СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Don_Diego » 27 Ное 2023, 13:57

Поразходих се из София - положението е като след Армагедон...изпопадали дървета, непроходими тротоари, спирките на градския се недостъпни заради преспи... ако при Данчето беше зле защото снегорините не ловяха снежинките във въздуха, това не знам как да го нарека.
30см мокър сняг изглеждат като 3м :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Ное 2023, 14:25

Нова тема.
Направи ми впечатление, че се появиха много "Бербер шоп".
Онзи ден карам по една централна улица в Пловдив и за около 300-400 метра преброих 6 "бербер шоп" -а .
Вътре работеха млади момчета и почти всички бяха с бради (баси колко модерно стана и това) като на талиб...дървари дето са в щатите, и в всичките тези салони имаше поне по един да го оформят, тоест работят си, въпреки многото обекти.
Каква е пък тая мода, да не би нещо като дюнерите как се появиха с появата на арабите в България?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 27 Ное 2023, 14:29

Е.Димитров написа:Нова тема.
Направи ми впечатление, че се появиха много "Бербер шоп".
Онзи ден карам по една централна улица в Пловдив и за около 300-400 метра преброих 6 "бербер шоп" -а .
Вътре работеха млади момчета и почти всички бяха с бради (баси колко модерно стана и това) като на талиб...дървари дето са в щатите, и в всичките тези салони имаше поне по един да го оформят, тоест работят си, въпреки многото обекти.
Каква е пък тая мода, да не би нещо като дюнерите как се появиха с появата на арабите в България?

От доста време е модерно това с големите бради и ще става все по модерно, защо - идея си нямам.
А относно барбер шоп-овете - всеки който може да подстригва се прекръсти на барбер шоп + че тик ток надъха една камара хора да пробват да си отворят техни, това е.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 27 Ное 2023, 14:35

Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 27 Ное 2023, 14:53

Top Gun Maverick написа:Едно си баба знае...така е, няма значение какво мислиМ във форума за начина ти на изказ в случая. Пък и с тия лиги...няма да питам вече, peace.:

Ти се изживяваш като Кралят Слънце!?! Говориш за себе си в множествено число. Отделно си и "фейс контрол" на темите и определяш коя е интересна и коя не. Не на последно място го раздаваш прокурорче. Взе да определяш и кой е виновен, в какво е виновен и кой не.
Тежка форма на някакъв нарцисизъм, но това ще го кажат специалистите :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Ное 2023, 14:56

Хаха брутален е!Мен ме изкефи как с тиксо са си залепили плочките на стълбите в това енерго :mhihi: :mhihi:

Е.Димитров,поразходи се по уличките м/у М.Луиза и женския пазар да видиш колко берберници са :shock:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Ное 2023, 15:23

Явно не си чел всичко, още по-явно пък няма как да знаеш комуникацията извън темите, та ок. Както казах, написа нещо по някакъв начин и се почувствах длъжен да ти го кажа, че не го виждам като ок. От там насетне ти не желаеш да ме разбереш, ок, на хапчета ми казваш, прокурор, нарцис, както кажеш, аз спирам, ти не желаеш да ме чуеш, каму ли другото. :wave:

Кралят слънце. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 27 Ное 2023, 15:55

Написал съм, че съм милионер :shock: И съм го раздавал като такъв. Щом не го разбирам, явно нямам място във форума. Щом толкова го искаш, това е последното ми мнение тук.
Остани си със здраве!
Телефонът ти го блокирах. Бъди горд, че ти си единственият, чиито телефон съм блокирал за 21 години.

Потребител
Аватар
Кара: TOYOTA

Мнение от Двигателист » 27 Ное 2023, 17:37

carmanf1 написа:
ildivvy написа:Интересно, как се 'намалят' ксенони :mhihi: :mhihi: ?

Ксенон на рефлекторен фар - само с чук или брадва :mhihi:

Недей така, че има и оригинални ксенонови фарове без леща (“рефлекторни”).
Лудия.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 27 Ное 2023, 17:51

Местя си мнението тук, щот неволно съм сбъркал темите и Маверика с право отбеляза:

от carmanf1 » 27 Ное 2023, 15:18

carmanf1 написа:Пак отивам в дирекцията на училището :mhihi:

Ама казаха след 30-тина минути.

Пак се е сбил големия, добре бил, всичко наред, ама ся пак аз там :mhihi:

Забравил си е телефона вкъщи и не мога да разбера кво е станало точно - ама очаквам да ми се наложи да търся ново училище :mhihi:

Top Gun Maverick написа:Лошо Седларов. :mhihi: Виж къде го написа, ще те скастря сега и големи шеф ще се обади да не те натискам, без да знае специалните ни отношения с теб. :mhihi:
Кажи в съответната тема обаче за сестрата какво става. Деса Поетеса. :mhihi:

Абе сега слушам Кредисимо раздават Айфони(какво друго :ok: ) и още нещо много ценно и важно ако теглиш кредит от 6к. :mhihi: Даже беше само до еди кога си май. :dummy: :mhihi:

Ще кажа и за сестрата :evil:

Ама кой е големия лош шеф? :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 27 Ное 2023, 18:00

вчера гледах един репортаж от 60те и даваха едни овчари как си пържат сланина и ядат
втори ден я мисля тая сланина, само да свърша работа и ще я сторя вкъщи

Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 27 Ное 2023, 18:05

barabqga написа:вчера гледах един репортаж от 60те и даваха едни овчари как си пържат сланина и ядат
втори ден я мисля тая сланина, само да свърша работа и ще я сторя вкъщи

И аз ще предизвикам холестерола на дуел тази вечер :yes:
Само аз ли имам проблеми да влизам във форума през отметката на лаптопа , някаква грешка ми дава и е баси гимнастиката да вляза . От телефона май няма проблем.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 27 Ное 2023, 18:06

Аз ще поръчвам разни суджуци, кървавици и мезелъци тия дни, на 16,12 ще си ги взема. Брат ми гледа две прасета ще даде сланина :D
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 27 Ное 2023, 18:25

Моджо написа:Аз ще поръчвам разни суджуци, кървавици и мезелъци тия дни, на 16,12 ще си ги взема. Брат ми гледа две прасета ще даде сланина :D

Хубав човек е брат ти!Не е като тебе! :ok: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 27 Ное 2023, 18:25

carmanf1 написа:Местя си мнението тук, щот неволно съм сбъркал темите и Маверика с право отбеляза:

от carmanf1 » 27 Ное 2023, 15:18

carmanf1 написа:Пак отивам в дирекцията на училището :mhihi:

Ама казаха след 30-тина минути.

Пак се е сбил големия, добре бил, всичко наред, ама ся пак аз там :mhihi:

Забравил си е телефона вкъщи и не мога да разбера кво е станало точно - ама очаквам да ми се наложи да търся ново училище :mhihi:

Top Gun Maverick написа:Лошо Седларов. :mhihi: Виж къде го написа, ще те скастря сега и големи шеф ще се обади да не те натискам, без да знае специалните ни отношения с теб. :mhihi:
Кажи в съответната тема обаче за сестрата какво става. Деса Поетеса. :mhihi:

Абе сега слушам Кредисимо раздават Айфони(какво друго :ok: ) и още нещо много ценно и важно ако теглиш кредит от 6к. :mhihi: Даже беше само до еди кога си май. :dummy: :mhihi:

Ще кажа и за сестрата :evil:

Ама кой е големия лош шеф? :mrgreen:
живея точно срещу детска градина входа на която е пред моя вход на десетина метра , там е и паркинга
тая сутрин седя пред блока мотам се нещо и гледам колите, и3, от тия електричките на мерцедес с два цвята лимузина, m850i, a8
та присъстват доста хубави коли
и се присетих за тебе и една от твоите истории

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата