БМВ Събор 2024 Идеи,препоръки и дата за провеждането
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
БМВ Събор 2024 Идеи,препоръки и дата за провеждането
Темата се създава с цел идеи и градивни критики за провеждане на събитието. Сами знаете, че това фен-ско събитие разчита НАЙ-МНОГО НА ВАС членовете и дейните участници. Тук ще ви запознаем и с дата и подробности за събитието
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: БМВ Събор 2024 Идеи,препоръки и дата за провеждането
аз го виждам така,без претрупана програма от хората за хората
https://www.youtube.com/watch?v=QQ-p08V97eY
+ едно виенско колело и няколко пушкаджийници
не,не се шегувам
https://www.youtube.com/watch?v=QQ-p08V97eY
+ едно виенско колело и няколко пушкаджийници
не,не се шегувам

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Аз пък го виждам, че на 22-рия ни събор на 22-ри юни, щерката има 10-ти РД.
Като препоръки...дано има някаква сянка, тоест да има облаци.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- charli_pro
- Потребител
-
- Кара: E36 M3
Аз мисля че дори и миналата година всичко си беше на ниво и спокойно може да се повтори , останалото си зависи от хората кой как ще си прекара , невъзможно е всичко да зависи от вас
Последна промяна charli_pro на 12 Мар 2024, 23:48, променена общо 1 път
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Top Gun Maverick написа:Аз пък го виждам, че на 22-рия ни събор на 22-ри юни, щерката има 10-ти РД.![]()
Освен да я изкараме и честитим пред всички
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Ще умре от срам. 
А гуми ще трябват ли някакви или има от миналите години? Такива за ограда имам предвид.
А гуми ще трябват ли някакви или има от миналите години? Такива за ограда имам предвид.
In God we trust, all others we track.
- St.Trinity
- Потребител
-
Не бях ходил на събор от 17-я насам, за пръв път идвам в Стара Загора (на летището), преди това съм бил и на Калояново и на Панаира. Част от такова изживяване за мен до голяма степен е и карането в колона преди това. Без никакви приготовления и уговорки направо се появих около 7ч. на бензиностанцията от където започва магистралата надявайки се да попанда на колеги с които да караме заедно. Заварих малка групичка основно от Кюстендилската регионална структура, след има-няма цигара време и една тоалетна потеглихме, от малката групичка полека се образува прилична колона от всякакви БМВ-та. Карането беше изпълнено с голяма доза концентрация предвид обстоятелството, че се кара в група и целта е тя да не се разпокъсва. Предишни години е имало стриктни инструкции затова как да се кара в пакет, кой ще оглавява групата с водещата кола и т.н. Този път всичко се случваше непринудено, нямаше проблеми и инциденти, спирачките се използваха много повече от обичайното спрямо лежерно магистрално носене по течението, имаше го и обичайното раздаване на газ в тунелите, имаше и сажди на талази. Аз бях потърпевш и от двете, не инициатор. След динамичното шофиране от което времето мина неусетно, като пристигнахме на място и видях мащабите, напълно разбирам защо организаторите не искат да го преместят на друго място, предполагам че приходите от продажби на билети са доста по-големи. Ако събитието се зароди на Калояново като събор в резултат от по-малки регионални сбирки, на Панаира прерастна във фестивал, тук беше (без преувеличение) национална среща. Не знам кои са Torino и Pashata, но изпълнението им ми се стори посредствено и по никакъв начин не ме впечатли, да не говорим че се забави. Не съм фен и на водещия, но някак си разбирам че е подходящ и отдаден на идеята, а и трудно би могъл да се намери по-добър, спомням си експеримента с (различния) водещ на един от съборите преди години. Какво правеше шатра на "Кръвна група - Audi" на такова мероприятие? Питането ми е породено от любопитство, не от фенщина че няма място там. Някои от конкурсните автомобили са "постоянното присъствие" от години, и не визирам някой рядък експонат който едва можеш да срещнеш вече, това омръзва и води до еднообразие и изхабяване. От любителския дрифт видях червен (E36) компакт управляван от мургаво момче, който много ме впечатли с уменията си, и ми напомни за друг такъв мургав карач пак с червен (E36) компакт от времената когато се събирахме на ТЕЦ София. Не беше същия, а и оновова беше преди доста години. Беше ми много интересно да видя контраста от това което всеки е свикнал да вижда - как протича една професоинална дрифт сесия от топ пилот, и лекотата с която неговите механици след това се занимават с възникналите проблеми по колата в бокса, до това как някакво мургаво момче идва с приятелите си с кола на собствен ход, раздава се на максимум докато не си гръмне гумите, и в бокса тепърва му започват проблемите които заедно се чудят как да разрешат за да се прибере пак с колата си. Около обяд когато започна почивката много хора се качиха по колите и стана струпване на изходите, с търпение и на климатик бях в задръстването с тях, но все пак се изнизах някак и направо продължих към морето, вече бях изгорял от слънцето по ръцете и около врата.
7 мнения
• Страница 1 от 1