Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: Криптовалути

Мнение от Nickelback » 10 Яну 2024, 0:22

Изображение

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Яну 2024, 4:49

Събудих се и аз преди малко, ама ще заспивам за още половин час и викам чакай да видя цената, хоп отишла до 48 и после до 45, викам нещо е станало, тръгвам новини да търся, ама трябваше първо форума. :mhihi: Пламен чак стрийм пуснал как играе игри. :mhihi:
Между другото всичко пъмп и дъмп без...Етер. Начало на преминаване парите от Биткойн в Етер? Всички знаем, че после и алтовете ще обърнат тренда общо срещу Биткойн и Етер даже. Кой да ти каже, вече няколко пъти си го мислих това и все си продължаваше доминацията на коня. По принцип още е малка да обръща, но пък...
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 10 Яну 2024, 14:59

Ти вярно за 5ти път си мислиш, че ще обръща пък той Етера си върви все надолу спрямо Биткойн :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 10 Яну 2024, 17:31

Аз вече не знам какво да мисля, понеже 3-4 пъти опитва да падне под 0.049 и все неуспешно. Чакам го към ниските 0.04 за да обърна още някакво количество.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Яну 2024, 17:43

Ами днес май си го катурна стабилно. Само остава да е устойчиво. :yes: Не забравяйте, че идва и Етер ИТФ. :idea:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Яну 2024, 17:45

Nickelback написа:Изображение

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

е това. 100% това. някой отигра нещо прекрасно

всичко крипто е измама и пирамида... като почнеш от сигналите и свършиш до китовете. никога не го забравяйте
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 10 Яну 2024, 17:53

Криптото да, биткойн е отделно от крипто, разбери го ;)

В случая бяха измамени трейдърите. Тук не сме трейдъри, или поне тези, които пишем редовно, та не сме измамени ама хич :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 10 Яну 2024, 18:15

Много ми е забавно когато някой ми каже как биткойн е измама, докато е загубил близо половината от стойността на парите си в банката през последните 4 години. Дано се сетят какви са ги приказвали като купуват на 7 цифрени цени, само и само да си запазят каквото е останало от спестяванията им тогава. Ако не са им ги взели по друг начин..
Top Gun Maverick написа:Ами днес май си го катурна стабилно. Само остава да е устойчиво. :yes: Не забравяйте, че идва и Етер ИТФ. :idea:
Да бе направо е избочил кочината :mhihi: Те още ETF на биткойн не са пуснали, ти вече се точиш на етх такъв.. Още поне 6м тая графика ще е надолу според мен, не виждам причина за обратното. Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Яну 2024, 18:20

In_Memoriam написа:Криптото да, биткойн е отделно от крипто, разбери го ;)

В случая бяха измамени трейдърите. Тук не сме трейдъри, или поне тези, които пишем редовно, та не сме измамени ама хич :)

не искам да ви развалям темата ама за мене бития кон е може би най- голямата измама... защото е оценен доста високо но за сметка на това няма никакво ютилити. по тази причина по дефиниция всичките транзакции до този момент са 100% спекулативни и единствения начин да имаш ютилити в момента е офф-рамп към фиат и така. а ютилити няма защото никога няма да бъде признат за разпространен механизъм за разплащане... а това няма да стане защото големите държави няма да го "припознаят".. а няма да го "припознаят" защото не е ясно кой държи какво- 90% от конете се държат от 1% от портфейлите и сатоши никой не го знае кой е ама държи милион койн-а с които може да повляе на цената на коня както си иска общо взето- всичкото това се изразява в една непридвидимост която никой сериозен държавен финанист няма да приеме като заслужен риск.

друга тема. вътре сте всичките не защото вярвате, че идеята е добра и основата й хубава а защото очаквате да врътнете нещо в един момент и ламбо нау. лошо в това няма, ама да се превъзнасяте, че коня ще оправи света... meh...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 10 Яну 2024, 18:26

Остани си роб и не ни мисли нас.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 10 Яну 2024, 18:28

Хмм явно наистина идва була щом се появиха тия мнения :mhihi: Жалкото е че alx и преди 4 години ги пишеше същите тъпотии(сори, уважавам те ама горното мнение е глупост върху глупост). И сме ги обсъждали защо не са верни десетки пъти и той днеска идва и пак ти повтаря. :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 10 Яну 2024, 18:47

b_u_b_o написа:Жалкото е че alx и преди 4 години ги пишеше същите тъпотии

И за 4 години биткойн "оправи ли света", замени ли фиатните пари? След нови 4 ще дойда да питам същото. :lol:

Уважавам мнението и на двама ви. Всъщност на всички в тази тема. Но моето е по-близко до на Алекс. Да, биткойн е добър начин да се бориш с инфлацията и добър шанс да си купиш ламбо някога. И много добър инструмент за престъпниците също, това не сме го споменавали май. Но чак да промени световната банкова система "към по-добро" - не вярвам. Ще си говорим пак след години.

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 10 Яну 2024, 18:51

То тоя процес ако ставаше за 4 години... нещо, което е втълпявано на овцете с десетилетия не можеш да го промениш с едно щракване. Хубавото е, че това е публична информация ако знаеш къде да гледаш и можеш да провериш как върви прогреса по темата. Престъпниците предпочитат парички кеш - пак публична информация, която можеш да провериш. Предния път ти казах да се образоваш, ти си продължаваш с глупостите, които са така само в твоята глава. Умни момчета сте уж, опитайте и с някой AI бот да ви предостави малко факти щом тук каквото пишем не ви се вярва ;)

Едит:
Какво се опитвате да постигнете с такива постове? Да ни убедите, че сме се набутали? Да ни убедите, че ще си загубим парите ако все още не сме? Първо убедете себе си преди да твърдите нещо дали то е вярно и после може да говорим, защото иначе е същото като да ви кажа, че Земята е плоска. Ако не знаете как и къде питайте, ще ви насочим. Предния път при такива глупости уж реших вече да не обръщам внимание и да се хабя да отговарям, но не ми се получи.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Яну 2024, 19:18

На мен хич не ми се спори с тях, няма и да го направя, понеже не знам какво да кажа срещу аргументи, че 1% държат 90% от койните и че Сатоши(разбирай за мен ЦРУ или някой от тия)ще срине коня като продаде неговите койни, сякаш може да го направи повече от веднъж. Аз даже се надявах този беър да го направи, но явно имаха лостове да свалят цената за да купуват на ниското и не се наложи. Някога може и да стане, ама дотогава може волатилността да е спаднала и просто да си имат едни койни с които да си оправят дълга, както и да е, това вече са спекулации от моя страна като възможно добавям и че са го създали с цел да имат контрол над система, която евентуално би заменила пробития долар някога или пък просто да си трупат стойност. :mhihi: Другият аргумент, че се ползва от престъпници и това сме забравили да го кажем, честно казано не знам какво да кажа при положение, че и двамата знаете колко пъти е дъвкано точно това. Даже Пламен днес пак го спомена по повод някакъв пост на поредния обясняващ как Биткойн е понци и няма стойност.
Затова ще нападна вас даже с Бубо, а не тях дето не искат да разберат. Както каза Пламен и днес, пълно е с умни хора, които не искат да разберат Биткойн, на някои им пречи егото да го направят, а не липсата на акъл.

Виновни са това мислене са и макситата, понеже едно време ги е интересувало главно да накупят колкото може и да държат като с времето нещо да продават. Малко са тези като онзи с Ламбото(забравих му името от който Пламен се е вдъхновил)който е имал 400 000 Биткойна и е пращал ей така по един на познати, служители и на непознати дори. Защото единият от вас вика как не може да се промени нещо наслагвано с десетилетия, ама не взема предвид, че и те двамата са жертва на нещото наслагвано с десетилетия и че то пречи те реално да погледнат нещата и от друг ъгъл. А конят ще успее когато повече хора погледнат така. Та да, вие двамата вярващи сте по-виновни от тях. :mhihi:
Нещо ми убягна мисълта за какво точно щях да ви нападам, че то карай, спирах, пак карах, пак спирах и писах и...абе виновни сте и толкова. :mhihi:

Бубо, не виждаш защо ще обръща Етера, ама то и коня не го виждаха защо ще тръгне от 16 нагоре и всеки имаше движението за фалшиво, включително и аз, но купих от фомо на 20 да не избяга. А в един момент Етерът ще избяга и едва ли някой ще ни каже "ето го точния момент". Де да можеше така...
Това не е някой тотален шиткойн, че да тръгне задължително на стария връх според мен. То и шиткойни направиха движения, не виждам защо тука да не е невъзможно. Плюс това аз не казвам айде всеки да си направи макс позициите, които ще прави в Етер сега, ама да се позамисли, че може би, може би малък процент не е лошо вече. А утре може и твоята графика да си продължи, но факта засега е, че вчера Етера беше 2200, днес 2400. А при кончо обратно. Все пак е някакви импулс, който казах предстои да се види дали е устойчив.

А да, нападам ви и защото според мен не всичкото крипто извън коня е измама. Вероятно така де е мислело и за Гугъл и Амазон. Та според мен предстои някои проекти да останат и аз гледам на тях като на бъдещи компании. Разбира се вкарвам малко. Та ето и затова сте виновни. Иначе да, коня е отделно от всичко, но не всичко ще се окаже скам.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 10 Яну 2024, 19:37

Защо да няма ютилити биткойна? Има си хора, които живеят само на биткойн.
Докато има критична маса хора, които да вярват в него всичко е ОК. :D

То и за долара може да се поспори, че е измама. :ok:

Аз нямам проблем с нито едно от двете, ама не ги считам за инвестиционни инструменти.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата