СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Re: СПАМ ТЕМА
Аз пък в индустрията на меките китки за 10 години още не съм срещнал поляк, който да говори читав английски и откровено много им се дразня за това.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Одеве с един колега сърбин се включваме на разговор и докато чакаме другите да се включат си говорим на българо-сръбски.
Трябва да финализираме една сделка с него, ама шефката на качеството за Европа нещо не е много съгласна
Говорим си и той като почна типично по балкански манталитет - Йебем ти пичку, йебем ти не знам си кво, няма спиране
Ама той не знаел, че тя е Българка, която живее в Прага и фамилията й не е българска отдавна.
Той както се беше разпенил с тва йебем ти, тя се включи, аз му викам спри бе, спри - той не чува
И тя се хили и на български - здравейте момчета, чувам че сте много доволни от мен

Трябва да финализираме една сделка с него, ама шефката на качеството за Европа нещо не е много съгласна

Говорим си и той като почна типично по балкански манталитет - Йебем ти пичку, йебем ти не знам си кво, няма спиране

Ама той не знаел, че тя е Българка, която живее в Прага и фамилията й не е българска отдавна.
Той както се беше разпенил с тва йебем ти, тя се включи, аз му викам спри бе, спри - той не чува

И тя се хили и на български - здравейте момчета, чувам че сте много доволни от мен

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Aз също не останах впечатлен от английския им, доста развален беше в повечето случаи. Лошо впечатление обаче ми направи, че навсякъде пише основно на полски и обслужващия персонал си рецитира някви неща пак на полски и очаква да го разбереш. Питаш го да ти повтори на английски и те гледа като голям камък
В зоопарка единични табели на животните бяха с превод и на английски, всичко само на полски
Транспорта ми допадна, машините за билети също бяха елементарни за работа

В зоопарка единични табели на животните бяха с превод и на английски, всичко само на полски

Транспорта ми допадна, машините за билети също бяха елементарни за работа
аз се върнах от барселона. баси готиния град. бях отседнал във стария град и си скъсах гъза от ходене. прегледах и трите къщи на гауди, ходих в зоопарка, 5 дена обикалях със страшен кеф и сигурно съм изял един камион с тапас по разни малки ресторантчета. готини хора, говорят достатъчно английски (ако и да са горди каталунци), не са ги заляли на практика все още с никаква паплач, супер евтино и храната им е много хубава.
и така. бях приятно изненадан. като гърция ама по- гот. и кат казах като гърция се сетих- ама една хубава испанка не видях ей... тук таме хубави телца ама са тотални щети откъм лица като цяло.
и така. бях приятно изненадан. като гърция ама по- гот. и кат казах като гърция се сетих- ама една хубава испанка не видях ей... тук таме хубави телца ама са тотални щети откъм лица като цяло.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
На поляците масово се гледа като "изметта на Европа"- мързеливи, пияници, с кофти възпитание и съответно поведение. Мнение, поддържано дори и от нашенци, имащи вземане-даване с такива по белите държави.
Отиваш там- нищо общо, прилична инфраструктура, нормално отношение, адекватни цени на всичко. Известни прилики с тук са неизбежни предвид сходния строй, в който сме съществували за определен период, но дори панелните им гета в столицата са къде по- приятни от "престижния" квартал Младост примерно тук. Да не говорим за сравнения с Вроцлав, който може би трябва да съперничи с Пловдив като Бг аналог.
Като сравниш двете територии (с населението и постиженията им) на живо, започваш да се чудиш кое всъщност е "дъното" на Европа.
Отиваш там- нищо общо, прилична инфраструктура, нормално отношение, адекватни цени на всичко. Известни прилики с тук са неизбежни предвид сходния строй, в който сме съществували за определен период, но дори панелните им гета в столицата са къде по- приятни от "престижния" квартал Младост примерно тук. Да не говорим за сравнения с Вроцлав, който може би трябва да съперничи с Пловдив като Бг аналог.
Като сравниш двете територии (с населението и постиженията им) на живо, започваш да се чудиш кое всъщност е "дъното" на Европа.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Барселона наистина е страхотен град, миналата година по това време бях там...страшен кеф, не ми се връщаше 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Тоя е станал супер нагъл вече в парламента! Явно го насъсква господарят му и тоя не се спира...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
alx написа:ама една хубава испанка не видях ей... тук таме хубави телца ама са тотални щети откъм лица като цяло.
Виждал съм, но няма. Кончита Мартинез вайб дават

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Ще почакам още малко да почнат да бартеросват една 28ца за един симсон. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
drifty написа:Ще почакам още малко да почнат да бартеросват една 28ца за един симсон.
Иска 4к лв. Значи Симсонът ти струва 2к.

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Не ми разваляй бизнесa!
Не го знам колко струва иначе, но не ми и пука особено. Но предполагам на сегашните им цени, по-скоро ще отиде към 3, може и малко повече.

Не го знам колко струва иначе, но не ми и пука особено. Но предполагам на сегашните им цени, по-скоро ще отиде към 3, може и малко повече.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19