Помощ от публиката
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
Помощ от публиката
Привет на всички.
Нещо ми се струва, че не работи като хората колицата и имам едни предположения, но искам да питам и вас, щото може някой да е имал същите проблеми и да знае какво е.
Та Въпросът е, че двигателя не работи равномерно. усещам малки вибрации, а от ауспуха като се заслуша човек и се чуват едни пукания периодично. Освен това на няколко пъти ми се случва при по рязко тръгване и нещо като приглушен гърмеж отдолу да се чува, но като се пробвам да го възпроизведа и не става. Освен това разхода е може би леко завишен (14-15/100 градско). Оборотите са стабилни, но се усеща като е на място тая неравномерна работа на двигателя.
Колата е с катализатор и климатик.
Всякакви предположения са добре дошли
Нещо ми се струва, че не работи като хората колицата и имам едни предположения, но искам да питам и вас, щото може някой да е имал същите проблеми и да знае какво е.
Та Въпросът е, че двигателя не работи равномерно. усещам малки вибрации, а от ауспуха като се заслуша човек и се чуват едни пукания периодично. Освен това на няколко пъти ми се случва при по рязко тръгване и нещо като приглушен гърмеж отдолу да се чува, но като се пробвам да го възпроизведа и не става. Освен това разхода е може би леко завишен (14-15/100 градско). Оборотите са стабилни, но се усеща като е на място тая неравномерна работа на двигателя.
Колата е с катализатор и климатик.
Всякакви предположения са добре дошли

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- Andronoff
- триногата
-
- Andronoff
- триногата
-
Моята е със същите симптоми + трудно палене, ама аз си го знам от какво е - датчика на коляновия вал, но препоръчвам диагностика, понеже тия симптоми и при други заболявания може да ги има 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
Е то какво значи трудно палене? Пали като се чуват две три завъртания, което мисля си е нормално.
Но явно както си мислех не е нищо конкретно - дебитомер, ламбда сонда, кабели, катализатор. От дарукар мълчат кат комунисти на разпит, казват че всичко е наред. Явно ще трябва и другия жокер да ползвам - две от нещата да елиминирам - кабели и ламбда сонда.
В Камор дали няма да намерят нещо, за което в Дару казват, че е ОК? Че взеха да ме съмняват нещо дару.
Но явно както си мислех не е нищо конкретно - дебитомер, ламбда сонда, кабели, катализатор. От дарукар мълчат кат комунисти на разпит, казват че всичко е наред. Явно ще трябва и другия жокер да ползвам - две от нещата да елиминирам - кабели и ламбда сонда.
В Камор дали няма да намерят нещо, за което в Дару казват, че е ОК? Че взеха да ме съмняват нещо дару.
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
10 мнения
• Страница 1 от 1