СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: СПАМ ТЕМА
И аз така, затова използвах това клише.
Защото съм го чувал нали...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Забелязал съм, че като стане дума за жени, всички са с много претенции.
И винаги съм се чудел- а вълците кой ги пердаши?
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bum_bum написа:Забелязал съм, че като стане дума за жени, всички са с много претенции.
Абе ти дефинирай "вълци", че какви извратеняци има...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
БашIn_Memoriam написа:Нещо като да плюеш Корветите, а да караш Шкода

То верно, че вълк е много разтегливо понятие. Ама да речем с големи глезени, 45 номер обувки и къси дебели пръстчета. За сега.., като съберем още мнения може да опресним дефиницията.
bum_bum написа:БашIn_Memoriam написа:Нещо като да плюеш Корветите, а да караш Шкода
То верно, че вълк е много разтегливо понятие. Ама да речем с големи глезени, 45 номер обувки и къси дебели пръстчета. За сега.., като съберем още мнения може да опресним дефиницията.
много от по-непривлекателните жени просто никой не ги опрашва...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
За всеки влак си има пътници. Кой по желание, кой по неволя. Още помня навремето как научих по трудния начин, че трябва да се внимава с интернет запознанствата. Пишем си с една девойка в някакъв сайт, примерно sladur.com или нещо подобно (демек 2005-2006 е било сигурно), снимката ѝ от 100 метра правена и със слънчеви очила, ама на пръв поглед става. От дума на дума ми пише Ти що не ми дойдеш на гости, сама съм сега
Мятам се веднага на последното 94 към полунощ и зачаквам на уреченото място до паркинга срещу хотел Хемус. По едно време от тъмното се задава едно голямо поклащащо се нещо, като мечка, и инстиктивно усетих, че идва за мен
Имах няколко секунди да премисля, но докато се реша да хукна да се спасявам То дойде и ме заговори. Видя се, че няма някъде - ще се еве каквото има. Едва дочаках да съмне и да ставам да си ходя. На светло беше дори по-страшно
"Нали пак ще се видим някой път?" Даа, да, разбира се, чао! Първата работа като се прибрах - блокиране отвсякъде, сайта, скайп ли там беше, ICQ ли, даже профила си изтрих 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
bum_bum написа:Забелязал съм, че като стане дума за жени, всички са с много претенции.
Аз съм се чудил какво предлагат хората насреща като изложат изискванията си

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Нерези. Ако не става ше ева ама някой друг път...и виагра нема да помогне.
Пръсти-да. Има ли кебачета или подобно даже в момента да изглежда ок....скоро няма да е така. Треа са тънки и дълги като клечки /мой вкус/. Тогава важи обратното...ако сега е слон не е трудно да се втали. Иначе тва бичмета от фитнеса, мечки, слонове и подобни не са за мен. Една жена трябва да е крехка, фина и нежна.
Е, такива са без цици, ама ся, пълно щастие нема.
Има и изключения обаче
))
Пръсти-да. Има ли кебачета или подобно даже в момента да изглежда ок....скоро няма да е така. Треа са тънки и дълги като клечки /мой вкус/. Тогава важи обратното...ако сега е слон не е трудно да се втали. Иначе тва бичмета от фитнеса, мечки, слонове и подобни не са за мен. Една жена трябва да е крехка, фина и нежна.
Е, такива са без цици, ама ся, пълно щастие нема.
Има и изключения обаче

Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
alx написа:bum_bum написа:БашIn_Memoriam написа:Нещо като да плюеш Корветите, а да караш Шкода
Както казва един приятел - "то красивите всеки може да ги еВе"

TNT написа:alx написа:bum_bum написа:БашIn_Memoriam написа:Нещо като да плюеш Корветите, а да караш Шкода
Както казва един приятел - "то красивите всеки може да ги еВе"
бе да ти кажа красивите не са ми първи избор ... жената трябва да е представителна както казах- да има осанка, да знае как да се държи, да се грижи за себе си, да е интелигентна, да са й правилни пропорциите... това са нещата които на мене ми правят впечатление.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
streetz написа:За всеки влак си има пътници. . На светло беше дори по-страшно"Нали пак ще се видим някой път?"
Га иба, ни рива!

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Знаех си, всички колеги са точно в десетката, кво гледаме 
То една красива жена с класа, всички я оценяваме за 1-2-10 секунди макс, подсъзнателно.
Лице, очи, усмивка, поглед, коса, прическа, тяло, осанка, начин на движение, поведение, маниери и т.н. ... То си личи веднага
И след като я оценя подсъзнателно, що гледам първо пръстите. Ама веднага
Ми щото търся да видя има ли халка или годежен пръстен
Ако има - забравям я. Ако няма ............
И ся за моите изчанчени критерии
- не кристално бели зъби - ай чаЛ
- криви пръсти на краката - УЖАС. (кофти че ся зимата, тва трудно се проверява, преди да е станало късно
)
- дебел, не оформен глезен - абсурд
- дебела, не оформена капачка на коляното - абсурд
- голямо стъпало/обувки - абсурд. Както казваше един колега в университета - то моите обувки са й малки
- виснала кожа по трицепса - ай чаЛ
- леко закръгленка - абсурд. (един съсед вика, що ве тъкмо да има кво да мачкаш)
... и още много мога да изброявам
Не че аз съм няква топ форма, като бум-бум (сърдечни адмирации за него), ама имам изисквания
ПП. След малко ще напиша една история от днес с един приятел

То една красива жена с класа, всички я оценяваме за 1-2-10 секунди макс, подсъзнателно.
Лице, очи, усмивка, поглед, коса, прическа, тяло, осанка, начин на движение, поведение, маниери и т.н. ... То си личи веднага
И след като я оценя подсъзнателно, що гледам първо пръстите. Ама веднага

Ако има - забравям я. Ако няма ............

И ся за моите изчанчени критерии

- не кристално бели зъби - ай чаЛ
- криви пръсти на краката - УЖАС. (кофти че ся зимата, тва трудно се проверява, преди да е станало късно

- дебел, не оформен глезен - абсурд
- дебела, не оформена капачка на коляното - абсурд
- голямо стъпало/обувки - абсурд. Както казваше един колега в университета - то моите обувки са й малки

- виснала кожа по трицепса - ай чаЛ
- леко закръгленка - абсурд. (един съсед вика, що ве тъкмо да има кво да мачкаш)

... и още много мога да изброявам
Не че аз съм няква топ форма, като бум-бум (сърдечни адмирации за него), ама имам изисквания

ПП. След малко ще напиша една история от днес с един приятел

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911