Без Бакшиш!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Без Бакшиш!

Мнение от absix » 14 Фев 2007, 13:56

Изображение

Код: Избери целия код
Група таксиметрови шофьори се събрали пред парламента и завикали:
- Искаме! Искаме!!!
След 1 час на един министър му писнало, излезъл и извикал:
- Добре, бе! Какво искате?
- К'вот' дадеш бе, бате!

Уважаеми таксиметрови шофьори,
обръщаме се към вас, за да изкажем възмущението си от циничния протест, който парализира столицата ни на 8-ми февруари. Желаем да заявим, че сме отвратени от липсата ви на морал, която превърна смъртта на един 51-годишен човек в причина да искате финансови облаги и да засипвате държавата с искания, които зависят единствено и изцяло от вас и фирмите, към които работите.

Обръщаме се към вас, за да ви помолим да спрете да ни мамите, да се правите на ударени когато си поискаме рестото, или направо да ни заплашвате с физическа саморазправа с вас и вашите колеги.

Предлагате ни услуга, която си има цена. Ние приемаме тази цена и я заплащаме. Дали ще оставим бакшиш, зависи единствено и само от вас - вашето отношение, вашата честност и начина, по който шофирате автомобила си.

Престанете да ни отказвате маршрути по-къси от 5-10км. Когато отидете в магазина и си поръчате половинка луканка, продавача не ви гони с думите: "По-малко от една пръчка не давам, селянин прост!".

Когато видите, че носим багажи със себе си - излезте и ни отворете багажника. Гарантираме ви, че ние ще оценим това.

Когато си поръчаме такси на адрес - старайте се да идвате на време и не се учудвайте, ако клиента ви е изчезнал след 15 минутно закъснение, спирайки някой ваш колега. За да ползваме услугите ви, значи времето ни е ценно.

Поддържайте автомобила си чист, а заедно с него и самите вас. Ако искаме да се возим в кочина - ще си повикаме каручка.

И спазвайте правилника за движение. Колкото и да ви се иска, вие сте обикновен участник в него - нямате специален статут.
Наистина съжаляваме за смъртта на колегите Ви. За жалост, повече не можем да направим. Нещата просто се случват...

Нека бъдем европейци. Предлагайте ни услуга на ниво - рано или късно и заплащането ще стане такова.

http://bezbakshish.hit.bg/

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 14 Фев 2007, 14:14

Забравили сте да упоменете в горното че да управляват такситата образцово а не да се правят на Петер Солберг например щото карат като обезумяли не веднъж ми е правило впечатление :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tino320 » 14 Фев 2007, 15:53

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 14 Фев 2007, 16:02

ъъ според мен ако мислите че ще има някакъв ефект, върху нещо си, то по-реална е кампанията 1 месец да не се оставя бакшиш, отколкото 1 ден да не ползваш такси :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 14 Фев 2007, 16:22

Не знам дали забелязахте на 8ми колко беше спокойно джижението в София като изключим задръстения център.

Бакшишите са прекалено много! Ако искат облекчения за себе си нека и те да ни облекчат, като отселят мърлячите и обирджиите сред тях!
Последна промяна Tvrrr на 14 Фев 2007, 19:04, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 14 Фев 2007, 19:00

Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 14 Фев 2007, 19:08

тука при нас в Хасково как карат копелетата като обезумели и нахални :!: с тия шкоди карат като луди а колко катастрофи с тях съм виждал да ви кажа честно по добре да ги няма :!: :!: :!: миналата седмица един бакшиш как ми пресече пътя ама бях с малкото ренце а ония боклук избяга ами ако караше жена удара беше неизбежен обърнах да го стигна ама ми избяга видях му номера ама от тогава не съм го мяркал МАМИЧКАТА МУУУУУУУУУУУУУУУУУ :!: :!: :!: ако бях с БМВто нямаше да ми избяга затова карайте си БМВтата а не като мен да го държа само в гаража :help: :help: :help: :help:
Изображение

Назад към Извън Темата