Нещо ми подчуква в двг.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Нещо ми подчуква в двг.
Колеги от скоро съм с е39 525 тдс преди карах е36/318 та ого не съм в час с дизелите. Появи ми се странен проблем, като запаля колата се чува едно подчукване през 10-20 сек. от какво може да е?
Иначе колата си върви превъзходно, не губи мощност набира си всичко е о.к. обаче това подчукване ми лази по нервите
На е 36 имаше подобно чукане обаче постоянно, смених повдигачите и колата се успа Бях в сервиза и там ми казаха че е от дюзите, възможно ли е? Карам с оригинално масло на бмв 10W40 ако е от значение. Помагайте!!!
Иначе колата си върви превъзходно, не губи мощност набира си всичко е о.к. обаче това подчукване ми лази по нервите
На е 36 имаше подобно чукане обаче постоянно, смених повдигачите и колата се успа Бях в сервиза и там ми казаха че е от дюзите, възможно ли е? Карам с оригинално масло на бмв 10W40 ако е от значение. Помагайте!!!

- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
Венка предполагам че си бил в ЕМИГЕЛ КАР,а там по отношение кам двигатела са доста "БОСИ",но вапроса ми е дрuг: това подчукване само когато е студена ли го прави или и когото е топла 

- Venkata
- младши ентусиаст
-
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
да не е веригата ?-моята в началото почна така и преди смяната си чукаше като шевна машина 

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
Приятел не искам да те плаша но може и да има чупено буталце ако шума идва от двигателя.но ако се чува някаде под купето е вазможнен някакав проблем в съединителя(скоростите).
Пиши от каде идва почукването.
Пиши от каде идва почукването.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Имаш ли проблемен топъл старт (като я оставиш на място топла и пробваш да я запалиш след 10 мин, има ли проблем)?
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
ICE написа:Имаш ли проблемен топъл старт (като я оставиш на място топла и пробваш да я запалиш след 10 мин, има ли проблем)?
Pри мен в началото като се чуваше като леко кльококане нямах проблем с топлия старт в последствие се появи с усилване на хлопането от веригата
Друго предположение е да е прескочила някои зъб и клапанче да чука по буталото (както предположи колегата по горе)

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- Venkata
- младши ентусиаст
-
При топъл старт нямам абсолютно никакъв проблем. Днес колата е в сервиза и ще ви кажа от къде е проблема
- Venkata
- младши ентусиаст
-
Днес изкарах колата от сервиза, проблема е в разпръсквача на първа дюза. След смяната всичко е както трябва
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
10 мнения
• Страница 1 от 1