СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Е.Димитров » 02 Яну 2024, 12:46

Да си направиш една планка само с някаква дупка за пружината и да я хванеш от страни на барабана няма ли да стане?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Яну 2024, 12:49

То има и лепила, които са по-здрави от тоя материал, но не знам кое как ще захване. Пробвай в някой специализиран магазин, някои марки имат безброй лепила. Но според мен ще е временно решение. Дори да го залепиш здраво, ще има друго слабо място вече. И аз мисля, че си за нова. С лепене ще си загубиш времето вероятно.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 02 Яну 2024, 12:49

Jordana написа:
Е.Димитров написа:
barabqga написа:ставайте, не проспивайте и тази година

Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk

Ако проспиш годината...значи годината не се е случила и не си одъртял!
:mhihi:

Ще се пенсионираш 1 година по късно така , няма полза от такава година . По добре я изкарай на бързи обороти 2 за 1 ... :mhihi:

Не става така!
Според Айнщайн, времето е относително според обекта.
За тебе може да са 2 години, ама за НОИ са си една година!
Което означава, че моят вариант е по-точен.
Ти спираш личният си часовник, ама на НОИ часовника си цъка.
На края си млад пенсионер, запазен и убав.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Compact M43B16
Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16

Мнение от Vasko_G » 02 Яну 2024, 12:55

[quote="Е.Димитров"][/quote]
Като гледам каква е дебелината на пластмасата, няма ка да я пробия без да я повредя, така че и да направя планка, пак ще трябва да се лепи, защото не виждам друг начин.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasko_G » 02 Яну 2024, 13:01

TNT написа: И аз мисля, че си за нова.

И аз това си мисля, Нова година - нова пералня. Кофтито е, че съм ограничен от размера, тази се отвяря отгоре и влиза в една ниша в кухнята. Но, здртаве да е, все ще се намери същия размер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 02 Яну 2024, 13:09

Тези, които се отварят отгоре също си имат стандарт! Т.е. и другите ще влизат в тази ниша.
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasko_G » 02 Яну 2024, 13:15

ildivvy написа:Тези, които се отварят отгоре също си имат стандарт! Т.е. и другите ще влизат в тази ниша.

Да, така е, ограничен съм откъм размера, но ще се намери. За сега ще закърпя положението с една вътрешна гума от колело, прекарах я през долната част на барабана и ще я закача за пружината, да изкара, докато изберем пералня.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от yordanovdir » 02 Яну 2024, 13:46

Не може ли да пришлайфаш пластмасовото оребряване за да имаш равна повърхност и да нитоваш някаква планка с отвор на по-голяма площ с повечко нитове за по-добро разпределяне на усилието.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasko_G » 02 Яну 2024, 13:54

[quote="yordanovdir"][/quote]
За съжаление пластмасата е не повече от 5 мм и точно там са слепени двете части на барабана. Тръгна ли да пробивам и занитвам е много вероятно да се спраска на друго място.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 02 Яну 2024, 14:25

Едно време, когато бях беден студент с кола на газ...
Още не бях почнал и колите да си правя сам и един майстор ми сменя филтъра на изпарителя. Две болтчета държат капачка в алуминиев корпус... Е превъртя ми едното болтче...
Нямаше достатъчно материал по стените за да мина на по-голям размер резба, затова сложих една шпилка с "течен метал" на Бизон. Дълго време изкара така, а там е високото налягане, газта идва директно от бутилката, не знам на колко атмосфери, сигурно 20?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 02 Яну 2024, 14:27

Top Gun Maverick написа:Нещо не разбрах, иска ти се, ама не ти стиска? :dunno: Какви столове бе човек, цялата столова е пред теб, а ти се тревожиш за два стола. :help: :kuku: Стига си се чудил, дърпай столовете и толкова, голяма работа ако паднеш, все едно си се женил за някоя от всички говориш. :dummy: Че ти за жена ти не се дерзаеше толкова.

П.п: И не си прав, всъщност и ти говориш за пушки и пищови. :mhihi:

:bchug:

Аз да дерзая за жена - никога. Ник'ъв шанс :smoke:

Стиска ми да дръпна и двата стола и грам не ми дреме, ама още не знам кой точно стол да дръпна, и дали да не са и двата едновременно :mrgreen:

Тя столовата пълна, ама тия двете много красиви 'мама им дейВа :mrgreen: И мисля, че ще наклоня към едната с още по-благ характер.

Жени, с не благ характер, не търпя :twisted: Ама трябва да е и силно изразен тоя благ характер. Иначе - ай ча'Л :twisted:

Както аз съм много добър и благ по природа - такава трябва да е и жената до мен :D (докато някой не ме настъпи разбира се, тогава добрината ми рязко изчезва и не знам къде отива :mrgreen: )

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 02 Яну 2024, 14:37

carmanf1 написа:
Top Gun Maverick написа:Нещо не разбрах, иска ти се, ама не ти стиска? :dunno: Какви столове бе човек, цялата столова е пред теб, а ти се тревожиш за два стола. :help: :kuku: Стига си се чудил, дърпай столовете и толкова, голяма работа ако паднеш, все едно си се женил за някоя от всички говориш. :dummy: Че ти за жена ти не се дерзаеше толкова.

П.п: И не си прав, всъщност и ти говориш за пушки и пищови. :mhihi:

:bchug:

Аз да дерзая за жена - никога. Ник'ъв шанс :smoke:

Стиска ми да дръпна и двата стола и грам не ми дреме, ама още не знам кой точно стол да дръпна, и дали да не са и двата едновременно :mrgreen:

Тя столовата пълна, ама тия двете много красиви 'мама им дейВа :mrgreen: И мисля, че ще наклоня към едната с още по-благ характер.

Жени, с не благ характер, не търпя :twisted: Ама трябва да е и силно изразен тоя благ характер. Иначе - ай ча'Л :twisted:

Както аз съм много добър и благ по природа - такава трябва да е и жената до мен :D (докато някой не ме настъпи разбира се, тогава добрината ми рязко изчезва и не знам къде отива :mrgreen: )

Ами значи, следващият поздрав е много точен за теб, как е било 2023 година и как се очаква да е 2024 година :mhihi:
viber_image_2024-01-02_14-35-19-141.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasko_G » 02 Яну 2024, 14:53

[quote="dhtj"][/quote]
Мисля, че в моя случай е неприложимо. Материалът е тъничък, освен това има постоянни вибрации и поема цялото тегло на барабана, прането и водата, което си е доста.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 02 Яну 2024, 14:59

Пробвай, 20лв е , намажи на дебело, напълни където има дупки за пълнене, ще стане здраво според мен.
https://www.home-max.bg/techna-stomana-bison-24-ml/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Яну 2024, 15:10

Тоя бизон е просто епоксидна смола с метална пудра . А епоксидната смола не хваща добре на пласмаса . Единственото лепило което ще свърши работа е на акфикс , лепиш първо парчето , после напластяваш отгоре да стане хубава тлъста капка . Може да се приложи и класическия подобрител със сода - става по здраво от пластамасата на това ухо дето е счупено . Може да се сложат 2 тънки шайби с широка периферия от двете страни на отвора като се лепи и да се стискат с клещите докато стегне лепилото 1-2 минути . Дупката в средата не е фатална , може да се запълни с лепило и да се пробие колкото да мине само телта на пружината .
https://www.google.com/search?sca_esv=5 ... =531&dpr=1
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата