СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
Точно същата нямат, то като цяло точно същата не мога да намеря нещо и в нета баси
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Винаги ми е било чудно как даваш амнайсе хиляди за кола и ти я дават без винетка и резервоар на изпарения. Толко лк е трудно да сложат 200 лв отгоре и да тия дадат с винетка и поне половин резервоар. Да ги Ева.
Хм,хм...
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Моджо написа:Винаги ми е било чудно как даваш амнайсе хиляди за кола и ти я дават без винетка и резервоар на изпарения. Толко лк е трудно да сложат 200 лв отгоре и да тия дадат с винетка и поне половин резервоар. Да ги Ева.
Най любимо ми е като си приберат пожарогасителя и жилетката

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Той за нова от магазина говори.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Мойта я взех на лампа и рейндж 20кмivanski_2 написа:Моджо написа:Винаги ми е било чудно как даваш амнайсе хиляди за кола и ти я дават без винетка и резервоар на изпарения. Толко лк е трудно да сложат 200 лв отгоре и да тия дадат с винетка и поне половин резервоар. Да ги Ева.
Най любимо ми е като си приберат пожарогасителя и жилетката

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Тия китайски крушки много трудно ще ги намериш, взимай 2 броя други направо.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Моджо написа:Винаги ми е било чудно как даваш амнайсе хиляди за кола и ти я дават без винетка и резервоар на изпарения. Толко лк е трудно да сложат 200 лв отгоре и да тия дадат с винетка и поне половин резервоар. Да ги Ева.
Моята, като я взех имаше доволно количество гориво, ама без винетка.
Макар че дилърството е извън града и не можеш да мръднеш без 'свинетка

За сметка на това ми "подариха" калъф за ключа, който по техни ценови листи струва повече от 'свинетката

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
DigitalExile написа:Тия китайски крушки много трудно ще ги намериш, взимай 2 броя други направо.
Да му се невиди цял следобяд търся и нищо..... а светят наистина перфкетно и не ми се иска да ги сменям , довечера като си отворя бира ще потърся пак и ако не намеря до утре... ще взимам други с надеждат да няма голяма разлика.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Търси в Алито.. 99% са от там, лошото е че ако са много стари пак няма да ги има.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Insignia винаги са с някакви странни крушки. Имахме една от първото поколение, фейслифт с халогенен фар...нямаха дори в представителството крушка за нея. Чакахме една седмица доставка през големите вносители на части.. 

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Да и аз мисля че са от алито 34 страници прегледах довечера още ....,това е на 46-цата Хлопела замина и вече не е при мен, жената кара 46-цата аз .... аз само гледам разни американци и се самонавивам да продължавам да инвестирам парите в друго и да не си взимам нищо яко 

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
ivanski_2 написа:DigitalExile написа:Тия китайски крушки много трудно ще ги намериш, взимай 2 броя други направо.
Да му се невиди цял следобяд търся и нищо..... а светят наистина перфкетно и не ми се иска да ги сменям , довечера като си отворя бира ще потърся пак и ако не намеря до утре... ще взимам други с надеждат да няма голяма разлика.
https://maps.app.goo.gl/nqoFRvTampMKh4Yc7
Отивай на тоя битак тука, обикновено има комплекти по 5-10 лева.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Дали утре ще работи ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Работи да, не мога да ти кажа до колко часа, но иди по-рано, че е голяма бутаница като наизлезат хората. Може и друго да си харесаш таман, то там е фрашкано с преоценени стоки на смешни пари, бая хора чакалят и после продават в ОЛХ 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.