Имотният пазар
Модератор: Общи модератори
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: Имотният пазар
vixx написа:В Гурмазово има много странно ниски цени. Не съм се заглеждал защо и къде са точно.
Там е малко индустриална цигания доколкото съм се заглеждал като съм ходил. Освен това е далеч, няма никакви плюсове според мен. По-добре в Божурище ако ще е там.
vixx написа:В Гурмазово има много странно ниски цени. Не съм се заглеждал защо и къде са точно.
Отворих, и там няма под половин милион...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
kiko написа:Ами за теб ако това е ок и номално,за повечето хора не е![]()
макар,че сега се усещам че в едни съседи кухнята и на тях им е на 2м от входната врата,но просто при тях е мезонет и е малко американски стил 0 антре,от вратата във всекиднвната и досега като се замислих никога не ми е правило вчепачтление,че това е странно
Стига де, не вярвам

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Не само в Гурмазово, като цяло на запад е по-евтино. По няква причина всички искат да са в източната част, нищо че в западната въздуха е по-чист.
nxn написа:vixx написа:В Гурмазово има много странно ниски цени. Не съм се заглеждал защо и къде са точно.
Отворих, и там няма под половин милион...
Е под половин милион лева почти няма, да. Ама на юг/изток под половин милион ЕВРО трудно се намира.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
В Гурмазово почнаха няколко големи комплекса и като цяло стана инвестиционна дестинация. Не съм ходил отдавна там, но логистично е неприятно, ако трябва да се пътува всекидневно.
Never mistake motion for action...
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
///M Power написа:drifty написа:.......
Човек като ви слуша, всичко вие перфектно? Дали хората са искали така да им е апартамента? или просто не са имали избор? Дай те да видим къде живеете та да започнем и ние с критиките?
пс: Момчета то понякога писва от мрънкане и претенции...
Добре де, ти виждаш ли се докато готвиш всеки ден да обикаляш апартамента? Аз си мия ръцете сигурно 100 пъти дневно, на мен също ми е разделена кухнята поради липса на място, ама не в двата края на апартамента..

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Гурмазово е на 17км от центъра. Асфалта след Божура е от лятото, единствен не знам как е трафика в час пик заради индустриалния парк до жп прелеза. Според мен не е идеално зле. Ако някога стане и връзката между Люлин и Княжево ще е доста приятно.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- rosen vanev
- Потребител
-
Приятел живя близо година в Банкя, а работи в Редута. Каза, че няма да се наказва повече в задръстванията и си взе апартамент под наем, който му излиза почти, колкото горивото преди, но вече има два часа повече свободно време.....speeder88 написа:Гурмазово е на 17км от центъра. Асфалта след Божура е от лятото, единствен не знам как е трафика в час пик заради индустриалния парк до жп прелеза. Според мен не е идеално зле. Ако някога стане и връзката между Люлин и Княжево ще е доста приятно.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
rosen vanev написа:Приятел живя близо година в Банкя, а работи в Редута. Каза, че няма да се наказва повече в задръстванията и си взе апартамент под наем, който му излиза почти, колкото горивото преди, но вече има два часа повече свободно време.....speeder88 написа:Гурмазово е на 17км от центъра. Асфалта след Божура е от лятото, единствен не знам как е трафика в час пик заради индустриалния парк до жп прелеза. Според мен не е идеално зле. Ако някога стане и връзката между Люлин и Княжево ще е доста приятно.
Е то тва не е проблем на Банкя, ми по-скоро на Редута

- rosen vanev
- Потребител
-
Това го написах по повод 17-те км. от Гурмазово до центъра....Jorixa написа:rosen vanev написа:Приятел живя близо година в Банкя, а работи в Редута. Каза, че няма да се наказва повече в задръстванията и си взе апартамент под наем, който му излиза почти, колкото горивото преди, но вече има два часа повече свободно време.....speeder88 написа:Гурмазово е на 17км от центъра. Асфалта след Божура е от лятото, единствен не знам как е трафика в час пик заради индустриалния парк до жп прелеза. Според мен не е идеално зле. Ако някога стане и връзката между Люлин и Княжево ще е доста приятно.
Е то тва не е проблем на Банкя, ми по-скоро на РедутаСмисъл ти и в София да живееш пак ще се наказваш в задръстване ако искаш да стигнеш до там.
Звучат малко, но всъщност може да е 60 или 80 мин. пътуване.
Иначе, моя приятел имаше проблем с Банкя, а не с Редута и го реши кардинално.
- TNT
- младши ентусиаст
-
И аз мисля, че това си е софийски проблем. Аз два пъти правя 1 час до Парадайс след работа и после Парадайс - Пловдив 1ч30мин
Разбира се, не петък вечер, а през другите делнични дни. В София, ако не е по Цариградско или по Околовръстното, си висиш бая.

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
Проблем е и че всичките офиси ги наблъскаха в източната част на София, там около цариградско и бизнес парка. Северозападна София малко кучета я яли.
Да, ма идеята ми е че от тия 17 километра, проблемни са последните 7 в София, където е трафика. Първите 10 ги минаваш за 10 минути. То за това на Сливница имаш буферен паркинг и идеята е да оставиш там колата и да хванеш метрото.
rosen vanev написа:Това го написах по повод 17-те км. от Гурмазово до центъра....
Звучат малко, но всъщност може да е 60 или 80 мин. пътуване.
Да, ма идеята ми е че от тия 17 километра, проблемни са последните 7 в София, където е трафика. Първите 10 ги минаваш за 10 минути. То за това на Сливница имаш буферен паркинг и идеята е да оставиш там колата и да хванеш метрото.
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Jorixa написа:То за това на Сливница имаш буферен паркинг и идеята е да оставиш там колата и да хванеш метрото.
Абе там няма, освен ако нещо не се е случило последната година. Иначе е заложен да го има от както има метро там. Има на Царица Йоанна надземен, ама успех да предредиш всички от Перник + Всички от Люлин + Спарк + няколко "комуникативни" блока дето се появиха там и сега новодомците щастливо ползват буфера на метрото за собствен паркинг. Мазало е.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
За мен ли говориш?kiko написа:Ами за теб ако това е ок и номално,за повечето хора не е![]()
макар,че сега се усещам че в едни съседи кухнята и на тях им е на 2м от входната врата,но просто при тях е мезонет и е малко американски стил 0 антре,от вратата във всекиднвната и досега като се замислих никога не ми е правило вчепачтление,че това е странно

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
rosen vanev написа:Приятел живя близо година в Банкя, а работи в Редута. Каза, че няма да се наказва повече в задръстванията и си взе апартамент под наем, който му излиза почти, колкото горивото преди, но вече има два часа повече свободно време.....speeder88 написа:Гурмазово е на 17км от центъра. Асфалта след Божура е от лятото, единствен не знам как е трафика в час пик заради индустриалния парк до жп прелеза. Според мен не е идеално зле. Ако някога стане и връзката между Люлин и Княжево ще е доста приятно.
И аз знам за едно семейство/богато/, което специално си строи къща в Банкя и не успя и една година да се задържи да живее. Сутрин някакви ставаници с децата по 5-6 часа сутринта, вечер рано прибиране и рано лягане...