Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Криптовалути
В понеделник Стойне ще го чуем при Пламен, ще записват подкаст в бара, при него винаги лъсват всички какво мислят за Биткойн
Не знам дали го е обявил, ама скоро и с Карбовски ще направи подкаст. Със смесени чувства съм към тоя щото е руска подлога, ама не може да му се отрече че не е глупав и има не малка аудитория. Пък в крайна сметка хубавото на биткойн е, че не го интересуват политическите ти пристрастия, той е еднакво честен за всички.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Еми той и Пламен има такива виждания. С колко копейки имаше подкасти ?
Аз лично съм с впечатление, че от българските му гости, повечето са копейко-ориентирани.
А Карбовски е пълен палячо. Имаше предаване преди години с един комшия. 20 години сме били комшии. Брат ми беше 2-3 години в един клас в училище с него. Познавам, разбира се, майка му, баща му. Еййй братче, в цялото предаване едно вярно изречение нямаше. Само лъжи, лъжи, лъжи, лъжи. Горе-долу само как се казва беше вярно
Та толкова за този "журналист" и колко си проверява информацията. Пълна копейка 

А Карбовски е пълен палячо. Имаше предаване преди години с един комшия. 20 години сме били комшии. Брат ми беше 2-3 години в един клас в училище с него. Познавам, разбира се, майка му, баща му. Еййй братче, в цялото предаване едно вярно изречение нямаше. Само лъжи, лъжи, лъжи, лъжи. Горе-долу само как се казва беше вярно

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Без да го защитавам Пламен, но криптото върви с антисистемни играчи, а те за съжаление в нашите ширини са копейки мнозинството. Не знам защо трябва да сме в двете крайности, америка е прогнила и се управлява от самозабравили се педофили, русия е пропита и се упрявлява от самозабравило се джудже с имперски комплекси. И двете не са добре и не виждам защо трябва да си избираме. Ама да не обръщаме на политика и тая тема 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Сега остава да ви кажа как строи тука църква и спореше за 20 сантиметра на кой бурените влизат в на другия, но се оказа, че от другата страна където той иска една чешма да строи влиза близо метър не където трябва и сега ако моя човек му скръцне със зъби и няма да има чешма в църквата. Та сега вече е станал по-нисък от тревата, любезен, мазен да не кажа.
С едно ново Х6 има тука го гледам да се върти. Никога не съм го харесвал, много крайно се изказваше почти винаги, просташки даже.
Това по тв едно време, в ю туба може да се каже, че не съм го гледал.
Но щом ще говори за крипто...

Но щом ще говори за крипто...

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Когато фактчекърите заковат ЕЦБ #AskECB 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Избел сигурно си е викала после ъъъъъъ, такова, ъъъъъъ...абе важното е, че е пирамида.
Нещо като Гари когато го питаха за Етера или някой от ония многото клипове на Пламен от САЩ, където управниците когато им зададеш въпрос на който процесора им не може да намери правилен отговор(правилен за пред обществеността
)и почват и те ъъъъ, таковата, аз нали ви казах онаковата и нямат аргументи. 
В ей такива моменти викам, боже, тия вземат 6-7 цифрени годишни заплати САМО защото знаят как да служат на системата. Нищо не се иска от тях, само да лъжат хората, даже и не искат да е качествено. Кризите отварят очите за много неща. Особено за простотиите как се "бореха" с инфлацията, която те създадоха. Уж ще правят така, че хората да живеят по-добре, а те ги оставят без работа за да няма какво да харчат и да не създават инфлация. От друга страна работата по принцип трябва да създава дефлация, ама на практика не се получава така...знаем защо.
Ето, бИдон пращаше още пари за Украйна, но републиканците спряха финансирането. Шах с пешката сега.

Нещо като Гари когато го питаха за Етера или някой от ония многото клипове на Пламен от САЩ, където управниците когато им зададеш въпрос на който процесора им не може да намери правилен отговор(правилен за пред обществеността

В ей такива моменти викам, боже, тия вземат 6-7 цифрени годишни заплати САМО защото знаят как да служат на системата. Нищо не се иска от тях, само да лъжат хората, даже и не искат да е качествено. Кризите отварят очите за много неща. Особено за простотиите как се "бореха" с инфлацията, която те създадоха. Уж ще правят така, че хората да живеят по-добре, а те ги оставят без работа за да няма какво да харчат и да не създават инфлация. От друга страна работата по принцип трябва да създава дефлация, ама на практика не се получава така...знаем защо.
Ето, бИдон пращаше още пари за Украйна, но републиканците спряха финансирането. Шах с пешката сега.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Само престъпници го използват
Дочувам, че Vanguard и още няколко брокера са се самобаннали от биткойн и не позволяват покупка на ETF-и от тях.

Дочувам, че Vanguard и още няколко брокера са се самобаннали от биткойн и не позволяват покупка на ETF-и от тях.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Това е само супер за конкурентите им, като почне същинския бул и хората се ориентират да купуват кон и Етер, познай кой ще съжалява.
Ей тоя момент като дойде, тогава ще се чудят:
https://youtu.be/8snbL_kVmXw?si=QVDD0F6FXRUAPqIo
Който е игнорирал Биткойн досега, само е пропуснал възможност.

Ей тоя момент като дойде, тогава ще се чудят:
https://youtu.be/8snbL_kVmXw?si=QVDD0F6FXRUAPqIo
Който е игнорирал Биткойн досега, само е пропуснал възможност.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ето как Лари Финк от скептик стана вярващ, че сега даже не говори само за Биткойн, ами вижда смисъл и в Етериум ИТФ:
https://youtu.be/5deBGOWCbTY?si=TV3K9t7qhqEU_wQ1
И тука интересно ако някой е пропуснал за BRC20 мрежата:
https://youtu.be/TBEnNcIMDW4?si=aBXQfQ1GDVzdr7Nm
Между другото видеото, което пуснах първо е от канал, който винаги пуска неща с известните в крипто хора, като това с Раул Пал, в което говори за цикъла сега, коня, Етера и другите неща:
https://youtu.be/ehJ-gEH-rwE?si=vphYRgnmPPsMj_oN
https://youtu.be/5deBGOWCbTY?si=TV3K9t7qhqEU_wQ1
И тука интересно ако някой е пропуснал за BRC20 мрежата:
https://youtu.be/TBEnNcIMDW4?si=aBXQfQ1GDVzdr7Nm
Между другото видеото, което пуснах първо е от канал, който винаги пуска неща с известните в крипто хора, като това с Раул Пал, в което говори за цикъла сега, коня, Етера и другите неща:
https://youtu.be/ehJ-gEH-rwE?si=vphYRgnmPPsMj_oN
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
от 48 на 42... да купуваме ли, идва ли нов връх? 

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
dhtj написа:от 48 на 42... да купуваме ли, идва ли нов връх?
dhtj написа:. При следващ спад ще си купя и още.)

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Ми, зависи...за кога питаш?
В следващите 12 месеца нов връх е почти 100 процентов. За 2-3 месеца напред не ми работи кристалната топка за толкова скоро. Ако ще насереш ако паднем на 30К по-добре не купувай. Ако просто ще си купиш още тогава, давай. 

- TNT
- младши ентусиаст
-
Според мен няма да паднем още много от тук. По-вероятно да виждаме за последно 42к, отколкото да паднем на 30к
От 48к до 30к колко процента спад е ?
Чакаме Сърбия да влезне в Косово или нещо подобно ли 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
И да влезе в Сърбия в Косово, по-скоро ще скочи както стана с Израел в Газа. Тези неща се ползват от китовете само за са си обясняваме някакви движения. Русия като влезе беъра беше почнал преди 3-4 месеца! Ако сега свърши войната ще се ползва за скок. Конят си има свой път. Покажи ми графиката за да ти кажа новините.
Дали да се купува? До 20к виках на всеки краткосрочен спекулант да влиза, от там нагоре все казвам не знам.
На колега тук му казах и на 35 да взема, но знаех, че и на 25 да падне, няма да продаде. Но на някой, чиито убеждения не са ми съвсем ясни няма как да кажа давай.
Пък и зависи колко имаш и колко мислиш да имаш в идните месеци. Помня ги тия цени 2021, мисля сега е същото. Конят няма да скочи много, нещо близко до ATH и после надолу, но май леко и пак леко нагоре, бавно, но сигурно. Тоя цикъл засега е така и кристалната ми топка това казва, ама може и да греши. Ако искаш бърза спекула, алтове вземай като повече Етер, Биткойн въобще не ти трябва в този момент, опасни времена са. Там ще има хиксове, а тука...едва ли много за разбиранията на спекулата. Аз се чудя дали да не прелея малко, скука ми е.
Дали да се купува? До 20к виках на всеки краткосрочен спекулант да влиза, от там нагоре все казвам не знам.
На колега тук му казах и на 35 да взема, но знаех, че и на 25 да падне, няма да продаде. Но на някой, чиито убеждения не са ми съвсем ясни няма как да кажа давай.
Пък и зависи колко имаш и колко мислиш да имаш в идните месеци. Помня ги тия цени 2021, мисля сега е същото. Конят няма да скочи много, нещо близко до ATH и после надолу, но май леко и пак леко нагоре, бавно, но сигурно. Тоя цикъл засега е така и кристалната ми топка това казва, ама може и да греши. Ако искаш бърза спекула, алтове вземай като повече Етер, Биткойн въобще не ти трябва в този момент, опасни времена са. Там ще има хиксове, а тука...едва ли много за разбиранията на спекулата. Аз се чудя дали да не прелея малко, скука ми е.