Подлакътник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
www.darucar.bg
после цъкаш на запитване за част
после онлайн каталог части
и после въвеждаш вина на колата си или пишеш по избор там квото искаш,ще се ориентираш
после цъкаш на запитване за част
после онлайн каталог части
и после въвеждаш вина на колата си или пишеш по избор там квото искаш,ще се ориентираш

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
... или избираш модел, купе, двигател, ск. кутия и търсиш! Трябва да ти е ок английския 

истината е само в оригиналното .. тези от автомания .. айде няма да коментирам
.. но всеки сам си преценява дали да слага боклуци по колата или даржи на качеството ..
ето от тук може да се намери истинско и на добра цена;) .. само си е по-голяма играчка с плащането и доставката ..
http://fahrzeugteile.search.ebay.de/e36 ... eNameZWLRS

ето от тук може да се намери истинско и на добра цена;) .. само си е по-голяма играчка с плащането и доставката ..
http://fahrzeugteile.search.ebay.de/e36 ... eNameZWLRS
- plamenianev
- Потребител
-
Момичето ще се разочарова със сигорност...сега като почне едно скърцане от ментето подлакътник...ще има да усилва музиката

- elivassileva
- Потребител
-
Ей, много ме изкефихте... ха-ха... ами да ви кажа какво стана- пробвах го, ама не стана. И понеже мъжът ми е умен, малко изменихме начина на захващане, и стана супер. Мисля, че не скърца и ще съм доволна. И все пак за 25лв...
Виделов, мерси за линка. Разгледах ги, има и оригинални. Ама не ми се занимава с поръчки и доставка.
Ок,мерси за отговорите и съветите.

Виделов, мерси за линка. Разгледах ги, има и оригинални. Ама не ми се занимава с поръчки и доставка.
Ок,мерси за отговорите и съветите.

- a4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS Touring `96 г.
Elivassileva, извинявай отдавна търся подлакътник, би ли обяснила по-подробно за захващането? Или ако е възможно да качиш снимки? Предварително благодаря!
Не е важно дали вървиш, важното е да не спираш!
- elivassileva
- Потребител
-
Да, Еурото е прав. Точно така изглежда. Само , че аз си го поставих точно в центъра и малко по-назад и не ми пречи на ръчната. Виж, върши работа за сега. По-добро от оригиналното няма
, ама и това си става. Снимки незнам дали ще мога да кача, но ако на Екото се засечем, ще ти покажа директно, и ще ти обясня. 

- a4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS Touring `96 г.
Колеги, благодаря за отговорите! Ще трябва да помисля какъв полакътник да поставя.
Не е важно дали вървиш, важното е да не спираш!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
docktora написа:я и аз да попитам защо в офертите в ebay-a подлакатниците , варвят кам 150 евро , наистина ли толкова варвят и тук или повечко .
Кто изпадне подлакътник под 300лв. много рядко заминава и обикновенно не се стига до обява в форума понеже има доста желаещи

тука мн рядко се попада на такова нещо .. в Германия и специялно ebay има доста оферти .. когато си взех моя.. следях около 1-2 месеца в които се помайвах ..
в началото свършваха по-евтино .. даже имаше един дето беше абс нов и понеже имаш мн предлагане в този момент свърши на 120E с доставката в Гер и ме хвана яд че не го взех .. но както и да е .. не знам дали има няква зависимост .. от сезон или просто текущо търсене ..
когато се наканих да си взема някъде на 150-160E е свършват перфектните (като нови) .. моя излезе 151E тотал .. сега не знам предполагам че пак там някъде
в началото свършваха по-евтино .. даже имаше един дето беше абс нов и понеже имаш мн предлагане в този момент свърши на 120E с доставката в Гер и ме хвана яд че не го взех .. но както и да е .. не знам дали има няква зависимост .. от сезон или просто текущо търсене ..
когато се наканих да си взема някъде на 150-160E е свършват перфектните (като нови) .. моя излезе 151E тотал .. сега не знам предполагам че пак там някъде

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2