СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от slatanic » 08 Яну 2024, 20:11

Като каза шорти...ходехме да се къпем тук с един комшия навремето зад Враждебна имаше много кариери за добив на инертни материали и огромни площи с места за къпане и кристално чиста вода.
Та там тоя същият смок имаше едни шорти...и от тия шорти се показваше на старият смок дядо му...Както викаше Митьо Пищова 23 санта любовна писалка... :ok: :mhihi:
Викам не плаши рибата ей...ще клъвне някой сом...не можем да те извадим... ;)
И същият имаше една с вид на индианка.
Плющя какво плющя някакво време и се разделиха...
Мина там пак някакво време и оная се връща и му вика...искам пак при теб...че никой не може да свърши така работа...салама Санчо!...Салама!... :mhihi:
Последна промяна slatanic на 08 Яну 2024, 20:57, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 08 Яну 2024, 20:16

ivanski_2 написа:
bum_bum написа:Забелязал съм, че като стане дума за жени, всички са с много претенции.

И винаги съм се чудел- а вълците кой ги пердаши?

Аз съм се чудил какво предлагат хората насреща като изложат изискванията си :mhihi:

Под хора визираш ли и жени, че техните претенции последните години не се повишиха, ми направо скочиха.

Както казва един приятел - трябва да си 4 пъти по-добър от дядо си, за да вземеш жена, 10 пъти по-лоша от баба ти.
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 08 Яну 2024, 20:48

drifty написа:
ivanski_2 написа:
bum_bum написа:Забелязал съм, че като стане дума за жени, всички са с много претенции.

И винаги съм се чудел- а вълците кой ги пердаши?

Аз съм се чудил какво предлагат хората насреща като изложат изискванията си :mhihi:

Под хора визираш ли и жени, че техните претенции последните години не се повишиха, ми направо скочиха.

Както казва един приятел - трябва да си 4 пъти по-добър от дядо си, за да вземеш жена, 10 пъти по-лоша от баба ти.

И там инфлация :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Яну 2024, 20:51

Don_Diego написа:"Жаден кон и мръсна вода пие" - народна мъдрост :mhihi: :mhihi: :mhihi:

РивЪъъъъъ... :ahah:
Аз обичам друга поговорка - като няма риба и рака е риба. :mhihi:

streetz написа:За всеки влак си има пътници. Кой по желание, кой по неволя. Още помня навремето как научих по трудния начин, че трябва да се внимава с интернет запознанствата. Пишем си с една девойка в някакъв сайт, примерно sladur.com или нещо подобно (демек 2005-2006 е било сигурно), снимката ѝ от 100 метра правена и със слънчеви очила, ама на пръв поглед става. От дума на дума ми пише Ти що не ми дойдеш на гости, сама съм сега :mhihi: Мятам се веднага на последното 94 към полунощ и зачаквам на уреченото място до паркинга срещу хотел Хемус. По едно време от тъмното се задава едно голямо поклащащо се нещо, като мечка, и инстиктивно усетих, че идва за мен :lol: Имах няколко секунди да премисля, но докато се реша да хукна да се спасявам То дойде и ме заговори. Видя се, че няма някъде - ще се еве каквото има. Едва дочаках да съмне и да ставам да си ходя. На светло беше дори по-страшно :lol: "Нали пак ще се видим някой път?" Даа, да, разбира се, чао! Първата работа като се прибрах - блокиране отвсякъде, сайта, скайп ли там беше, ICQ ли, даже профила си изтрих :lol:

Оф ти така, ами аз в ранните бакшишки години, 2004-2005, първо Мерцедес 190, после летящо Е36 320 такси...и сега така убавец явно и всякакви клиенти и клиентки. Та една вечер вече една така обличка спирам да я оставям пред блока и оная нещо не ще да слиза и ми говори някакви неща сега още ли ще работя, бла-бла...какво ми стана не знам, викам айде пък с обличка не ми се бе случвало. Качвам се аз, правя там каквото правя без сега подробности, ама накрая сядам на леглото и се чудя как да си тръгна...ако може още вчера. :mhihi: И почвам да се правя на луд защото пък не искам да я засегна, все съм милозлив. И тя каквото ти е, какво ти е. И аз, уффффф...стана ми тъпо заради приятелката ми, искам да си ходя, не знам как можах да го допусна и т.н. че оная и прояви разбиране, мил човек съм бил...ауууу, избягах с 200. След време с една друга дебеланка стигнах само до сеанс тип изсмукване на топка за голф през 12 метров градински маркуч.

Ама много сме долни ей, защо така сега дискриминираме пухкавите дами, аз не мога да кажа, че с тая първата чак беше зле като се замисля след 20 години. В смисъл...не повторих, ама аз с доста не съм повтарял. А и както каза колегата по-назад, тия топ готините всеки може да... :mhihi:
Уди Алън имаше май един лаф, че неговите съученици правели секс с жени и мъже, а той не можел да бъде толкова ограничен. :shock: :mhihi:

П.п: Кофти е когато получиш предложение от гей и бягаш с 300. Ама и ах познати в тийн годините не бягаха мамка му. :shock: :help:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 08 Яну 2024, 21:19

Top Gun Maverick написа:
След време с една друга дебеланка стигнах само до сеанс тип изсмукване на топка за голф през 12 метров градински маркуч.

Т'ва е много добро описание за добра френска... :ok:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 08 Яну 2024, 21:23

BorislavB написа:
Top Gun Maverick написа:
След време с една друга дебеланка стигнах само до сеанс тип изсмукване на топка за голф през 12 метров градински маркуч.

Голфа френски ли е?
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Яну 2024, 21:29

Top Gun Maverick написа: ами аз в ранните бакшишки години..

Бахти как ме е яд, че нямам права да редактирам профили. Щях да ти шибна една табела FAKE TAXI. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 08 Яну 2024, 21:30

Ще ни затрият темата и ще се караме :nono:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 08 Яну 2024, 21:35

Top Gun Maverick написа:Е, аз около 3 пъти написах за Додж Челинджър, че ще му върви получа повече, ама един ми изтри поста тъкмо три пъти и като го видя ще му дърпам ушите. :mhihi:

Крайно време е мисля, че нещо много си позволява :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 08 Яну 2024, 22:19

barty написа:
BorislavB написа:
Top Gun Maverick написа:

Голфа френски ли е?

Голфа е немско бе, не знаеш ли? Шпрехин зи дойч... :mhihi:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Яну 2024, 22:27

Я, яяяаааа, шнеле, шнеле...май така беше нещо, ама може да не са ми казали правилно, другото с вундаба, дар ис фантастиш всеки го знае. :mhihi: Нали има шваби във форума бе, да казват.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 08 Яну 2024, 22:57

:mhihi: :mhihi: Почти без грешка го 'пишеш'!

На мен на два пъти са ми вадили тефтер със задължителни изисквания/точки! ...и то не 5-6 да кажем! Сериозен съм! Та... за някои жени наистина не е лесно в живота, но пък за други си е направо трудно!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 08 Яну 2024, 23:17

Аз се чудя, що да я затриват тая прекрасна тема, никой не се е скарал, нито се обиждаме, забавляваме се, отгоре на всичкото генерира трафик за рекламите.

Всички доволни :ok: Ако греша поправете ме, ще си взема урок.

Ся една случка от днес на обяд с един приятел - според мен е поучителна, ама кой както иска да я приема :ok:

Обядваме двамата и на съседната маса, една красавица се изкърти да го гледа :mrgreen: Ама нали знаете, с ония жаден, влажен поглед :lol:
Нищо не му казах, чаках той сам да се усети. Той е страхотен пич, поддържано тяло, хубави черти на лицето, класно облечен, интелигентен (не съм гей :lol: ) но си е топ от всякъде, нищо не му липсва.

И той след малко вика - виж я оная. Викам знам, преди ти да разбереш :mrgreen:
Тая вика я познавам и знам, че от много време ме харесва ама й нямам телефона. Кво да правя ся :lol:

Викам в момента нямаш никъв шанс, щот е с някъв пич там на масата.
И му казах мисли, трябва да импровизираш нещичко, елементарно е. Аз виждам само 1 вариант за сега :mrgreen:

Той се хили и вика, аре давай ти си :lol:

Извиках сервитьорката и й казах: оная маса ей там, беше резервирана от моя колежка, но виждам че там е друга жена сега.
Може ли да проверите на кой телефон, и на чие име е направена резервацията, да не е станала няква обърквация :mrgreen:

След малко ми носи листче с име и телефон :mrgreen:

И той, утре ще й пиша ама кво да кажа :mrgreen:
Викам, как утре ве, след 1-2 часа ще й звъннеш, колко да стоят с тоя в ресторанта. И как ще пишеш ве, луд ли си. Звънкаш мъжката директно.

Звънна той - научих го (уж) какво да каже и си изигра картите, както си трябва (беше на високоговорител и слушах).
Ама оная много директно го резна :lol:

Викам, споко брат, нали знаеш мен колко пъти са ме рязали :twisted: Следващата и тая я забравяш.

Та никога не можеш да си сигурен с жените - хем ги сърби, хем ги боли :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 08 Яну 2024, 23:45

ildivvy написа::mhihi: :mhihi: Почти без грешка го 'пишеш'!

На мен на два пъти са ми вадили тефтер със задължителни изисквания/точки! ...и то не 5-6 да кажем! Сериозен съм! Та... за някои жени наистина не е лесно в живота, но пък за други си е направо трудно!

Преди някоя друга седмица бяхме останали 4-5човека в офиса след един "спортен полуден", та понеже имахме една свободна жена в групата стана тема за критериите и. Бяха само три по нейни думи:
- Да бъдел по-висок от нея
- Да се къпел всеки ден, демек чист да е
- Третото не го помня, ама беше нещо в тоя род пак

Как ли пък не :D. Абсурд да са и такива критериите и да е толко време свободна (аз я познавам вече година и половина).
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 09 Яну 2024, 0:03

Естествено, че не са ѝ само това критериите. Ако намериш жена която да знае какво иска, ама наистина да знае, а не да си мисли че знае, ще си първия. :mhihi: А и не всичко е критерии, някои неща трябва да ги усетиш. Ще ти дам пример със себе си. Последните месеци пръскам дейтинг аповете и излизам на поне 2 "първи" срещи на седмица. Повечето са ми ясни още преди да излезем, че няма бъдеще за сериозно обвързване щото не ми отговарят на "критериите" по един или друг начин, ама нали трябва и други работи да се правят. :mhihi: Обаче имаше 4-5 които имаха всички тикчета в списъка ми от неща които искам, та и отгоре. И характер и ценности, и външен вид и всичко. И въпреки това не събудиха нищо в мен, ей така да ме погъделичка нещо отвътре, не в гащите само.. :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата