Ферарито на Слави Трифонов
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Ферарито на Слави Трифонов
Цитат "Това Ферари освен че не пали е и криво !"
Попаднах на този пост във един форум и направо се разбих да се смея:
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8864
Ей това е.... българска работа
Ся човека ще се зарадва като му дадат сметката за евентуален ремонт 
Попаднах на този пост във един форум и направо се разбих да се смея:
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8864
Ей това е.... българска работа

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
а това сигурно ли е, че е на Слави ферарито? щото и аз мога да сложа 2 снимки на ферари без номера и да разправям каквото си искам 

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
е то беше ясно че нещо не му е вред
или ще е произхода или състоянието... абе кой подарява ново ферари в днешно време?!
те всичките дупета които ги карат тук са ги взели втора ръка на по 20-30к км. а на някакъв участник в игра да му дадът исто ново, никога няма да стане. Слави е ебати мошеника

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
sappa написа:е то беше ясно че нещо не му е вредили ще е произхода или състоянието... абе кой подарява ново ферари в днешно време?!
те всичките дупета които ги карат тук са ги взели втора ръка на по 20-30к км. а на някакъв участник в игра да му дадът исто ново, никога няма да стане. Слави е ебати мошеника
Много ясно да не е луд Слави-то така да се мине да даде ново Ферари.

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 14 Фев 2007, 13:09, променена общо 1 път

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Най-малкото се виждат лепенките на A2.... не знам къв е шанса две еднакви ферарита, продадени от А2 да са в някаква подобна близост, че да може да бъде объркано...
Ма се чудя тоя Метин как ше й плати за детайлите и ремонта... ма сигурно нещо със застраховката ше направят.... предполагам
Че кой ти каза, че е чисто ново? Още първия път, като го показаха се видя на таблото, че пише "191хх" км...... поне аз го видях

Ма се чудя тоя Метин как ше й плати за детайлите и ремонта... ма сигурно нещо със застраховката ше направят.... предполагам

sappa написа:е то беше ясно че нещо не му е вредили ще е произхода или състоянието... абе кой подарява ново ферари в днешно време?!
Че кой ти каза, че е чисто ново? Още първия път, като го показаха се видя на таблото, че пише "191хх" км...... поне аз го видях

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Honzik написа:Най-малкото се виждат лепенките на A2.... не знам къв е шанса две еднакви ферарита, продадени от А2 да са в някаква подобна близост, че да може да бъде объркано...
Ма се чудя тоя Метин как ше й плати за детайлите и ремонта... ма сигурно нещо със застраховката ше направят.... предполагамsappa написа:е то беше ясно че нещо не му е вредили ще е произхода или състоянието... абе кой подарява ново ферари в днешно време?!
с такова впечатление съм останал понеже аз това малоумно шоу не го гледам от години и тук таме като го засека м/у каналите виждам какво става... всъщност то си е съвсем логично защото дори втора ръка, ако ферарито е пазено и обсужвано как си трябва, струва кажи-речи колко новото.
Не забравяйте, че рекламата в шоуто на слави е 5800 лв за 20 секунди
Това е за реклама в рекламния БЛОК а той както всички знаем правеше реклама в продължение на няколко месеца директно в шоуто си на А2, представете си това какви пари са
Говореше се, че е струвало около 10000 лв на предаване да се спомене името на дадена фирма
БТВ и А2 какво са се договорили трудна работа да се разбере
П.П. Нищо чудно това ферари на снимките да не е същото, защото не е Слави човека, който преговаря с А2! Има си хора, които се занимават с подобни неща
П.П.П. Преди 2 дни ходих в А2 с един приятел да гледа Х5-ци и Имаше същото ферари отзад на паркинга и го бяха наобиколили няколко човека и му се радваха
Направи ми впечатление, че отзад ниско долу под бронята е ухлузено доста сериозно! Не знам обаче дали е на Метин ...

Говореше се, че е струвало около 10000 лв на предаване да се спомене името на дадена фирма

П.П. Нищо чудно това ферари на снимките да не е същото, защото не е Слави човека, който преговаря с А2! Има си хора, които се занимават с подобни неща

П.П.П. Преди 2 дни ходих в А2 с един приятел да гледа Х5-ци и Имаше същото ферари отзад на паркинга и го бяха наобиколили няколко човека и му се радваха

- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3