СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от alx » 29 Ное 2023, 0:41

ivanski_2 написа:Някой който разбира американците , с този ключ може ли дистанционно да се запали Джиип Изображение

Sent from my iPhone using Tapatalk

Това е на Додж/крайслер/джип или друг дето е крал Мерцедес (щото това е Мерцедес ключ).

И не, този не пали дистанционно фабрично.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 29 Ное 2023, 8:52

Ясно мерси. :bchug:
Въпроса ми беше породен от една интересна история.
Един приятел кара гранд чероки от тези 2014-2015 нещо такова, жена му отива на работа с джипа ( той има безключов достъп и палене).
По някое време моя човек минава покрай нейната работа и гледа джипа работи, фаровете светят, отива да я види- вътре няма никой. :paranoid:
Влиза при нея и я пита какво става - тя няма и представа че джипа работи, а наблизо имало съмнителни симпатяги ( но то това в родината е относително понятие).
Джипа е работил часове ( много нафта я няма).
Та затова си помислих че може да го е запалила без да разбере от дистанционното- явно не може.
Та въпроса е бъгнал се нещо джипа или се опитват да го крадат или пък тя е забравила да го загаси :dunno:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Ное 2023, 9:37

ivanski_2 написа:Ясно мерси. :bchug:
Въпроса ми беше породен от една интересна история.
Един приятел кара гранд чероки от тези 2014-2015 нещо такова, жена му отива на работа с джипа ( той има безключов достъп и палене).
По някое време моя човек минава покрай нейната работа и гледа джипа работи, фаровете светят, отива да я види- вътре няма никой. :paranoid:
Влиза при нея и я пита какво става - тя няма и представа че джипа работи, а наблизо имало съмнителни симпатяги ( но то това в родината е относително понятие).
Джипа е работил часове ( много нафта я няма).
Та затова си помислих че може да го е запалила без да разбере от дистанционното- явно не може.
Та въпроса е бъгнал се нещо джипа или се опитват да го крадат или пък тя е забравила да го загаси :dunno:

То няма много връзка с въпроса ти, но преди доста години имах един автосервиз и тъкмо беше излязла такава екстра, да се постави модул за дистанционно палене на автомобил.
За автоматиците ясна работата, обаче път поставихме модула на кола с ръчни скорости на "познат", като разбира се му обясних, че всеки път трябва да изключва колата от скорост и да дърпа ръчната.
След месец идва с претенция, че видиш ли имало гръмотевична буря и колата му запалила и се качила на дънер и сега да почна безплатно да му я оправям, че чак и претенции за пари.
Самият факт , че колата е тръгнала означаваше, че е била на скорост и без ръчна означаваше, че хич не ме боли, да не говорим, че е баси феномена да се активира запалването от гръмотевица. На кратко му обясних, да се оправя.
А в последствие разбрах, че се събрали хора в селото му и ония се хвалил, как сега ще запали колата от разстояние.
Това ми го каза негов братовчед. Обясних на братчета му сега да му каже на собственика, че знам за това негово деяние и да дойде да се извини.
Повече не го видях човека :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 29 Ное 2023, 12:24

Ваньо.png

Има ли меки китки в тоя форум, не се крийте? :dunno:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Ное 2023, 12:31

Компания ли си търсиш, та питаш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Вчера след работа се разходих из Софийския коледен базар при НДК, да сравня как е спрямо този във Вроцлав...тъжна картинка :banghead: . 10 будки, вода и киша примесена с листа навсякъде, продават се боклуци: храната сякаш беше готвена миналата седмица :puke: . Коледно настроение - под нулата :ranting:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 29 Ное 2023, 12:58

Защо така с колегата 'ивански2' :shock: ?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Ное 2023, 13:07

Сега се сетих за бензиностанции ШЕЛ.
Та там, както е ясно горивата са най-скъпи, без да има някаква причина за това , но все пак зареждайки служебната кола трупах някакви точки (1 стотинка за зареден литър нормално гориво) и в един момент, по инерция , ходих и с личният си автомобил да зареждам там, като да кажем ползвам натрупаните точки за отстъпка като пари или точки.
Отстъпките са келяви и не покриват разликите с други бензиностанции.
Онзи ден отивам да заредя служебната и подавам шел картата и касиера ми казва, че вече не се начисляват на служебните коли точки.
Начисляват се само , когато зареждам лична кола.
Значи, повече с личният ми автомобил в шел няма да ходя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 29 Ное 2023, 13:24

ildivvy написа:Защо така с колегата 'ивански2' :shock: ?

Като че заради поздравите, които си изпратиха с vicho в темата за зимните гуми. Гледам и той е в отпуск. :dunno:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Ное 2023, 14:23

Don_Diego написа:Компания ли си търсиш, та питаш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Вчера след работа се разходих из Софийския коледен базар при НДК, да сравня как е спрямо този във Вроцлав...тъжна картинка :banghead: . 10 будки, вода и киша примесена с листа навсякъде, продават се боклуци: храната сякаш беше готвена миналата седмица :puke: . Коледно настроение - под нулата :ranting:

То като цяло спрямо Вроцлав... пълна трагедия е цялата столица по всички показатели :dunno: Храната съм сигурен, че е била и по-евтина в Полша.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 29 Ное 2023, 14:28

Според зависи къде седнеш, но да в най-лошия случай бяха на кантар нещата и леко дори в полза на Вроцлав. На базара обаче си беше скъпо: ядохме някакви свински шишове, безумно вкусни и крехки и бяха по 50 злоти, наденицата май беше пак толкова или 40 :dunno:

В ресторантите обаче...седнахме в един с местна кухня: вечеря за 8 човека, всеки с по няколко неща за ядене, разни вина и десерти...под 400лв с бакшиша :mhihi: . В София има места дето 4 човека прескачат тая сметка преди десертите и без алкохол :help:

А зоопарка на града е извънземен :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 29 Ное 2023, 14:34

И университета :yes: Един от най-старите в Европа. Аз бях с много смесени чувства там, като знам аз в какво съм учил :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 29 Ное 2023, 14:58

Общото впечатление е, че срещу тях да тичаме няма да ги стигнем скоро :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 29 Ное 2023, 15:06

Само където е много студено :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Ное 2023, 15:20

С толкова територия и брой население, което иска да произвежда, винаги съм стигал до това заключение.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 29 Ное 2023, 15:23

На мен ми направи също и много приятно впечатление, че НАВСЯКЪДЕ говориха английски. 60 годишна лелка/баба, продаваща магнитчета, си праскаше супер английски и беше супер лесно навсякъде с езика съответно. То по-лесно от Лондон, там само пакистанци :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата