СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Re: СПАМ ТЕМА
Jordana написа:И какъв ти е опита ? Ако с жена ти носите един размер обувки значи си пасвате ?За глезена не знам, ама за номера на обувките, колкото и да звучи клише, в моя скромен опит е 100% доказана теория.
Всички го знаете предполагам, няма нужда да пояснявам?
Всички тесни "душички" които съм усещал са с 36-37 номер обувки... Имах едно нисичко гадже, под 1.60, носеше 35 номер, толкова тясна беше, че имах чувството че го стиска като маймунка хванала се за клон.

Веднъж ми се случи една с 40 номер... иначе на пръв поглед пак нежно, хубаво момиче, на 19, не беше едра, но усещането беше като "кренвирш в коридор"

Всички тея впечатления са с до 25-6 годишни нераждали момичета, така че изключваме фактори като "умора на материала" , разтягания, операции и т.н.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
carmanf1 написа:ПП. След малко ще напиша една история от днес с един приятел
То ако истории вземем да пишем, трябва началника да купи още хостинг, че няма да стигне мястото

Преди години един приятел бенвист и той, даже има профил във форума, но не влиза от поне 10 години има среща с една от чатовете някъде. Ма тая си снимала само главата. Там всичко точно.
Пича караше страхотна e36 is купе, когато бяха коли за пикъп. Беше си колата с Билщайн койловъри, пълен М пакет и всичко както си е реда.
Тая пристига и тоя после ми вика - първото нещо, което си помислих беше "баси, тая дали ще може да влезе в колата"

carmanf1 написа:Не че аз съм няква топ форма
В днешно време не знам как стоят нещата, но едно време добрата форма спестяваше много пари.
dhtj написа:Всички тесни "душички"
То тва там е мускул и се поддава на тренировки. Съответно и атрофира като всеки останал мускул, ако не се ползва или собственичката му не знае как да го контролира и тренира. И затова повечето на някаква ранна възраст стават като попски ръкав. След раждането пък съвсем. Лечението е или тренировка или голЕма палка

Това ме подсеща за най-голямата паламарка, която съм виждал. Някой може ли да се сети на кого - известен наш спортист?

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
В днешно време гледат каква яхта имаш, че бая шофьори ги е*аха вече хубавите жени
Плочките на корема са второстепенни
.
Аз имам история с една бикини моделка в най-дебелите ми моменти - голямо мрънка беше що не ходя да тренирам да отслабвам ама като пусна и вика "не трябваше да ти се дърпам толкова"
, та щом такава склонява, значи всяка би склонила.
ПП: Не съм харчил пари по нея, но както carman-a казва - с отношение и правилни приказки постигнах своето

Плочките на корема са второстепенни

Аз имам история с една бикини моделка в най-дебелите ми моменти - голямо мрънка беше що не ходя да тренирам да отслабвам ама като пусна и вика "не трябваше да ти се дърпам толкова"

ПП: Не съм харчил пари по нея, но както carman-a казва - с отношение и правилни приказки постигнах своето

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
bum_bum написа:Това ме подсеща за най-голямата паламарка, която съм виждал. Някой може ли да се сети на кого - известен наш спортист?
Никога не съм подозирал че може да си водиш класация с паламарки??

Ама за Пулев се сещам първо. Даже познавам бившата му, трябва да я питам.

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
НЕЕЕ, МОЛЯ ВИ СЕ! Дайте да се върнем към жените! Чурките да си ги обсъждат в бгмама!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
То е такова нещо, че няма нужда да си водиш класация за да го запомниш. Представи си скумрия 1-2 кила
Иначе позна.

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Занапред като видя скумрия винаги ще правя тая асоциация .. фак 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Забелязал съм, че като стане дума за жени, всички са с много претенции.
И винаги съм се чудел- а вълците кой ги пердаши?
Те са 2 вида - вълкодав и на другите им викат Дънди крокодила

Пак ония колега от университета, с малките обувки и къде не подбираше, вика "майка му дейва, кво съм правил снощи, не знам. Ама будя се тая сутрин и до мен крокодил, че и говори"

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Мисля,че това е краят на темата щом от критерии за жени минахме на чурки......... 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Щото стана въпрос за широки канали. А на въпроса може да се погледне и по друг начин. Явно има хора за които всичко е тясно 

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Аз все се успокоявам, че на тия с бейзболните бухалки никога не им дават да влизат през задния вход, та си е по-скоро недостатък а не предимство 
УДАРИХТЕ ГО НА ПРОСТОТИИ И ТЕМАТА ОТИВА КЪМ КЛЮЧ, А НЯКОЙ И НА ПОЧИВКА!!!

УДАРИХТЕ ГО НА ПРОСТОТИИ И ТЕМАТА ОТИВА КЪМ КЛЮЧ, А НЯКОЙ И НА ПОЧИВКА!!!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Не само.
Едни познати от спортното преди 30-тина години си имаха една, която редовно я уважаваха вкупом. Един път взели един пич на който му викаха Магарето. Тая като видяла за какво иде реч му казала - с тоя $№% върви майка си да №%^№.
Едни познати от спортното преди 30-тина години си имаха една, която редовно я уважаваха вкупом. Един път взели един пич на който му викаха Магарето. Тая като видяла за какво иде реч му казала - с тоя $№% върви майка си да №%^№.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
??? написа:
УДАРИХТЕ ГО НА ПРОСТОТИИ И ТЕМАТА ОТИВА КЪМ КЛЮЧ, А НЯКОЙ И НА ПОЧИВКА!!!![]()
![]()
Много би ми било интересно да се цитира точката от правилата на форума която нарушават мненията ни? Ще изгубим детската аудитория ли какво? Това са неща от живота и не виждам защо трябва да се правим на девици, че не съществуват?
ПП И тая практика да се заплашва анонимно редактирайки чужди мнения не я намирам за никак коректна, до колкото знам модераторите и админите си имат профили и могат да изразят позиция от тях

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Чак ся се светнах, що на един пич тука от квартала му викат магарето
Ама понеже на жена му й викат мравката (съвсем сериозно, грам не се евавам), се усъмних и звъннах на стар приятел от квартала да правим майтап
И той: абе ти чак ся ли се усети - не помниш ли като бяхме малки и като ходихме на гребната да се къпем, тоя къв телешки салам вадеше
И че топките му бяха к'ът ябълки, и за тва се къпеше с големи шорти

Ама понеже на жена му й викат мравката (съвсем сериозно, грам не се евавам), се усъмних и звъннах на стар приятел от квартала да правим майтап

И той: абе ти чак ся ли се усети - не помниш ли като бяхме малки и като ходихме на гребната да се къпем, тоя къв телешки салам вадеше

И че топките му бяха к'ът ябълки, и за тва се къпеше с големи шорти