Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: Криптовалути
ICP-то "изби кочината" 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Предполагам са по-големи, ама аз май извън топ 30 нищо не взех, а по маркет кап след ICP, които са надолу до топ 30 някъде съм ги вземал с по някакви 8-10 долара и те са 10-на бройки.
Бахти, то за националната лотария хората повече от парите си даваха едно време, включително и аз сигурно съм 100-на лева вътре за цялото и съществуване през годините на черепа. 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Според мен е малко грешно това. Понеже има шитове, които миналия бул се родиха късно и не успяха да развият хайпа. Сега мисля някои от тях ще направят бул. Разбира се за твоята стратегия май е все тая кога и какви шитове ще вземеш, просто защото ще са много малка част от всичко. То и за моята де, затова аз ги взех и ми дреме вече. От скука и тъпотия предполагам по някое време ще преливам малко в някак нов много обещаващ
проект, ама само толкова. Етерът нещо взеха всички да го подценяват, никакъв хайп, нищо абсолютно, конкурентите му всеки говори за тях и си мисля, че точно той ще покаже сила. Разбира се тука включвам и не малка доза пожелателно мислене. 
Не знам защо, ама нещо не успях да повярвам чак толкова в някакви неща и заложих повече на това да не губя, отколкото да печеля за този бул. Явно нямам опита, не знам както казах, ама има хора 100%-та в шитове само.
Аз с моите 3%-та плюс 21%-та Етер не знам направо за къде съм в тая лига. 

Не знам защо, ама нещо не успях да повярвам чак толкова в някакви неща и заложих повече на това да не губя, отколкото да печеля за този бул. Явно нямам опита, не знам както казах, ама има хора 100%-та в шитове само.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Траля-ля-ля-ляяаааа...значи ли това, което си мислим ,че значи...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Top Gun Maverick написа:Траля-ля-ля-ляяаааа...значи ли това, което си мислим ,че значи...
не разбира се. учудвам се че крипто лемури като мене трябва да ви обясняват

грейскейл има "фючър оф файненс" етф (GFOF) в момента =(и от доста време насам) ... явно наемат за този отдел... нищо вълнуващо тука..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Да те това GFOF ETF го имат така или иначе и може би просто го промотират като са го пуснали така леко като "новина" за привличане на хора към тях.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Аз снощи към 3 часа се събуждам, че легнах рано уж да се наспа и ми изплува една картинка в съзнанието, пускал съм я, ама пак да я пусна долу. 
И викам чакай да видя какво се случва защото подозирах, че в началото на годината трябва да почне да покачва леко, а вчера си мръдна така и пускам...хм това ниво викам беше стигнато в началото на декември май и от тогава падна на 39999 някъде
и все рейнджи 42-44. Викам ще видя сутринта пак, айде гледам...викам ок е всичко, даже още качи. После отварям алтовете, ами бива работата, ICP явно беше фронтръннало това движение и всичко друго е грийн.
И Етера взе да се зъби, ще видим до 15-ти какво ще става.
Та мисля отговорих на въпроса ти.
П.п: Думите ми за снощи, че така стана с това 3к и картинката могат да бъдат потвърдени от lavitain защото му я пратих тогава.
Макар да бях забравил колко пиле на нея, идеята ми дойде в главата само.
П.п. 2: Гледам чукундура пусна срийм, тая сутрин се чудех кога ще е първия, в три следобед е:
https://www.youtube.com/live/PqGmytyp2p ... HrhlSOWZ9O

И викам чакай да видя какво се случва защото подозирах, че в началото на годината трябва да почне да покачва леко, а вчера си мръдна така и пускам...хм това ниво викам беше стигнато в началото на декември май и от тогава падна на 39999 някъде

Та мисля отговорих на въпроса ти.

П.п: Думите ми за снощи, че така стана с това 3к и картинката могат да бъдат потвърдени от lavitain защото му я пратих тогава.

П.п. 2: Гледам чукундура пусна срийм, тая сутрин се чудех кога ще е първия, в три следобед е:
https://www.youtube.com/live/PqGmytyp2p ... HrhlSOWZ9O
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Вчера Пламен ме филмира в лайфа и уж беше с цел да обясни колко е сигурен Леджър, а при мен стана обратното.
Я кажете технически възможно ли е сега Леджър да вкарат зловреден софтуер без аз да ъпдейтвам и да вземат частния ключ? Причината им може да е всякаква нали, от правителствена атака, та чак до мотивация от някаква огромна цена в бъдещето и да им писне да продават флашки като вместо това просто оберат койните. Мисълта ми е в момента УЖ софтуера е ок и ако чуем за зловреден, просто не пускаме Леджъра, а възстановяваме криптото на друг портфейл. Но могат ли някак сега да прилапат ключовете без да ъпдейтваш?
И вторият ми въпрос е, 25-тата дума при възстановяване на друг портфейл ползва ли се защото аз както си го обяснявам е не. Някак я виждам като втори пин и се ползва за самата флашка само ако някой ти я открадне и знае пина. Ти я ползваш за одобрение на всяка транзакция, но не я ползваш директно върху блокчейна или греша?
Лаишки въпроси на един новобранец.
Почнах да мисля и тия мултисигничъри, ама накрая май трябва да се науча сам да си направя някак ключ с Правец.

Я кажете технически възможно ли е сега Леджър да вкарат зловреден софтуер без аз да ъпдейтвам и да вземат частния ключ? Причината им може да е всякаква нали, от правителствена атака, та чак до мотивация от някаква огромна цена в бъдещето и да им писне да продават флашки като вместо това просто оберат койните. Мисълта ми е в момента УЖ софтуера е ок и ако чуем за зловреден, просто не пускаме Леджъра, а възстановяваме криптото на друг портфейл. Но могат ли някак сега да прилапат ключовете без да ъпдейтваш?
И вторият ми въпрос е, 25-тата дума при възстановяване на друг портфейл ползва ли се защото аз както си го обяснявам е не. Някак я виждам като втори пин и се ползва за самата флашка само ако някой ти я открадне и знае пина. Ти я ползваш за одобрение на всяка транзакция, но не я ползваш директно върху блокчейна или греша?
Лаишки въпроси на един новобранец.

Почнах да мисля и тия мултисигничъри, ама накрая май трябва да се науча сам да си направя някак ключ с Правец.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Купи си и друго устройство, недей дръж всичко на едно. Съответно другото да не е леджър. Ако си за едно - значи ти е малко портфолиото
Ако се случи нещо с кражба, с атака или каквото и да е... усилията за портфейл с 0,05 биткойна ще са същите като за такъв с 5000. Според теб кой ще атакуват
Или ще е схема за всички на един път (това как ще мине на блокчейна ? как ще събере толкова транзакции и за какви пари ? ) или ще ударят само големите.

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Някъде онлайн ръководство / клип / за внедряване на 25-та дума в леджъра ? 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Да ама малко е предобрил с цената според мен. Трябва да го има и безплатно някъде, но не съм търсил.
https://www.udemy.com/course/ledger-nan ... et-course/
https://www.udemy.com/course/ledger-nan ... et-course/

С уговорката, че не съм се занимавал пряко с Ledger устройство и не познавам софтуера му. Ще кажа следното:
Общото схващане в общността е, че софтуера им(било то Firmware или Ledger Live) не е Open source. Вероятно това не е съвсем вярно и по отношение на Ledger Live е Open source.
Драмата обаче около Ledger е свързана основно със:
- Принудителни/автоматични ъпдейти на Ledger Live
- Принудителни ъпдейти на Firmware-а без да има практическа необходимост за това(BTC only портфейли нямат необходимост от това)
- Recovery функцията.
- Фактът, че функционалноста за Recovery си е била част от Firmware-а дълго време преди да се опитат да въведат самата функция(това за мен лично е най-големият проблем). Нещо като скандала с Option 13 при Бенетон(Формула 1).
Те твърдят, че въпросният код засяга само 24ната фраза и ако имаш 25 думи не си засегнат....
В крайна сметка обаче е въпрос на доверие и репутация, които за мен лично са безвъзвратно загубени. Нито аз нито ти можем да проверим какво точно правят с Firmware-а съответно всичко е на доверие, репутация и история.
Общото схващане в общността е, че софтуера им(било то Firmware или Ledger Live) не е Open source. Вероятно това не е съвсем вярно и по отношение на Ledger Live е Open source.
Драмата обаче около Ledger е свързана основно със:
- Принудителни/автоматични ъпдейти на Ledger Live
- Принудителни ъпдейти на Firmware-а без да има практическа необходимост за това(BTC only портфейли нямат необходимост от това)
- Recovery функцията.
- Фактът, че функционалноста за Recovery си е била част от Firmware-а дълго време преди да се опитат да въведат самата функция(това за мен лично е най-големият проблем). Нещо като скандала с Option 13 при Бенетон(Формула 1).
Те твърдят, че въпросният код засяга само 24ната фраза и ако имаш 25 думи не си засегнат....
В крайна сметка обаче е въпрос на доверие и репутация, които за мен лично са безвъзвратно загубени. Нито аз нито ти можем да проверим какво точно правят с Firmware-а съответно всичко е на доверие, репутация и история.