СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: СПАМ ТЕМА
За тукашните географски ширини е валиден този комплекс хората да са респектирани по някакъв начин от нечий автомобил. Малко след като взех 8цата съм си правил експеримент, в натоварен ден и час на Тракия лятото да карам със 130 в лявата лента….нямаше една кола да светне, свирне, натисне или да опита да ме изпревари от дясно. И това само защото пише W12 отзад и има 6 цифрен номер, които за времето си бяха голяма рядкост
Живот и здраве след няколко маса отиваме да си вземем новия семеен автомобил и да ревем на касата като си плащаме комплекта гуми с джанти

Живот и здраве след няколко маса отиваме да си вземем новия семеен автомобил и да ревем на касата като си плащаме комплекта гуми с джанти

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Г класа...
Значи над 90%-та от хората в България в купуват да си избиват комплексите, да се правят на мутри и такива истории. Един кавал тука взе и напоследък все кара на дълги сутрин, дори в тъмното, вече мисля, че имам някакъв проблем с автоматичното превключване(трябва да го има защото е нова)и без значение той или жена му карат, все така кара тоя кенеф! Аз нали ги знам, че са смотаняци, той по професия син, а жена му се омъжи за смотаняк с пари за да има и тя пари въобще не им цепя басма. В началото им премигах да ги спират тия дълги, сега директно пускам моите и бе ги спирам даже като си спрат техните защото са прекалено нагли. Като малък тренирахме заедно колоездене около година и все го отървах от терор от страна на другите защото хем мухал, но с пари и все се заяждаше с всички. Доскоро обичаше да говори из града как имал пари и трябвало гората да знаят за него, Ферари даже има.
Хубаво е като знаеш, че някой е мухал, а си е взел такава кола да мутрее защото иначе всички го знаят и никой не го евава в малкия град. Две ченгета има тука(единия го изгониха, че влезе в общината да бие служител защото пишел съобщения на любовницата му
)с Г класа
класика с тъмните прозорци отпред, мале, мале. Има един истински престъпник, който лежа няколко пъти в затвора, последно за рекет и изнудване, другите са все въздухари тип уонаби мутра. Пари да ми даваш кола с такъв имидж не карам за лична. Но това съм си аз де. Преди дни това говорихме с приятел, който общо взето може да си купи всякаква кола. Не иска и на снимка да я гледа. Проява на лош вкус си е колата в България и горните неща.Сори за няколкото процента изключения, които биха си взели такъв кенеф, Иванския знам, че попада в тях, ама той даже не си е купил.
Да речем, че би.
П.п: Динко Вълев като идваше тука да се прави на лорд с такъв черен разбира се курник, спря в насрещното, куките дойдоха и го боднаха като му връчиха поне още 5 хартийки, които все не са му връчвали. Даже му казаха да си обуе обувки, че слезе бос, ама отказа, че му било удобно. Не успя да ги пита що се правят на полицаи, понеже беше целнал точно такива, които не ги вълнува кой от някой си град колко пари има.

Значи над 90%-та от хората в България в купуват да си избиват комплексите, да се правят на мутри и такива истории. Един кавал тука взе и напоследък все кара на дълги сутрин, дори в тъмното, вече мисля, че имам някакъв проблем с автоматичното превключване(трябва да го има защото е нова)и без значение той или жена му карат, все така кара тоя кенеф! Аз нали ги знам, че са смотаняци, той по професия син, а жена му се омъжи за смотаняк с пари за да има и тя пари въобще не им цепя басма. В началото им премигах да ги спират тия дълги, сега директно пускам моите и бе ги спирам даже като си спрат техните защото са прекалено нагли. Като малък тренирахме заедно колоездене около година и все го отървах от терор от страна на другите защото хем мухал, но с пари и все се заяждаше с всички. Доскоро обичаше да говори из града как имал пари и трябвало гората да знаят за него, Ферари даже има.

П.п: Динко Вълев като идваше тука да се прави на лорд с такъв черен разбира се курник, спря в насрещното, куките дойдоха и го боднаха като му връчиха поне още 5 хартийки, които все не са му връчвали. Даже му казаха да си обуе обувки, че слезе бос, ама отказа, че му било удобно. Не успя да ги пита що се правят на полицаи, понеже беше целнал точно такива, които не ги вълнува кой от някой си град колко пари има.
Последна промяна Top Gun Maverick на 20 Дек 2023, 10:50, променена общо 1 път
TNT написа:А за Г класата - сигурно си карал от старата. Новата е стабилна. Ако парите нямат значение - това е джипа
За парите, които струва е тотал щета. Вътре е тясно, вози като каруца, хеле пък АМГ, и като дадеш газ предницата така се вдига, че се носи по пътя и не е стабилна. Да, бърза е, ама за дълъг път е страшно дискомфортна. Единствената причина да ги купуват е за гъзария и за имиджа/респекта. Ама евал съм ти имиджа ако ме скъсват от проверки с тоя джип - а се случва.
Преди две години един пич с чисто нова Гега АМГ спря в мен на България. Не му сработи асистента, който трябва да спре колата сам в уж аварийна ситуация. И това на нова кола за над 300к лева.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
На цената на базова Г 63 класа, има базово 911 и базов Х5
Затова написах - ако парите нямат значение 

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
TNT написа:ivanski_2 написа: та тея ХР-ки са
Виж ся... теб поне не те думкат отзад![]()
![]()
А за Г класата - сигурно си карал от старата. Новата е стабилна. Ако парите нямат значение - това е джипа
Toва беше добро за ХР-ите

Да стара беше, нещо от сорта на 2004-2006
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
ivanski_2 написа: ... реших проблема много просто, пуснах на 4 места моето св за ентри левел и джуниър, до час ми звъннаха и от 4-те места и уредих 2 интервюта още утре на моите хора, но въпроса е защо са толкова смотани и не ми обърнаха внимание преди това ...... та тея ХР-ки са
Много хубаво си направил за тея младежи. Браво

Имах една колежка, българка, която беше глобален президент за определена функция в компанията, за която работя.
Много знаеща, много стриктна, страхотен професионалист.
Направиха ре-организация и тя за съжаление остана делта, и стоя без работа няколко месеца.
Та какво научих от нея. Звъни ми тя един ден и вика следя обявите за работа, обаче никога не кандидатствам директно, щот ги знам как мятат CV-та директно в коша на произволен принцип.
И казва в момента, в linkedin, има 2 обяви подходящи точно за мен от световни компании. Знам, че тия компании са ни доставчици, можеш ли да ми намериш контакт директно със stakeholder-a, който търси човек за тая позиция в екипа си.
Нямаш никви грижи, дай ми 2 минути (образно казано)

Тя после директно си се свърза с хората, които търсят човек за екипа си, организира си директно интервюта с тях и скипна цялата останала верига за подбор.
в едната компания нещо не се разбраха, но с другата се получиха перфектно нещата и сега е щастлива

Другия вариант е да попаднеш в базата данни на хедхънтърите (на тези младежи ще им трябва малко време да се докажат) - и после сами си те търсят.
Ама на мен вече ми писна от тях и за тва им казах, че ако не е минимум по 2, изобщо да не ме търсят. Та малко ги филтрирах

smamf написа:Вътре е тясно
самата истина. аз съм малко над 180см и като седна зад мене общо взето има 15см растояние
, вози като каруца
2019+ няма нищo общо като возия със предишните. дори със 22 цолови джанти и 40 серия гуми...
и като дадеш газ предницата така се вдига, че се носи по пътя и не е стабилна
да, вдига муцуна. но не съм го усетил да не е стабилно а не е като да не знам кво гледам. ти ако мислиш, че това не е стабилно съветвам те никога да не се качваш в някое по- расово 911 и да му смачкаш газта

Да, бърза е, ама за дълъг път е страшно дискомфортна
аз купих моята и я докарах на собствен ход- почти 2000 км... не вози като глс, но возията не е по- твърда от едно х5/х6м примерно. а за хора като нас дето харесват по- твърдата возия дори вози меко. и всъщност не е особено бърза... засякох я моята - от 0-100 е около 4.5 секунди в реалния свят. всяко х5/х6 че дори и х7 м-пакет ще го отвее... а кайена турбо (еле пък гт-то) и по- бавния му събрат ламбо анус са направо в друга вселена...
аз лично мисля, че гегата е в опитите си да бъде всичко и да не й се получава нищо (в реалния свят) е уникално возило което всеки автомобилен фен трябва да пробва един момент от живота си... единствената друга кола която е в тоя списък е с-класата. всеки трябва да има досег с тези двете поне за седмица за да има време да осъзнае "за кво се борят"...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Гегата си е феноменален автомобил, но ако се ползва по предназначение. Какъв комфорт, какво пътно поведение, особено пък старата генерация W463, която беше на два цели моста?
Сравненията между самоносещите паркетници и машините на рама винаги са ми били адски забавни за четене.

Сравненията между самоносещите паркетници и машините на рама винаги са ми били адски забавни за четене.

alx написа:да, вдига муцуна. но не съм го усетил да не е стабилно а не е като да не знам кво гледам. ти ако мислиш, че това не е стабилно съветвам те никога да не се качваш в някое по- расово 911 и да му смачкаш газта
В интерес на истината единственото Порше, което съм карал някога, е 991 GT3. Няма да се учудиш ако ти кажа, че перфектно стоеше на пътя и за момент даже не съм усетил колата да се е замислила какво се случва при определен input, или пък да ми даде усещането, че няма да може това, което искам от нея - което G65 категорично не го може. Особено градско, при ускорение, не ми вдъхва доверието, което ми трябва, за да карам бързо. Наскоро карах новичка RSQ8 - аналогична мощност и възможности - е в пъти по-planted и по-стабилна ми е по завоите.
alx написа:аз лично мисля, че гегата е в опитите си да бъде всичко и да не й се получава нищо (в реалния свят) е уникално возило което всеки автомобилен фен трябва да пробва един момент от живота си... единствената друга кола която е в тоя списък е с-класата. всеки трябва да има досег с тези двете поне за седмица за да има време да осъзнае "за кво се борят"...
Много точно си го формулирал според мен. Не схващам смисъла на кубчето защото е нито риба, нито рак. Имам 3 дни и 1000+ километра с една G65 и са достатъчно за да кажа, че от моята гледна точка е супер безсмислена кола. Ако ще дам 300к+ за джип искам жесток пърформънс (не само ускорение в права линия), но искам и много комфорт. И двете са ми под въпрос с Гегата, едното даже много.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Одеве дойде бившата ми жена да взима децата, до Коледа да са с нея.
Само като й видях физиономията, за части от секундата разбрах, че ще иска нещо
Вика, искаш ли в петък вечер да направим официална вечеря с децата, или при мен, или при теб (щот била специална дата за нас)
Казах й, НЕ! Огледах се дали децата са около нас, бяха далече, и й показах там един пръст
Намръщи се и после вика, добре а ще погледнеш ли чашите от сватбата дали са още при теб, в еди кой си шкаф, да ги взимала
Викам, грам не ги знам къде са шибаните чаши от най-голямата ми грешка в живота
Утре съм в офиса, идвай през деня, търси и взимай квот щеш.
Имаш си ключовете, нито съм сменял патрони, нито чипове, нито кодове, нито нищо.
Влизай и прай квот щеш.
Взимай всичко наред квот ти хареса, само бойлера недей отнасяй
, че няма как децата да се къпят, че по тия празници, докато извикам нов и го инсталират ще мине време 
Пак се намръщи, връцна се и си тръгна - не знам що така
Само като й видях физиономията, за части от секундата разбрах, че ще иска нещо

Вика, искаш ли в петък вечер да направим официална вечеря с децата, или при мен, или при теб (щот била специална дата за нас)
Казах й, НЕ! Огледах се дали децата са около нас, бяха далече, и й показах там един пръст

Намръщи се и после вика, добре а ще погледнеш ли чашите от сватбата дали са още при теб, в еди кой си шкаф, да ги взимала

Викам, грам не ги знам къде са шибаните чаши от най-голямата ми грешка в живота

Имаш си ключовете, нито съм сменял патрони, нито чипове, нито кодове, нито нищо.
Влизай и прай квот щеш.
Взимай всичко наред квот ти хареса, само бойлера недей отнасяй

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Top G !carmanf1 написа:Одеве дойде бившата ми жена да взима децата, до Коледа да са с нея.
Само като й видях физиономията, за части от секундата разбрах, че ще иска нещо![]()
Намръщи се и после вика, добре а ще погледнеш ли чашите от сватбата дали са още при теб, в еди кой си шкаф, да ги взимала![]()
Викам, грам не ги знам къде са шибаните чаши от най-голямата ми грешка в живота![]()
Влизай и прай квот щеш.
Взимай всичко наред квот ти хареса, само бойлера недей отнасяй, че няма как децата да се къпят, че по тия празници, докато извикам нов и го инсталират ще мине време
Само така !

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
carmanf1 написа:.....
Братленце, бившата ти да не се пробва сега дали има шанс за second chance? Ако е било това..... просто си проиграл възможност да я смачкаш както явно си заслужава. Според мен е трябвало да направите вечерята у вас. Ама да отидеш да я вземеш лично и след като дойде дядо Коледа и всички вече сте щастливи да я попиташ иска ли такси да ѝ викнеш или сама ще си се оправя. Такава специална Коледа си можел да ѝ спретнеш, че наистина да ѝ стане от специалните дати, дето се помнят винаги

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
ceco_kd няма смисъл от такива изпълнения.
Така или иначе ще бъдат свързани за цял живот заради децата, няма нужда от допълнителна омраза.
Било каквото било.
Така или иначе ще бъдат свързани за цял живот заради децата, няма нужда от допълнителна омраза.
Било каквото било.

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
carmanf1 написа:Само като й видях физиономията, за части от секундата разбрах, че ще иска нещо![]()
Е кво да иска, баджо го няма по празниците плюс моментно чувство на вина и ето ти резултат.

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост