Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Re: Криптовалути

Мнение от In_Memoriam » 10 Яну 2024, 19:41

Top Gun Maverick написа:Виновни са това мислене са и макситата, понеже едно време ги е интересувало главно да накупят колкото може и да държат като с времето нещо да продават. Малко са тези като онзи с Ламбото(забравих му името от който Пламен се е вдъхновил)който е имал 400 000 Биткойна и е пращал ей така по един на познати, служители и на непознати дори. Защото единият от вас вика как не може да се промени нещо наслагвано с десетилетия, ама не взема предвид, че и те двамата са жертва на нещото наслагвано с десетилетия и че то пречи те реално да погледнат нещата и от друг ъгъл. А конят ще успее когато повече хора погледнат така. Та да, вие двамата вярващи сте по-виновни от тях. :mhihi:

E какво предлагаш повече да направим? Когато не проявяват никакво желание да го разберат как да ги накараш? Вместо да започнат с въпроси започват с твърдения, сякаш вече всичко им е ясно, демек олицетворение Киро Брейка :mhihi: Много точно го описа с голямото его, това е причината.
Top Gun Maverick написа:А да, нападам ви и защото според мен не всичкото крипто извън коня е измама. Вероятно така де е мислело и за Гугъл и Амазон. Та според мен предстои някои проекти да останат и аз гледам на тях като на бъдещи компании. Разбира се вкарвам малко. Та ето и затова сте виновни. Иначе да, коня е отделно от всичко, но не всичко ще се окаже скам.

Да бе, може и да е така. Ама за момента не виждам нищо, което да ме убеди да погледна на него толкова дългосрочно както на BTC. Ако се появи ще споделя кое е. При мен няма его. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 10 Яну 2024, 20:15

In_Memoriam написа:Престъпниците предпочитат парички кеш

Даа, и Божков така ми каза. :lol: Не сме 86та, Пабло Ескобар вече не рови варели с долари в нивите на колумбия. :lol:

In_Memoriam написа:Какво се опитвате да постигнете с такива постове? Да ни убедите, че сме се набутали? Да ни убедите, че ще си загубим парите ако все още не сме?

Нее, никой нищо няма да загуби, поне не и скоро. И аз вярвам в биткойн, но вярвам в него като в "инструмент за ламбо". :lol: Вярващите сте много, хайпа е голям, минаха доста години и не крашна, всички предпоставки са на лице да продължава да му расте цената. При следващ спад ще си купя и още.
Но не вярвам в тея идеалистични идеи, които повтаряте, че ще промените света или че ще замените долара. Може да го замените, но както ПП замениха Бойко. :lol: Тоест - режисирано.
За мен нищо значимо в света не става случайно, свободно и неманипулирано. Всичко се дирижира от някого - ковид, войната, вероятно и биткойна. Дали са американците, чифутите, масоните, извънземните, блекрок, сорос или ротшлид, нямам никаква идея, но някой си ни управлява както си иска. И тва да вярвате че сте някакви революционери и дигитални партизани, които се борят със системата изглежда малко смешно отстрани. :lol: Просто участваме в поредния сценарий на системата. Това не пречи да опитаме да спечелим от него колкото можем повече. :)

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 10 Яну 2024, 20:26

https://www.cryptoaltruism.org/blog/fac ... -criminals :dunno:

Данни на по-умни от мен и теб, както и по-навътре с нещата. Каквато и да е паричната система винаги ще има вратичка за престъпниците, в това съм доста убеден :) Както всеки един инструмент, който може да се ползва и за добро и за лошо.

Кой колко дългосрочно вярва и до каква степен е строго индивидуално за всеки. Exit strategy-та са различни според възраст, финансово, семейно и здравословно положение.
Изображение

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 10 Яну 2024, 21:29

b_u_b_o написа:Да бе направо е избочил кочината :mhihi: Те още ETF на биткойн не са пуснали, ти вече се точиш на етх такъв.. Още поне 6м тая графика ще е надолу според мен, не виждам причина за обратното[/img]

Изображение
Това ми попадна. Щом най-голямата мечка на тема ETH/BTC започна да става булиш може би не е лоша идея да се започне някакво DCA от BTC към ETH :)
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Яну 2024, 21:55

Между другото Бенджамин Коен е от най-надценените разбирачи на коня според мен. На графики е ясно, че чува нещата, но често остава изненадан. Особено на движението от 30 нагоре, на 33 мислеше, че ще падне, а нашия скромен Ванка хвана движението като беше казал, че най-вероятно при третото достигане на 32-33 ще ги минем като спрели. А и като виждам често да прави подкаст с онзи бузестия Гарет СолоЛой...мани. По едно време му гледах нещата, но много за кратко и тотално спрях.

За момента може и да не виждаш кое ще остане, но това не значи, че нищо не трябва да слагаш в съществуващите, понеже когато вземе да се вижда като много възможно нещо да остане, може да е късно. Нали така, все пак колкото по-рано си в една инвестиция...риск реуорд.

П.п: И да си купиш още ICP. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 10 Яну 2024, 22:02

Да, той скоро наскоро пусна видео и направи ретроспекция на 2023 за кое е бил и прав и за кое не. Може да бърка пак, но все пак не е лошо да се вземе предвид.

ICP тъкмо онзи ден като дипна взех още малко.

П. С. последно инфо от SEC - казали на някакъв вътрешен човек, че щели да обявят одобрението като затвори стонкса, тоест след 23:00 наше време да очакваме спайкове нагоре-надолу :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Яну 2024, 22:10

Браво, няма само аз да се беся. :mhihi: Да не забравиш и Авеланша, после ще черпиш към края на другата година. :mhihi:

Между другото това е от хубавите страни на Коен, казва ако е останал изненадан. :yes:
С Данчо шорта днес се пукнах да се смея. На 54:20 от клипа му сутринта(в ДУК го написах два или три пъти за няколко часа от пускането на стрийма на изчакване :mhihi: )взе да обяснява как имало една крипто будала в България и да го ползвали хората за контра индикатор. И лъже брутално как Пламен бил викал на 16к да се чака 12-10 и тогава са се купувало, а той говорел съвсем различно тогава. :mhihi: Явно има нова аудитория или разчита да я хване, поне е аз мнооооого ясно, ама наистина много ясно помня как тоя бастун на 16к гледаше графиката и викаше, че имало някакво изкупуване, но трябвало да си луд за да купуваш сега и как той нямало да купува докато не види 8к, можело и до 3 да стигне. :shock: :mhihi: И как може да лъже така безогледно, не знам. Не се беше появявал много време, ама снощи и сутринта като имаше дроп, веднага взе да дращи с ноктите си. :mhihi: Нямало го защото били празници и трябвало да празнува каза. :mhihi:

Ама не бе, пусни на 54:20 да се смееш:
https://www.youtube.com/live/yeEddXJ6Wn ... JqfLJLi0b4

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 10 Яну 2024, 22:17

AVAX нямам ама имам Арбитрум, от който съм много доволен, че някак му уцелих дъното на 21.12 :mhihi:

Тоя Данчо е биполярен, затова не го отварям изобщо.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 10 Яну 2024, 23:10

OFFICIAL: US SEC APPROVES SPOT #BITCOIN ETFs, тоя път наистина
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 10 Яну 2024, 23:19

Единственото, което следя е тая тема и цената от време на време :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последно дето бях питал тук, обърнах и карданото като беше по-високо в кон, както му казва Маверик и вече не пипвам други шитни, дори Етериум.
Какво ли не съм имал през годините, от доста етери до всякакви токени и шитни. Няма смисъл.
Взимаш си някакви сатошита, ако си от БМВ форума стотици биткойни :mhihi: и не ги пипаш, докато не решиш, че е време. :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 10 Яну 2024, 23:26

alx ето ти utility точно в твоята сфера(ако не бъркам).
TOR наскоро въведоха proof of work алгоритъм, за да защитят мрежата си. Те избраха свой собствен протокол, но други може да изберат готово решение.
Настоящият PoW TOR протокол е до голяма степен мярка срещу DDoS атаки, но и аз и ти можем да си представим как това може да се разшири.
Вместо заявките да чакат на опашка и изпращащите хостове да решават 'пъзели', може да плащат такса(в BTC) през някой от приложенията върху Lightning, за да покажат proof of work.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 11 Яну 2024, 0:12

И сега кво? Нито се срина нито излетя в космоса :mhihi: Отдавна е ясно, че това щеше да се случи и итф да има, дали днес дали март беше без значение. Отдавна съм се убедил, че новините са без всякакво значение, пазара си върви и дори и някое събитие да поразклати нещата за ден, месец или два, после нещата пак си отиват там където трябва. Това разбира се щото няма никакъв фундамент биткойна, нали...да не се обърка някой :mhihi:

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 11 Яну 2024, 0:33

Дреме ли ти в момента какво прави, важното е след няколко месеца как ще е като започнат да се вливат паричките в него. Което между другото може да започне от утре. Аз се радвам, че най-после ще спре да се говори за това, щото ми писна :mhihi: и може да се фокусираме над халвинга и други неща вече :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 11 Яну 2024, 2:34

Интересни времена идват :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Яну 2024, 10:27

ust boris обаче е ебати хиената, само дебне и казва по половин съществен пост...понякога. :mhihi: Почти като оня другия червения. :mhihi:

Честито колеги, лично аз...след много чудене да продавам новината...няма да го правя дори с един процент, а бях решил да е с 20 ако скочи нагоре много. :mhihi: Сега ако литне до 60-80 преди халвинга може да се замисля за мъничко, ама шанса да се оплета е много голям, понеже ще продам САМО с идеята да взема на ниско, пък колко ниско да е това? 10%, 20%, 30%? Е , струва ли си заради 30% да се мъчиш да хванеш върха на някакъв спайк и после дъното(за което мисля мога да имам около 1% шанс да ми се получи, ако някой си мисли друго, нека пробва :mhihi: )и да изтървеш голямото движение нагоре? Я си стой мирен, като те е страх от мечки, не ходи в гората, в морето не влизай ако не може да плуваш и както в онзи виц мечката вика на вълка преди да го пусне от самолета "вълчо, като не можеш да летиш, защо плюеш зайо?". :mhihi:
Ефектът от ИТФ пряко го виждам от няколко дни...препотвърждение на булмаркета. :mhihi:
Започна преливане в алтове, на мен също ми се струва рано, но такъв импулс в Етер спрямо Биткойн не съм виждал от сливането през 2022 края на лятото и преди това 2021 в края на була. Сега разсъждавам, че ако бях само в БТЦ както първоначално мислех да бъда още от 16к нагоре, вероятно решението ми да прелея сега нещо от кон в Етер щеше да е много трудно, ама наистина много. Да не говорим за алтове. :help: Бях писал и преди, че предпочитам от рано да съм 20% в Етер, отколкото да го гадая кога ще е оптималния момент защото ако сега това обръщане на тренда е устойчиво, то той е отминал, а странно или не за някои алтове си отмина отдавна, отдавна.
Стоя аз снощи и чаках ИТФ и викам вече твърдо решавам, че няма да продавам новина защото няма да има голям скок. Замислих се обаче дали да не вземам флашката и 10% от коня да литне в ICP основно, Авеланш и съвсем малко по нещо друго. Тогава си викам...няма да е. :mhihi:
С риск да стане досаден ще обясня защо. Първо, аз съм си 3% в алтове отдавна и те направиха доволен скок, сега да ги купувам на х3-х4 някои като ICP...не ми харесва усещането. Второ, което е по-важно, ок, потвърдих си категорично була за втори път(първото категорично беше с пробива на 33к, преди това колкото и да го мислех, не бях сигурен(макар с парите си да го потвърдих на 20к още) :mhihi: и затова донабих каквото беше останало на 35к)но...това не значи, че като очаквам скок някакъв, корекцията не е възможна, даже напротив. То сега нямам и очаквания де, надявам се да се люшкаме на тия нива до октомври ако може, което няма да стане. Но ако дойде корекция и коня падне да кажем не 30, 20% да е, къде ще идат алтовете като стойности? :mhihi: Вярно ще рискувам 10% кон, но знам какво съм купил и коня е расов, плюс това скъп. Та мога да ви пожелая приятно преливане в алтове ако някой смята да прелива повечко, радвам се, че няма да го мисля аз кога и какво да правя. :mhihi:
Евентуално, евентуално ако има голям скок 60-80 и после дроп, може когато линията стане равна да прелея малко още, но засега просто пасувам.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата