СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: СПАМ ТЕМА

Двигатели не знам дали ще чупи, но подобни индивиди цял живот си остават мижитурки и постоянно им се връщат тия неща.
Едно от предимствата на малките градове е, че тука никой не краде някакви такива неща. Тука по-скоро ще разбият стар гоУф за някое умряло СД или някой акумулатор, да ти счупят стъклото ако имат съмнение за наличие на пари вътре, отколкото да пипат такива неща, да не говорим пък за цяло БМВ някой да тръгне да ти краде. Даже и такива дребни кражби на някакви тъпотии от колата силно намаляха откак хванаха няколко наркомана или/и джебчии на дребно.
carmanf1 написа:slatanic написа:...
А и тойотата не я вадя от гаража като вали, че не искам да вкарвам влага после с нея при мотора.
Шантава работа...
Ааааа, влага в гаража не, еле при тоя красавец твоя
Преди години правих генерален ремонт и един климатик не ме кефИше.
Поръчах нов и баща ми идва един ден и вика, ся тоя стария климатик, кво ще го правиш![]()
Викам пичовете, които ми инсталираха новия, ще го вземат срещу някви мизерни пари, колкото да ме отърват и да не го мисля.
И той, дай ми го на мен, ще го сложа в моя гараж![]()
Ся, е36-цата стои на топло и сухо в гаража, с климатик
Аз понеже съм си ОВиК съм си направил парно в гаража.
Зимата може спокойно по тениска да работиш по моторетката.
Като дойдат празниците ще викам комшията да дойде да положи керамиката след като пастира машинката преди месец,че не съм я и вадил май от тогава.
Та съм за отоплението на гаражите,а ако и охлаждане...бонбон и за лятото.

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Одеве кралицата ми звъни. Викам дай ми 20-тина мин, че паля с децата камината сега и ще ти звънна.
Говорим си после с нея, и тя доволен ли си от това което получи за новия проект. И аз, не, искам още, еди кво си наброих там
Тя се хили и вика, тва е макса, който мога да дам и знам, че е мега доволно
Ама ми харесва, че си знаеш работата
После ми изпрати договора и документи, по които трябва да работя за новия проект - ми те работят с моите формули и моя договор от преди 3-4 години
Ще ми е лесно да подобря всичко, щот ся имам още повече опит
Тоест, няма да са такива вайна, каквито очавах. Лесно ще е.
Изпрати ми също и контакт, с коя жена да си говоря при доставчика - ми тя тая е същата от Денвър, с която сключих договора преди години. Само където тя сега е мега президент там някъв си
Звъннах й на тази, и тя вдига телефона и директно ми вика - welcome back in the game
После ми вика, познай кой сега е в моя екип за NA
Един, с който сме договаряли от 10-тина години сигурно вече и сме, като близки познати.
После каза, щом си пак ти, следващата седмица и двамата с него сме пак в Пловдив. Вика, влюбих се в Пловдив.
Та, Пловдив ми е Чикаго
Писах й на кралицата - Пловдив ми е Чикаго
И тя се чуди, кво имам предвид, щот не знае още, че тези идват тук 
Говорим си после с нея, и тя доволен ли си от това което получи за новия проект. И аз, не, искам още, еди кво си наброих там

Тя се хили и вика, тва е макса, който мога да дам и знам, че е мега доволно

После ми изпрати договора и документи, по които трябва да работя за новия проект - ми те работят с моите формули и моя договор от преди 3-4 години

Ще ми е лесно да подобря всичко, щот ся имам още повече опит

Изпрати ми също и контакт, с коя жена да си говоря при доставчика - ми тя тая е същата от Денвър, с която сключих договора преди години. Само където тя сега е мега президент там някъв си

Звъннах й на тази, и тя вдига телефона и директно ми вика - welcome back in the game

После ми вика, познай кой сега е в моя екип за NA

После каза, щом си пак ти, следващата седмица и двамата с него сме пак в Пловдив. Вика, влюбих се в Пловдив.
Та, Пловдив ми е Чикаго

Писах й на кралицата - Пловдив ми е Чикаго

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Да питам тук, че си е спам. На 23-ти поръчах в Бест сикрет и още ги няма нещата.
Сестра ми поръча на 27-ми за децата неща и нейните пристигнаха в петък.
Вярно, че те са в Германия ама.... та колко време отнема доставката до "третия свят"
Сестра ми поръча на 27-ми за децата неща и нейните пристигнаха в петък.
Вярно, че те са в Германия ама.... та колко време отнема доставката до "третия свят"
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Aз също имах поръчка от 18.11 и дойдоха в четвъртък 30.11, имат забавяне в момента че наплива е голям явно.
Отделно и системата за проследяване не е много актуална дори тази на австрийските пощи. Моята пратка беше препращана 2 пъти към партньор, никакво обновяване на локацията и изведнъж получих съобщение, че ще ми бъде доставена
Отделно и системата за проследяване не е много актуална дори тази на австрийските пощи. Моята пратка беше препращана 2 пъти към партньор, никакво обновяване на локацията и изведнъж получих съобщение, че ще ми бъде доставена

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
ID A написа:Гледам ринговете около фаровете за мъгла на Х3то ги е хванала липсата. Към колегата обзавел се с тях, само двигатели да чупиш оттук нататък! Някак си ми олекна.
Жалък народ! Помня като ми крадяха капачките на винтилите дето струваха по 2-3лв 4те...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
steeN написа:carmanf1 написа:Колко му е да помъкнеш и стартер, че и акумулатор ако трябва в рейса/трамвая![]()
Кой нормален човек купува акумулатор или стартер от центъра... само за да го плати по-скъпо или какво?Може би и хладилник и пералня ще си купиш от центъра... (ако беше възможно).
Центъра на града е за административни сгради и офиси... и тук там витринни магазини с парцалки за пране на пари
Да не говорим, че тия пари дето ги даваш да стигнеш там с колата за да вземеш нещо от магазин са вероятно по-малко от транспорта с Еконт/Спиди ако си от тия дето гледат високо от вилните зони и т.н. неща извън околовръстното
Отново несъществуващи проблеми.
Разбирам те и си прав, донякъде. Но, вероятно не си разбрал шегата ми.
Аз също поръчвам всичко с доставка вкъщи или в офиса. Ама такава ми е работата и така ми е най-удобно.
Ама има и друго.
Пример: хладилен техник е човека, който обслужва камара заведения, ресторанти, офиси и други обекти в центъра. Хладилници в кухнята, хладилни витрини ... и т.н.
Купил си е човека една баничарка, която да му върши работа. Скромен човек, който си върши работата перфектно и е ЕТ.
Какво да направи той, да помъкне всички инструметни и оборудване, които му трябват, по таксита или трамваи?
Или да го накараме да си купи ЕКО-БИО-МИО кола за камара пари, които той не може да си позволи?
И същевременно, бай мангал да си прави, кВот си иска

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Мисля, че е крайно време да се 'натисне' малцинствената част от обществото да влезе в пътя! Стига с тези компромиси за сметка на всичко и всички! Една държава сме... Онези с двете ги виждаме докъде я докараха...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- BorislavB
- ентусиаст
-
Абе по интернета всички са най-най, всеки прави всичко по конец, ама нещо като изляза навън не виждам такива хора... 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
carmanf1 написа:...
Разбрал съм мисля добре, но това което си написал се нарича moving the goalposts

Няма нужда да задълбаваме... особено пък с тази фалшива загриженост за "бедните".
Може да си купи баничарка/бус на пропан бутан и няма да има проблеми, дори ще му е по-евтина от хипотетичния дизелов кенеф.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
steeN написа:carmanf1 написа:...
Разбрал съм мисля добре, но това което си написал се нарича moving the goalposts![]()
Няма нужда да задълбаваме... особено пък с тази фалшива загриженост за "бедните".
Може да си купи баничарка/бус на пропан бутан и няма да има проблеми, дори ще му е по-евтина от хипотетичния дизелов кенеф.
Nope

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
А има ли някакви облекчения за пропана и метана в тая проскубана територия ? То поне да беше като в оная приказка ".. видяла жабата че подковават коня и си дигнала жабешкото бутче.. " ама дори това не е . Щото в Германия колите на газ получават зелен еко стикер , демек са екологични и могат да си ходят в тия зони забранени за саждите .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- BorislavB
- ентусиаст
-
Нали се сещаш, че тука е Бг мъчат се да направят нещо ама всъщност нищо не правят, че и по-зле става...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Вчера с един приятел се уговорихме да водим децата тази сутрин еди къде си.
И после той ми вика, аре пък тая вечер ние да ходим еди къде си - ще има снежанки
Отказах и му казах, че децата са с мен и не искам никъде да ходя, аз искам да съм си с децата.
Тая сутрин му звъня да водим децата, където се бяхме разбрали - не вдига
Звъни ми към обяд и ми вика, ей ся ставам, нали ти казах да дойдеш снощи, една снежанка не ме остави до към 5-6 сутринта
Ама не се усетил, че жена му е в къщата
И я чувам тая как почна да бучи отстрани
Викам му, дай ми я малко, дай да говоря с нея. Говоря с нея, ама тя набрала с 300
И не чува нищо
И тя: Ще ви дам едни снежанки ся и на двамата, първи е той
тъкмо точилката ми е под ръка
Ама той е 90-95 кила трениран яко, а тя е към 50
После той ми звъни и вика, майка му дейВа, мислех че е с детето на двора, ама тя се омъкнала в кухнята да слухти
И после той ми вика, аре пък тая вечер ние да ходим еди къде си - ще има снежанки

Отказах и му казах, че децата са с мен и не искам никъде да ходя, аз искам да съм си с децата.
Тая сутрин му звъня да водим децата, където се бяхме разбрали - не вдига

Звъни ми към обяд и ми вика, ей ся ставам, нали ти казах да дойдеш снощи, една снежанка не ме остави до към 5-6 сутринта

Ама не се усетил, че жена му е в къщата

Викам му, дай ми я малко, дай да говоря с нея. Говоря с нея, ама тя набрала с 300

И тя: Ще ви дам едни снежанки ся и на двамата, първи е той

После той ми звъни и вика, майка му дейВа, мислех че е с детето на двора, ама тя се омъкнала в кухнята да слухти

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Jordana написа:А има ли някакви облекчения за пропана и метана в тая проскубана територия ? То поне да беше като в оная приказка ".. видяла жабата, че подковават коня и си дигнала жабешкото бутче.. " ама дори това не е . Щото в Германия колите на газ получават зелен еко стикер , демек са екологични и могат да си ходят в тия зони забранени за саждите .
Явно, там всъщност гледат емисиите и разсъждават логично! Тук е важен стикера, който се получава от ... таблица!
Ex: 96' BMW318ti