СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: СПАМ ТЕМА
Jordana написа:Е.Димитров написа:Може да е евал и да е забравил
Искаш да кажеш че е правил секс докато спи ?
Да,нарича се полюция

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Преди 7-8 години си бях направил експеримент и цяла зима спах на отворен прозорец и без отопление в спалнята. Затоплях само когато щях да имам гости
Та тая зима редовно съм виждал 2-3° на термометъра в спалнята сутрин. И спях като заклан и се будех мега свежарка. Единственото неприятно е излизането от завивките в тая студена стая.. 

alx написа:Vasko_G написа:ildivvy написа:Vasko_G написа:За сега прекарах едно въже, доста яко, през долната част на барабана, където има една тежест. За качих го за пружината и сега, като се приберем, ще направим тест драйв. Не стига това ами май и акумулаторът е тръгнал да си ходи, та ще трябва да търся за 1.5 dci, със старт стоп. Бе, разкошно почва годината.
Всъщност, само можеш да се радваш! Има къде-къде по-криви варианти...
Абсолютно, във всичко. което ни се случва, ни се дава някакъв знак и трябва да се възприема положително. Когато компактът блокира двигател в центъра на София го възприех положително. Казах си, че можеше да е на магистралата със 140 или при изпреварване, а и пътната помощ до сервиза нямаше да е 40 лева.
мене ми е блокирвал двигател със висока сокорост... нищо опасно не се случва- той не затяга изведнъж ми постепенно... колата се усеща как губи мощност и обороти и в един момент мотора спира и колата спира... но ако се случи докато изпреварваш може да е малко куцо- да щото ще загубиш мощност... но същото може да се случи и при куп други повреди където пада мощноста или ти умира двигателя ...
Напомни ми на мен тая работа,че с форд ц макс автомат ми превъртя полуоска със 150 докато изпреварвам тирове малко преди първият тунел от София към Пловдив.
В крайна лява лента,а зад мен други дето бързат.И както се казва аз ни мога да изпреваря ни да се прибера,че отдясно са ми тировете.
А реално се чувствах все едно по нанадолнище ми бе паднала веригата на колелото и съм без спирачки.Така от опит нали...

Оправих се видно от това,че пиша тук,но ако тази която трябваше да кара колата в този момент шофираше,а не аз не знам как биха се развили нещата.
Та винаги има и по-голямо ....АКО....

По темата отгоре,аз без пресен въздух не мога да спя.
Затова винаги прозореца ми е отворен на ножица зимата или почти всички на цяло лятото.
Направил съм и котела след 22 часа да гони 22 градуса в помещенията,а преди това 24 следователно той гасне и се включва чак сутринта освен ако не е зверски студ тъй като датчика дето ги мери тия градуси е на долният етаж пък там не се правят тия работи с отвореният прозорец.
И съм доволен спинкам си.Само кучето страдаи се прави на шушулка ама той си е такъв по природа.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
От опит , виждал съм как блокира двигател на автомобил пред мен с около 60км ....предните колела блокираха и се влачи по асфалта на една страна докато спре. Звукът беше като от потъващия Титаник , със по висока скорост това си е сигурно обръщане по таван .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
b_u_b_o написа:Преди 7-8 години си бях направил експеримент и цяла зима спах на отворен прозорец и без отопление в спалнята. Затоплях само когато щях да имам гостиТа тая зима редовно съм виждал 2-3° на термометъра в спалнята сутрин. И спях като заклан и се будех мега свежарка. Единственото неприятно е излизането от завивките в тая студена стая..
Дааа, спането на студено е супер, аз когато се прибера за ден в Чепеларе и съм сам спя на 10-12 градуса и е супер, ама жената под 26 градуса не влиза даже

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Jordana написа:От опит , виждал съм как блокира двигател на автомобил пред мен с около 60км ....предните колела блокираха и се влачи по асфалта на една страна докато спре. Звукът беше като от потъващия Титаник , със по висока скорост това си е сигурно обръщане по таван .
В анимационните филми така се преoбръщат като им блокират колелата, да

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Наздраве! За много години! Пия вино 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
badboy21 написа:ivanski_2 написа:За много години , живи и здрави.
Ей ако някой иска да си тества нервите да пробва на 1 ви Смолян - Пловдив![]()
Хлопела даде разход 3![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Аз ги пробвах,и определено нервите ми не са добре...За пореден път Фитипалдита с Е60 и 15 годишни Е класи,естествено с номер CM изпреварват по завоите без грам видимост,и без да им пука,че отсреща може да идва кола...Защо винаги когато пътувам по този път,виждам такива неща,знам че те не карат така по този път,може би е лош късмет...![]()
![]()
Те смолянските коли така си изпреварват там

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ryan83 написа:badboy21 написа:ivanski_2 написа:За много години , живи и здрави.
![]()
Аз ги пробвах,и определено нервите ми не са добре...За пореден път Фитипалдита с Е60 и 15 годишни Е класи,естествено с номер CM изпреварват по завоите без грам видимост,и без да им пука,че отсреща може да идва кола...Защо винаги когато пътувам по този път,виждам такива неща,знам че те не карат така по този път,може би е лош късмет...![]()
![]()
Те смолянските коли така си изпреварват там![]()
![]()
![]()
Тва да караш зимата там, си трябва да си много спокоен..
![]()
Всяка прилика с лица и събития е случайна

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
kiko написа:ryan83 написа:badboy21 написа:ivanski_2 написа:За много години , живи и здрави.
![]()
![]()
Те смолянските коли така си изпреварват там![]()
![]()
![]()
Тва да караш зимата там, си трябва да си много спокоен..
![]()
Всяка прилика с лица и събития е случайна![]()
<3

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Наздраве! И аз съм на винце и гледам Стивън Сегал и Шарън Стоун.....ryan83 написа:Наздраве! За много години! Пия вино
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
ivanski_2 написа:... Ей ако някой иска да си тества нервите да пробва на 1 ви Смолян - Пловдив![]()
То тва е по-зле и от отсечката Кърджали - Комотини през лятото, като налазят румънските и нашенските австралопитеци

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
bum_bum, нова ниша си намерил май?
Какво кремче им пакетираш на дамите да мажат кълките?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Don_Diego написа:bum_bum, нова ниша си намерил май?![]()
младеж- почвам да се тревожа за тебе... с кви кукита ти е пълен браузера, че ти излизат таквиз глупости? бразилската задна броня е плод само на едно нещо и то е свързано със операционна маса... и като казах бразилки- моето мнение, че хубавите са голяма рядкост... има ги два вида- такива с хубави тела и такива с хубави глави ама и двете в едно е много много рядко...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила