СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: СПАМ ТЕМА
А то понеже фацебука са все някакви титани на мисълта!
Аз от фацебука разбрах, колко безгранично много тъпанари има в тая държава с достъп до интернет.
Никога не съм виждал през живота си толкова тъпи хора на едно място, че и агресивни.
Имам менте профил там само за да чета теми и направо съм потресен от мнения и поведение на 90% от потребителите там!
Аз от фацебука разбрах, колко безгранично много тъпанари има в тая държава с достъп до интернет.
Никога не съм виждал през живота си толкова тъпи хора на едно място, че и агресивни.
Имам менте профил там само за да чета теми и направо съм потресен от мнения и поведение на 90% от потребителите там!
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Е.Димитров написа:А то понеже фацебука са все някакви титани на мисълта!
Умупомрачително прости парчета има там. Аз имам фацбук от както беше модерен по наширите ширини, демек 2009-2010. Та съм прекарал едно известно време там и последните 2-3 години е нещо ужасно да четеш мнения там. Тотално лишени от мисъл и логика хора, масово.
А като се сетя, че се пънех да споря с тях, чак лошо ми става за загубеното време. Сега влизам да видя някой познат къде е бил, някоя снимка като качат и това е, основно месинджъра ползвам.

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
dhtj написа:Всички тесни "душички" които съм усещал са с 36-37 номер обувки... Имах едно нисичко гадже, под 1.60, носеше 35 номер, толкова тясна беше, че имах чувството че го стиска като маймунка хванала се за клон.![]()
Веднъж ми се случи една с 40 номер... иначе на пръв поглед пак нежно, хубаво момиче, на 19, не беше едра, но усещането беше като "кренвирш в коридор"Никакъв кеф...
![]()
Всички тея впечатления са с до 25-6 годишни нераждали момичета, така че изключваме фактори като "умора на материала" , разтягания, операции и т.н.
Сяяяяя, щИ сиПя, не за друго ама не е баш така . Жената е с точно с 39-40 номер обувки (според зависи обувката) / 170 см висока и си имаме две деца, които роди нормално

Не съм бил с много женски както повелява форума (преброих ги и са 11

Но пък друго ще напиша - има значение дали имат чувства или не .
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Естествено, че има разлика дали имат чувства или не. Това са си химични реакции в мозъка най-малкото, притока на кръв от сърцето е различен, допамина и още някакви неща вероятно, които няма смисъл да дискутираме просто...има разлика. Ама то и с мъжете е така бе!
Иначе браво, поне ги преброи, аз нарочно не ги броях, някак от уважение дори към пълните миндили. Ама едно време за да не забравя нещо им пишех имената в телефона ми с последна главна буква.
Сега не съм се замислял, ама някои имена съм забравил на първо време, трябва да помисля за да се сетя. Пък никога не съм целял бройки, то и това не е работа. Все исках да съм честен с тях и не им давах празни обещания, това прецака няколко за които в даден момент човек си вика "абе да ги беше...". Ама поне пък съм горд със себе си, че не съм подвел нито една и е получила точно това, което съм обещал и нищо повече или по-малко.
Относно отпуснатостта отдолу си прав, ама и колегата бум-бум го каза - то си е мускул, може да се тренира. Отделно е различно при различните жени. Аз у нас проблеми нямам, ама и нямаше как с това секцио при положение, че винаги си е било ок. Помня на колегата жена му като раждала нормално и онзи идиот доктора му задал въпроса като щял да я шие, казвай сега как я искаш.
Като се сетя и ме показват тръпки още, ама като стане дума за такива неща и винаги за тоя случай се сещам, наби ми го в главата и толкова.
Сега колегата като спомена и веднага това ми изплува.
И наистина има някои, които стават като джапанки по някое време, а има и такива, които като влезе и...става като пирон в кисело мляко.

Иначе браво, поне ги преброи, аз нарочно не ги броях, някак от уважение дори към пълните миндили. Ама едно време за да не забравя нещо им пишех имената в телефона ми с последна главна буква.

Относно отпуснатостта отдолу си прав, ама и колегата бум-бум го каза - то си е мускул, може да се тренира. Отделно е различно при различните жени. Аз у нас проблеми нямам, ама и нямаше как с това секцио при положение, че винаги си е било ок. Помня на колегата жена му като раждала нормално и онзи идиот доктора му задал въпроса като щял да я шие, казвай сега как я искаш.

И наистина има някои, които стават като джапанки по някое време, а има и такива, които като влезе и...става като пирон в кисело мляко.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
С тея доктори...сещам се , че имаше едни лекари българи, дето работеха в някоя от арабските държави и правеха добри пари за връщане на фабричните настройки 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Те тия арабите нямат голям проблем с това защото практикуват доста анален секс, блях. Даже с бая турци тука и помако-турци(такива, които и те не знаят точно какви са) като съм говорил и за тях е някакво супер блаженство това. Виждаме някоя хубава и викат тая само отзад. Викам луд ли си бе, какъв кеф ще и направиш...все му е тая.
Разговарял съм с жени техни казват, че чувствителността на главичката им е далеч по-малка заради обрязването и зор свършват някои, пък отзад им било по-ясно и затова искали, всяка почти била задължена да практикува такъв вид секс с мъжа си.
Плюс това много от тях като са малки и не дават където трябва за да били честни като се омъжат, мъжа трябвало да е първия и единствен. Даже са ми разправяли как постилат бялото чаршафче и ако не прокърви...лошо.
Две сестри познавах така лъжеха техните, че са паднали в плевнята и са прокървили...
П.п: Който има идея колко са ревниви почти всички от мъжете им, знае за какво говоря.
Разговарял съм с жени техни казват, че чувствителността на главичката им е далеч по-малка заради обрязването и зор свършват някои, пък отзад им било по-ясно и затова искали, всяка почти била задължена да практикува такъв вид секс с мъжа си.

Две сестри познавах така лъжеха техните, че са паднали в плевнята и са прокървили...

П.п: Който има идея колко са ревниви почти всички от мъжете им, знае за какво говоря.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Top Gun Maverick написа:Те тия арабите нямат голям проблем с това защото практикуват доста анален секс, блях. Даже с бая турци тука и помако-турци(такива, които и те не знаят точно какви са) като съм говорил и за тях е някакво супер блаженство това. Виждаме някоя хубава и викат тая само отзад. Викам луд ли си бе, какъв кеф ще и направиш...все му е тая.
Разговарял съм с жени техни казват, че чувствителността на главичката им е далеч по-малка заради обрязването и зор свършват някои, пък отзад им било по-ясно и затова искали, всяка почти била задължена да практикува такъв вид секс с мъжа си.Плюс това много от тях като са малки и не дават където трябва за да били честни като се омъжат, мъжа трябвало да е първия и единствен. Даже са ми разправяли как постилат бялото чаршафче и ако не прокърви...лошо.
То и да си първи, си има минуси , но определено го предпочитам пред това да си 20-ти примерно

Абе докато не сложат по един онлайн броян на всички няма как да знаем ( освен ако не си 1- ви както споменах

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Зависи, има жени, които ще ти кажат поименно и с подробности даже ако ти се слуша.
Зависи от искреността на един човек.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Има някои по сантиментални кокошки даже си водят дневник за тия неща . На една и бях чел записките ...случайно естествено без да знае . Мисля че не трябваше да ги чета ...

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Да, то точно това е .. Да знам за да знам или да не знам . Щото после
Първи не ща да бъда, виж последен - Да

Първи не ща да бъда, виж последен - Да

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

ивчо написа:Да, то точно това е .. Да знам за да знам или да не знам . Щото после![]()
Първи не ща да бъда, виж последен - Да![]()
.. не ти трябва да знаеш. живота го живееш сега и в момента. не се кахъри за неща които нито можеш да изтълкуваш нито има смисъл.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ивчо
- старши ентусиаст
-

Така е, и сякаш живея една идея по-лесно .
Един разговор имахме с милото на Коледа точно по тази тема, и все едно се събудих друг човек евАси

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Впечатлен съм. Преди празниците бях си поръчал една добавка на Лики моли за инжектори по препоръка тук в съседната тема. Вчера получих мейл, че ми отказват поръчката от някъв сайт дето намерих, нямало наличност.
Хванах както и предния път първия сайт, в който я има тая добавка и един друг силикон, който беше и в предната поръчка и гледам чат, че пише и на линия, че и веднага отговаряли. Викам чакай да пиша дали има някой да видя дали ги имат наличния тия две неща. Наистина отговориха веднага, някаква девойка /надявам се де, пишеше Жени
/, имат съпорт на линия до 10 часа. Доста впечатляващо за сайт за автоаксесоари.
Хванах както и предния път първия сайт, в който я има тая добавка и един друг силикон, който беше и в предната поръчка и гледам чат, че пише и на линия, че и веднага отговаряли. Викам чакай да пиша дали има някой да видя дали ги имат наличния тия две неща. Наистина отговориха веднага, някаква девойка /надявам се де, пишеше Жени

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
drifty написа:Впечатлен съм. Преди празниците бях си поръчал една добавка на Лики моли за инжектори по препоръка тук в съседната тема. Вчера получих мейл, че ми отказват поръчката от някъв сайт дето намерих, нямало наличност.
Хванах както и предния път първия сайт, в който я има тая добавка и един друг силикон, който беше и в предната поръчка и гледам чат, че пише и на линия, че и веднага отговаряли. Викам чакай да пиша дали има някой да видя дали ги имат наличния тия две неща. Наистина отговориха веднага, някаква девойка /надявам се де, пишеше Жени/, имат съпорт на линия до 10 часа. Доста впечатляващо за сайт за автоаксесоари.
Сигурно робот/АИ.