СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
Късно , вече ми минаха 3 часа от бачкането за днесDon_Diego написа:Ставайте да бачкате

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
В Мюнхен още ги карат тези бангии 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
alx написа:... Разбира се, че не си им поръчал 2та литра вино или бутилка ракия. Не си тъпо момче и много добре знаеш, че след такъв “обяд” нищо няма да свършат
О да, направих го. Съвсем сериозно

И ги оставих да правят квот щат. Знаеха си проекта и тва е.
Щот те иначе, ще отидат до най-близкия магазин и ще си купят к'вто си искат

Ами, справили са се перфектно пичовете. Даже няма и нужда да викам пак бояджията - работили са супер чисто и внимателно

Тая сутрин викам на приятелката ми, аре да отидем у нас да видим кво е станало

И по пътя й разказвам, кво съм поръчал на майсторите

И тя вика, значи, поръчваш камара уреди, без нищо да разбираш, без да питаш, само дизайн гледаш, даже не знаеш и какви марки са.
И ся ми казваш, че си черпил майсторите с вино и ракия

Направи facepalm и каза, че съм бил невъзможен

Утре и във вторник, като дойдат уредите, ще видим кви боклуци съм поръчал

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
barty написа:В Мюнхен още ги карат тези бангии
За тази и аз ще се жертвам ...

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
barty написа:В Мюнхен още ги карат тези бангии
Не знам как, но тая броня хем много ми харесва, хем изобщо не ме кефи.

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
KoolyO написа:barty написа:В Мюнхен още ги карат тези бангии
Не знам как, но тая броня хем много ми харесва, хем изобщо не ме кефи.
Мисля, че уцели като цяло богословията и проклятието на БМВ ама на обратно - повечето хора БМВ-тата не ги харесват ама ги кефят

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Пффф много щур ден
Тръгвам с авангарда на една делегация. Качвам се на Тракия и на 15ти км на моя бус му изтекоха водите и роди
Смениха ми го в движение буквално (25 минути след като се обадих в офиса за аварията вече се бях натоварил с нинджите в заместващия бус). Все пак се наложи да си гоня кортежа, че докато чаках смяната ни изпревариха и бяха тръгнали малко по-рано. Настигнах го, изпреварих го че даже го и чаках. Корейчетата бяха много мълчаливи докато карах само имаше по някое ай-ай-ай като тоя до мен видеше скоростта
После наобратно…тапа на кортежа, 19та или 20та кола…пак му обръщах километража, че да се движа с основната група
Чух, че и с други коли имало авария за това пътуване и били заменяни в последния момента, но не разбрах какво са им били драмите

Тръгвам с авангарда на една делегация. Качвам се на Тракия и на 15ти км на моя бус му изтекоха водите и роди

Смениха ми го в движение буквално (25 минути след като се обадих в офиса за аварията вече се бях натоварил с нинджите в заместващия бус). Все пак се наложи да си гоня кортежа, че докато чаках смяната ни изпревариха и бяха тръгнали малко по-рано. Настигнах го, изпреварих го че даже го и чаках. Корейчетата бяха много мълчаливи докато карах само имаше по някое ай-ай-ай като тоя до мен видеше скоростта

После наобратно…тапа на кортежа, 19та или 20та кола…пак му обръщах километража, че да се движа с основната група

Чух, че и с други коли имало авария за това пътуване и били заменяни в последния момента, но не разбрах какво са им били драмите

- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
Какъв беше този кортеж на околовръстното към 16:30, слязоха по България на долу. Ужасно караха и избутваха. Все едно очакваха 3 ленти коли да изчезнат заради тях ...
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Ние бяхме, съжалявам
….пилотната много лошо ни подведе изначало за слизането от околовръстното и после беше кой както може да се оправя
Имахме ескортни коли и в средата на групата и те си бъркаха в носовете и не спряха движещите се отдясно 

Ама като не можете да карате,защо се мъчите бе деа?!
А мъчите и тия покрай вас!
Не че ме боли дедовият...ама като тръгват да ме избутват така без да има за какво рязко ми става дедовият да има къде да седнат на него.

А мъчите и тия покрай вас!
Не че ме боли дедовият...ама като тръгват да ме избутват така без да има за какво рязко ми става дедовият да има къде да седнат на него.

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Колеги, давайте съвет ся.
Одеве баща ми звъни и вика, аве не искаш ли да си вземеш аудиото, къде ни го метна преди години на мен и майка ти, щот то още си работи, ама ние не го ползваме.
Само внуците като дойдат го пускат и му се кефят
Бях тотално забравил за тва. Викам оооо, то много дърто. Хвърляйте го. Ама в следващия момент поразмислих
Отидох у нашите и го пуснах. Баси звука вади тва майна след толкова години
Аз не съм меломан и не разбирам, ама поне за мен, тва вади много качествен звук.
И ся проблема, тоя дъртанян е с ей тая букса. А моя телевизор има само HDMI и USB-та.
Кво да правя ся, как да го вържа към телевизора? Има ли някви преходници или не знам си кво?
Одеве баща ми звъни и вика, аве не искаш ли да си вземеш аудиото, къде ни го метна преди години на мен и майка ти, щот то още си работи, ама ние не го ползваме.
Само внуците като дойдат го пускат и му се кефят

Бях тотално забравил за тва. Викам оооо, то много дърто. Хвърляйте го. Ама в следващия момент поразмислих

Отидох у нашите и го пуснах. Баси звука вади тва майна след толкова години

Аз не съм меломан и не разбирам, ама поне за мен, тва вади много качествен звук.
И ся проблема, тоя дъртанян е с ей тая букса. А моя телевизор има само HDMI и USB-та.
Кво да правя ся, как да го вържа към телевизора? Има ли някви преходници или не знам си кво?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Сигурно SCART към HDMI конвертор ще свърши работа. Ама какво пък е това аудио със скарт?
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.