Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Криптовалути
b_u_b_o написа:Top Gun Maverick написа:Но един ден някои пирамиди може да оцелеят ей, както при дот ком балона.
Ама на мен ми е през к** дали ще оцеляват, аз търся такива дето да ми направят х100 и после ако искат да оцеляватРазбира се съм с пълното съзнание, че може да издъмпят до 0 преди да съм изкарал някаква печалба, ама затова го правиш с достатъчно малък процент да не ти пука.
Ти соПолана или нещо друго от сегашните защо мислиш, че няма шанс да направят айде да не е 100, ама 50х за два цикъла ако оцелеят както казвам? Етерът как изби рибата от нулата? Нищо не е ясно. Ама такива дето ти ги търсиш...днес в ДУК ставаше дума за дъвки Орбит, тъкмо с такива пари може.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Щото нямам намерение да държа 2 цикъла някакъв шит. Говорим за рамките на седмици, максимум месеци...влизаш пъмпи излизаш. И с наистина малък процент от портфолиото както казвам постоянно.
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Защото койните задминаващи върховете си от предните цикли са по-скоро изключения , камо ли с няколко пъти х, а тези които го направиха, бяха паднали с 98-99% от предния си връх /2017/, разликата между -95%-96% и 98-99% са ти точно тея х, които ги говориш.
- Защото винаги ще има нови, по-модерни койни
- Защото девелопърите, фондациите и останалите с преминтнати койни, няма да чакат 50х от дъното във втория цикъл
- Защото има над 20к токени, парите в пространството се размиват, и е доста трудно койн от топ 10 от предния цикъл да събере капитал за 50х
и т.н. и т.н.
Етера изби ръбата, щот беше първата смарт контракт платформа, а тези новите са уж неговите килъри. Нищо не пречи да изкарат по-убави килъри.
Всичко е възможно, просто аз не го очаквам, камо ли да си позволя да го "рекламирам".
- Защото винаги ще има нови, по-модерни койни
- Защото девелопърите, фондациите и останалите с преминтнати койни, няма да чакат 50х от дъното във втория цикъл
- Защото има над 20к токени, парите в пространството се размиват, и е доста трудно койн от топ 10 от предния цикъл да събере капитал за 50х
и т.н. и т.н.
Етера изби ръбата, щот беше първата смарт контракт платформа, а тези новите са уж неговите килъри. Нищо не пречи да изкарат по-убави килъри.
Всичко е възможно, просто аз не го очаквам, камо ли да си позволя да го "рекламирам".

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Аз смених и карданото на $0.65 миналия ден дето се чудих, за Биткойн и повече няма да мисля за никакви шитни
На предния хайп дори като пускаха разни шиткойни влизах в голямото мазало по ICO-тата
Най ме е яд за етерите дето ги продадох преди години, ама кот такоа
Няма да карам Ламбо 

На предния хайп дори като пускаха разни шиткойни влизах в голямото мазало по ICO-тата

Най ме е яд за етерите дето ги продадох преди години, ама кот такоа

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Бубо, тая стратегия с малкото време седмица или месец не знам дали би сработила. Трябва да имаш ебахти чувството и късмета едновременно за да го набараш тоя момент хем да го купиш когато трябва, хем да го продадеш когато трябва. Аз затова чак такива лотове въобще не гледам даже и с 10 долара. Някакви утвърдени боклуци гледам.
И като казвам два цикъла имам предвид, че ти като го вземеш, после като скочи и решиш, че ти е достатъчно(кога ли би било това
)го продаваш за фиат или кон и на другия цикъл ако решиш пак го купуваш по някое време. Да го държиш два цикъла...зор работа.
Макар да съм виждал Неделин да държи и шитове по време на беъра.
Та аз затова се надявам моите да направят нещо и да не целя момент, а просто вече си чакам, вие ще се потите като му дойде времето и за покупка, аз само за продажба.
Разбира се това си има своята цена, с Етера засега съм вътре спрямо коня заради доминанса, но ще гледам на финала как ще е. 
Иначе тия неща със само два шита повторили върховете си ги знаем - Етера и...Догето.
Като за второто е наистина невероятно тъп факт, но факт.
Някои шитове миналият цикъл нямаха време да се разгърнат защото бяха родени по средата на нищото и може да покажат нещо сега. Аз обаче залагам и на това, че въпреки фактите за капитала, който никой няма да го чака, в един момент някакви шитове ще се утвърдят и останат. Както викаше един копач на Етер, ако бях слушал един цайсатко с акъл да купя Солана миналият цикъл на центове, сега щях да съм ехейиии...
Пък тоя има милиони, буквално.
Та не се знае. Но както казах всеки със стратегията си. Аз залагам на някакви шитове защото имам достатъчно кон спрямо тях и утре дори всичките да умрат ще ми е все тая. Само за Етерът леко ще ме заболи. 

Та аз затова се надявам моите да направят нещо и да не целя момент, а просто вече си чакам, вие ще се потите като му дойде времето и за покупка, аз само за продажба.

Иначе тия неща със само два шита повторили върховете си ги знаем - Етера и...Догето.

Някои шитове миналият цикъл нямаха време да се разгърнат защото бяха родени по средата на нищото и може да покажат нещо сега. Аз обаче залагам и на това, че въпреки фактите за капитала, който никой няма да го чака, в един момент някакви шитове ще се утвърдят и останат. Както викаше един копач на Етер, ако бях слушал един цайсатко с акъл да купя Солана миналият цикъл на центове, сега щях да съм ехейиии...
Пък тоя има милиони, буквално.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://money.bg/finance/solana-ot-krah ... odina.html
Някой има ли идея какво всъщност се случи с тоя шиткойн? Нали освен елементарното обяснение, че някой изкупи съплая на 7 долара като беше и сега просто държи и продава по съвсем мъничко. Някак от мъртъв шиткойн два месеца след краха на ФТХ, стигна 100 долара снощи. Това напук на всичките прекъсвания в мрежата, теслата от СЕК по едно време, работата беше отишла уж на делистване, а сега отваряш Кракен и след Етер е този боклук като не спира да расте, а всеки от 40 долара насам го чака да пада.
Някой има ли идея какво всъщност се случи с тоя шиткойн? Нали освен елементарното обяснение, че някой изкупи съплая на 7 долара като беше и сега просто държи и продава по съвсем мъничко. Някак от мъртъв шиткойн два месеца след краха на ФТХ, стигна 100 долара снощи. Това напук на всичките прекъсвания в мрежата, теслата от СЕК по едно време, работата беше отишла уж на делистване, а сега отваряш Кракен и след Етер е този боклук като не спира да расте, а всеки от 40 долара насам го чака да пада.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Някой с мнение, че фронтръннахме алтсезона? И още потвърждения, че старите проекти от предния цикъл май този път няма да умрат безславно както се е случвало с другите боклуци от предишните цикли? Ванката казваше, че Солана го интересува, но на 60 долара пусна видео, че според него е изтървал влака и ще чака корекция спрямо Биткойн, която ако не дойде може би просто ще е ок да не вземе изобщо за целия цикъл. Сигурно и аз ако бях почнал 2013-та щях така да съм ок, ама...шанс.
Благовест Белев и той ми отговори на един коментар в последното си видео, че според него 3%-та в алтове както съм аз към момента е малко за този етап от цикъла ако е прав за алтсезона, че подрани, но аз пък си ок за моята стратегия. Единствено Етера засега не мърда и не мърда спрямо коня, иначе всички водещи актове за които се смята(или аз смятам
)че имат някакво бъдеще поне този бул скочиха стабилно. А ето едно интересно мнение за Солана, там обаче мисля може да има изненада ако/като разрешат на ФТХ да разпродава замразените си СОЛ-ове. 
Между другото след последното видео за ICP, което изгледах съм още по-оозитивен спрямо този проект. Нещата са литнали много нагоре откъм мрежа и проекти върху нея, чат и още бая неща. Според мен е тук за да остане и за следващия цикъл
А Celestia и Injective направиха доста сериозни скокове, за съжаление от тях нямам нищо и май съм изтървал момента да конвертирам, но може да метна съвсеееем малко кон за размяна.

Благовест Белев и той ми отговори на един коментар в последното си видео, че според него 3%-та в алтове както съм аз към момента е малко за този етап от цикъла ако е прав за алтсезона, че подрани, но аз пък си ок за моята стратегия. Единствено Етера засега не мърда и не мърда спрямо коня, иначе всички водещи актове за които се смята(или аз смятам

Между другото след последното видео за ICP, което изгледах съм още по-оозитивен спрямо този проект. Нещата са литнали много нагоре откъм мрежа и проекти върху нея, чат и още бая неща. Според мен е тук за да остане и за следващия цикъл
А Celestia и Injective направиха доста сериозни скокове, за съжаление от тях нямам нищо и май съм изтървал момента да конвертирам, но може да метна съвсеееем малко кон за размяна.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Хората се опитват да си рационализират защо са се набили в такава шитня като соланата. Каквото и да пишат ще си остане боклук, чиято мрежа вече не знам колко пъти пада за часове, последния път беше офф 18 часа. Щяла да замести виза щото била бърза разбираш ли с 65К транзакции в секунда, да ама има LN с 1 000 000 транзакции в секунда за по-малки такси. Да не говорим, че на солана таксите са изкуствено занижени, защото ноудовете се държат единствено с голямо печатане на нови солани, което разбира се води до прилична инфлация в мрежата. Стейбълите върху биткойн мрежата също са във фурната вече и скоро и това ще е излишно. Та ако някой ви обяснява колко велик проект е соланата или не знае какво говори или просто иска да ви излъже. Което не значи, че няма да се направят пари от нея, но това не я прави читав проект...аз поне държда да се прави разлика когато нещо е стойностно и когато е ролетка.
ПП ето и един интересен туит който разкрива как соланаджиите са поредните скамери раздали си в началото милиардите тоукени сега осребряват:
https://twitter.com/Imperator_0x/status ... 7164183699

ПП ето и един интересен туит който разкрива как соланаджиите са поредните скамери раздали си в началото милиардите тоукени сега осребряват:
https://twitter.com/Imperator_0x/status ... 7164183699
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Е, те тия неща ги пишат като универсална схема за всеки шиткойн. Ще видим де, някак зор работа само с това да го добутат до трето място и да си стои там. Аз не съм убеден, че другия бул ще я има. За този си мисля, че има шанс да направи нещо, но за после не знам. Под ще я има нали знаете какво имам предвид, да не последва съдбата на Лайткойн, понеже и него го има вече безброй години, но...само като свидетел. 
Иначе си прав за тубърите, напоследък срещам най-често видеа за Солана, понеже пъмпна най-много. Даже и тоя изкара и първо като видях заглавието викам ако сега вземе да убива Етериум за сметка на Солана и му махам канала, понеже иначе има интересни, кратки видеа.
https://youtu.be/RfFFg2NXzIg?si=d0skzqS8DmDwsWQw
Но не можа да се олее като все пак заключи, че Етера е с майлс напред.
Което не променя факта, че боксува. Всички шитове помпят спрямо коня, от сериозните само Етера стои. Ако почнат още малко да говоря как за нищо не става и вече ще има индикация, че е момента да се купува. За който мисли да го взема де.

Иначе си прав за тубърите, напоследък срещам най-често видеа за Солана, понеже пъмпна най-много. Даже и тоя изкара и първо като видях заглавието викам ако сега вземе да убива Етериум за сметка на Солана и му махам канала, понеже иначе има интересни, кратки видеа.
https://youtu.be/RfFFg2NXzIg?si=d0skzqS8DmDwsWQw
Но не можа да се олее като все пак заключи, че Етера е с майлс напред.

Което не променя факта, че боксува. Всички шитове помпят спрямо коня, от сериозните само Етера стои. Ако почнат още малко да говоря как за нищо не става и вече ще има индикация, че е момента да се купува. За който мисли да го взема де.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Е, аз от кога тия пея, няма само аз да съм в тоя шиткойн.
Но поне е кралят на шиткойните.
Днеска тъкмо гледах два откъса от интервю с Виталик. Пускам ги и двете, по 4-5 минути са, едното отговаря на "захапване" със соПолана, а на другото обяснява защо хората не купуват Етер в момента, което е около преди месец. Тогава някъде взех да се замислям, че Етера изглежда все едно вече никой не го вълнува, на всеки му е в главата само Биткойн, а даже доста шитове скочиха, но Етера така се държи някак...никак.
И щях да пускам видеата, сега влизам вече решен и ти си го отбелязал. Ако нямаме спад покрай ИТФ, тези цени от 2к за Етер никога вече няма да ги видим, освен ако не умре проекта. Иначе покрай ИТФ, дори да падне, преди това ще е скочил доста. Говоря за кон ИТФ, а този на Етер май се очаква около юни.
Мисля след дроп на всичко някъде около кон ИТФ или малко след него, тъкмо юни нещата ще тръгнат стабилно нагоре в същинския бул.
Ето ви видеата:
https://youtu.be/zUV39zSBOCw?si=wzcOKZ0jJTeZuz7G
https://youtu.be/Solz-QWpoJg?si=PmdNT6yv_sYgH50n
П.п: Тези 10%-та скоро ще ги направиш 20, въпроса е когато фомото те удари или преди това.
Лошо е, че няма как да знаем съшиния скок на Етера точно кога ще е. Когато разберем ще е късно. Аз затова се нахаках отдавна й засега спрямо Биткойн съм си надолу.
Но днес има лъч светлина да скача вече.

Днеска тъкмо гледах два откъса от интервю с Виталик. Пускам ги и двете, по 4-5 минути са, едното отговаря на "захапване" със соПолана, а на другото обяснява защо хората не купуват Етер в момента, което е около преди месец. Тогава някъде взех да се замислям, че Етера изглежда все едно вече никой не го вълнува, на всеки му е в главата само Биткойн, а даже доста шитове скочиха, но Етера така се държи някак...никак.

Ето ви видеата:
https://youtu.be/zUV39zSBOCw?si=wzcOKZ0jJTeZuz7G
https://youtu.be/Solz-QWpoJg?si=PmdNT6yv_sYgH50n
П.п: Тези 10%-та скоро ще ги направиш 20, въпроса е когато фомото те удари или преди това.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
MicroStrategy just bought another 14,620 #Bitcoin for $615.7 million.
MicroStrategy now hodls 189,150 Bitcoin
$5.9 billion invested
$31,168 average price
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
И разбира се цената дропна след обявяването, макар и малко.
Честно казано трудно си го обяснявам това почти всеки път, а някак не може да е съвпадение.
Относно Солана и скока, ето и още нещо, плюс линка за телефона:
https://store.solanamobile.com/eu/detail/saga-eu
Някой запознат с този телефон и така ли стоят нещата?
https://www.kaldata.com/it-%d0%bd%d0%be ... 56277.html
https://www.jito.network/

Относно Солана и скока, ето и още нещо, плюс линка за телефона:
https://store.solanamobile.com/eu/detail/saga-eu
Някой запознат с този телефон и така ли стоят нещата?
https://www.kaldata.com/it-%d0%bd%d0%be ... 56277.html
https://www.jito.network/
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://cryptodnes.bg/otkriha-mashini-k ... a-dupnica/
Кой знае от кога берат прах, гледаш бахти заглавието и накрая едно нищо. То не знам колко народ остана точно кон да копае в БГ, ама са малко. И с безплатен ток вече е зор работата.
Иначе тая сутрин всичко беше в червено, само един от топ 2 шиткойните ми кърти.
Забелязвам, че портфолиото ми с шиткойните трудно пада защото даже всички да падат леко, все някой скача доволно. При помпа нагоре всипщчките скачат. В Булмаркет ще е добре това.

Кой знае от кога берат прах, гледаш бахти заглавието и накрая едно нищо. То не знам колко народ остана точно кон да копае в БГ, ама са малко. И с безплатен ток вече е зор работата.
Иначе тая сутрин всичко беше в червено, само един от топ 2 шиткойните ми кърти.

Забелязвам, че портфолиото ми с шиткойните трудно пада защото даже всички да падат леко, все някой скача доволно. При помпа нагоре всипщчките скачат. В Булмаркет ще е добре това.

Top Gun Maverick написа:https://cryptodnes.bg/otkriha-mashini-kopaene-kriptovaluti-stadiona-dupnica/
![]()
Иначе тая сутрин всичко беше в червено, само един от топ 2 шиткойните ми кърти.![]()
ICP-то се представя доста добре