Без Бакшиш!
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Без Бакшиш!

- Код: Избери целия код
Група таксиметрови шофьори се събрали пред парламента и завикали:
- Искаме! Искаме!!!
След 1 час на един министър му писнало, излезъл и извикал:
- Добре, бе! Какво искате?
- К'вот' дадеш бе, бате!
Уважаеми таксиметрови шофьори,
обръщаме се към вас, за да изкажем възмущението си от циничния протест, който парализира столицата ни на 8-ми февруари. Желаем да заявим, че сме отвратени от липсата ви на морал, която превърна смъртта на един 51-годишен човек в причина да искате финансови облаги и да засипвате държавата с искания, които зависят единствено и изцяло от вас и фирмите, към които работите.
Обръщаме се към вас, за да ви помолим да спрете да ни мамите, да се правите на ударени когато си поискаме рестото, или направо да ни заплашвате с физическа саморазправа с вас и вашите колеги.
Предлагате ни услуга, която си има цена. Ние приемаме тази цена и я заплащаме. Дали ще оставим бакшиш, зависи единствено и само от вас - вашето отношение, вашата честност и начина, по който шофирате автомобила си.
Престанете да ни отказвате маршрути по-къси от 5-10км. Когато отидете в магазина и си поръчате половинка луканка, продавача не ви гони с думите: "По-малко от една пръчка не давам, селянин прост!".
Когато видите, че носим багажи със себе си - излезте и ни отворете багажника. Гарантираме ви, че ние ще оценим това.
Когато си поръчаме такси на адрес - старайте се да идвате на време и не се учудвайте, ако клиента ви е изчезнал след 15 минутно закъснение, спирайки някой ваш колега. За да ползваме услугите ви, значи времето ни е ценно.
Поддържайте автомобила си чист, а заедно с него и самите вас. Ако искаме да се возим в кочина - ще си повикаме каручка.
И спазвайте правилника за движение. Колкото и да ви се иска, вие сте обикновен участник в него - нямате специален статут.
Наистина съжаляваме за смъртта на колегите Ви. За жалост, повече не можем да направим. Нещата просто се случват...
Нека бъдем европейци. Предлагайте ни услуга на ниво - рано или късно и заплащането ще стане такова.
http://bezbakshish.hit.bg/
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Забравили сте да упоменете в горното че да управляват такситата образцово а не да се правят на Петер Солберг например щото карат като обезумяли не веднъж ми е правило впечатление

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ъъ според мен ако мислите че ще има някакъв ефект, върху нещо си, то по-реална е кампанията 1 месец да не се оставя бакшиш, отколкото 1 ден да не ползваш такси 

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска

Не знам дали забелязахте на 8ми колко беше спокойно джижението в София като изключим задръстения център.
Бакшишите са прекалено много! Ако искат облекчения за себе си нека и те да ни облекчат, като отселят мърлячите и обирджиите сред тях!
Последна промяна Tvrrr на 14 Фев 2007, 19:04, променена общо 1 път
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
тука при нас в Хасково как карат копелетата като обезумели и нахални
с тия шкоди карат като луди а колко катастрофи с тях съм виждал да ви кажа честно по добре да ги няма
миналата седмица един бакшиш как ми пресече пътя ама бях с малкото ренце а ония боклук избяга ами ако караше жена удара беше неизбежен обърнах да го стигна ама ми избяга видях му номера ама от тогава не съм го мяркал МАМИЧКАТА МУУУУУУУУУУУУУУУУУ
ако бях с БМВто нямаше да ми избяга затова карайте си БМВтата а не като мен да го държа само в гаража

7 мнения
• Страница 1 от 1