DVD??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

М40 Forever
Аватар
Кара: M

DVD??

Мнение от Малкия » 11 Фев 2007, 5:49

Интересува ме как става записването от DVD на DVD! Разполагам с DVD записвачка и второ ЦД s DVDrom? Някаква спецялна програма ли има как става!? А и някои ако има възможност да направи тази процедура ще се палти ;) Благодаря

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 11 Фев 2007, 12:13

става с нерото ибираш copy dvd и после ибираш Source Drive от където ще чете и Destination Drive където е празният диск и се оглеждаш за една отметка която мисля че се казваше Copy on the fly или Quick Copy, демек тя е за да не ти използва харда като посредник, а направо да презаписва от DVD на DVD ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

да

Мнение от dqvola666 » 13 Фев 2007, 2:36

съгласен съм с колегата а мозе и само с едно двд тоест с едно цд ама първо вкарвасх оригинала след това празния диск и пак става.
ако иска6 пък звънни една жица на 0878842888 Ангел ама преди тва пробваи сам поне са опитаи де ако не аз са ти го врътна пари не взимам ама пия бира. :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 14 Фев 2007, 0:39

DVD Decrypter 3.5.4.0

има я на калдата.ком
слагаш диска пускаш програмчето то сваля ДВДто на харда и после с Нерото я печеш
тфа ако имаш само 1 двд .. ако е защитено двдфаб или лаб беше програмката за махане на защита ама там ти треа жокер че сам нема да се оправиш
а най лесно е с неро копи само че ако има защита ебаф ли го дали нема да стане фал
за тфа винаги си го свалям с дектиптера и си печа ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 14 Фев 2007, 1:20

bam-bam написа:DVD Decrypter 3.5.4.0

има я на калдата.ком
слагаш диска пускаш програмчето то сваля ДВДто на харда и после с Нерото я печеш
тфа ако имаш само 1 двд .. ако е защитено двдфаб или лаб беше програмката за махане на защита ама там ти треа жокер че сам нема да се оправиш
а най лесно е с неро копи само че ако има защита ебаф ли го дали нема да стане фал

Ама вие тия програми що не ги използвате по предназначение!? DVD Decrypter служи най-вече за разкарване на защитите. И там си има в менюто Mode точно две опцийки - ISO Read и ISO Write. Демек първо четеш, като сваляш всички защити, после печеш обратно. К'во Nero, къв DVD Fab/Lab, к'ви 5 лева.... ?!! Иначе ако не е защитен диск, както казаха другите, в Нерото си има ДВД Копи.
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 14 Фев 2007, 1:29

logout написа:
bam-bam написа:DVD Decrypter 3.5.4.0

има я на калдата.ком

Ама вие тия програми що не ги използвате по предназначение!? DVD Decrypter служи най-вече за разкарване на защитите. И там си има в менюто Mode точно две опцийки - ISO Read и ISO Write. Демек първо четеш, като сваляш всички защити, после печеш обратно. К'во Nero, къв DVD Fab/Lab, к'ви 5 лева.... ?!! Иначе ако не е защитен диск, както казаха другите, в Нерото си има ДВД Копи.

батка сигурно много ги разбираш ама дектиптера и двд шринка са толко старички че некои филми не стават с тех за тфа става с тая фаб/лаб-а ;)
а иначе мани ти да печа с нещо друго освен нерото не смея да рискувам сигурното си е сигурно ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 14 Фев 2007, 1:35

bam-bam написа:батка сигурно много ги разбираш ама дектиптера и двд шринка са толко старички че некои филми не стават с тех за тфа става с тая фаб/лаб-а ;)
а иначе мани ти да печа с нещо друго освен нерото не смея да рискувам сигурното си е сигурно ;)

Е, аз не с лошо де... :uups: Иначе има и такива филми, но пък има и една надстройка за декриптера и тя ги оправя тия бълвочи ;) А що се отнася до писането... сигурното наистина си е сигурно :mhihi: . То и аз за писане само Нерото ползвам - навик :mhihi: . Иначе съм пробвал и с декриптера, няма грижи ;)
It's not who You are, it's who You know...

Назад към Извън Темата