06

Мнение от NiksGS » 15 Фев 2024, 6:39

На времето карах едно старо Kawasaki, наложи ми се да купувам всичките жила от Еди Мото за него - дойдоха и паснаха от раз. Не съм имал проблеми с тях.
Alpinestars ми е почти всичко, което имам като екипировка, нямам оплаквания никакви.
Ultimate Riding Machine

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 15 Фев 2024, 12:28

turieca написа:То и аз за 17 работни говоря де. От 29-ти януари, сигурно ги изпипват повече :)

Защо не им се обадиш по телефона? Сигурен съм, че няма да ти откажат повече информация!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 15 Фев 2024, 12:39

Чухме се в края на миналата седмица отговора беше 10 дни нищо, че бяха вече толкова.
Казаха в началото на тази седмица ще има резултат ама няма.
Моите били готови сега шият на жената най-вероятно утре ще ги изпратят.
В неделя може да ги сефтосам да ида до Калофер да търся някакъв фирмен магазин на месарски цех от Ведраре или нещо подобно.

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 15 Фев 2024, 17:50

Я да се върнем на тапите за уши - преди дори да си купя мотор още съм чел за тях и едва ли не бяха представени от мнозинството, че ги слагаш и те просто блокират шума от вятъра а музика и околна среда се чуват прекрасно. Назад в темата бях споменал, че имам Alpine Motosafe Tour и не съм доволен от тях. Блокират доста повече от вятъра като звук. А съм ги слагал и на ръка, и с инструмента за тях. Какви и от къде да си закупя за да усетя най-накрая и аз кефа от звука на JBL-a от Кардото и да не чувам вятъра :mhihi: Щот пък насраното Кардо се чува като слушалки на уокмен а не съм дал 600 лева за такова качество, та на много места четох, че като го слушаш с хубави тапи за уши си има и бас и всичко.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 05, К25 06

Мнение от NiksGS » 15 Фев 2024, 19:51

Да започна с това, че не се заяждам. Винаги ще го чуваш така, защото плътния бас си иска диаметър на говорителя и добре проектирана кутия за целта. Виж в автомобилите в багажника какво монтират опционалнио и така ще добиеш представа. Слушалките в комплекта на Кардо, Сена и др. са точно слушалки от уолкмен, които и такъв звук вадят. В каската, гледам че няма и място за повече, затова и не може да се очаква повече.
Хубавите слушалки за компютър/ аудио апаратура, също имат голяма черупка и с цел изолиране от околния шум, която все още не е част от каската.
Ultimate Riding Machine

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 15 Фев 2024, 20:43

По принцип си прав, но вече смених няколко интеркома - кои с бас, кои без и долу-горе знам какво да очаквам (имам едно старо Сони WH-1000XM4 и не очаквам такъв звук разбира се). Като сложа Motosafe-a бас има, доста добър и плътен, но силата на звука от слушалките намаля с едно 80% дори на пълна сила. А без тапи в каската "не се стои". По чужбина масово хората пишат, че слагат тапите и чуват всичко, айде с едни 10-20% по-тихо, без вятъра.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR

Мнение от apexs » 15 Фев 2024, 21:56

Phil написа:
apexs написа:Какъв ви е опита с Еди Мото център - акесоари и екипировка ? Второ нещо купувам и пак имам проблем. Аз ли имам лош късмет или ... :dunno:

Какви проблеми? Аз доста неща съм взимал от там и като цяло не съм имал проблем с тях. Проблем имам с т'ва, че Alpinestars май доста са занижили качеството...За няма и 20 карания ми заминаха ръкавици, разни детайли на якето и панталона се разлепиха...Тъпа работа, като за една торба пари...

Първо имах проблем точно с Alpinestars ръкавици, разшиха се и се отвориха на под 250 км извън градско или седмица каране. Новите не са мръднали. Нищо общо със старите а са същият модел.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 16 Фев 2024, 10:53

Колеги, малко оплаквания да споделя. От няколко месеца взех една Ямаха и лека полека почнах да я обслужвам. Ремонтни комплекти на спирани апарати, антифризи, масла и всякакви разни дреболии. Мотора ме кефи, но почнах сериозно да се разочаровам от официалните дилъри на Ямаха в България. Днес се обаждам да поръчам пробката за обезвъздушаване на спирачния апарат и за пореден път ми казват, че я нямат налична и трябва да чакам 10 дни. Идваше ми да ги питам те въобще една шайба дали имат налична. Да не говорим, че вече месец чакам казанчето за антифриза от Япония. За каквото и да се обадя все с поръчка, пък проформи фактури, пък преведи предварително парите по банков път и т.н. Преди с Хондата нямах такива драми, хората си имаха наличност на частите идваха много по бързо.

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 16 Фев 2024, 16:32

Щом ще чакаш по-хубаво си поръчвай от motorcyclespareparts.eu

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 17 Фев 2024, 0:01

Всички БГ дилъри са трагични. По едно болтче не държат на склад. Всичко е с поръчка и трябва да си го предплатиш...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 17 Фев 2024, 15:18

Изображение
Дано утре да не вали. Плюшените играчки на детето не са част от екипа.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата