СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от carmanf1 » 22 Ное 2023, 19:54

ivanski_2 написа:
Явно не познаваш такива хора. ...

Много си прав.

95% от хората са тип - това не ми се е случвало на мен, не съм го виждал, тоест няма как да е истина.
И почват да говорят глупости, и да се излагат.

И сипят глупости на ляво и дясно за самоуспокоение ...

Тва го научих преди много години от един приятел, който е родом от Смолян, живееше в Пловдив и сега от дълги години си живее в Пампорово.

Дъщеря му е топ скиорка, малка е, на около 18г. е сега (имаше май някви титли, но не мога да цитирам, щот може и да греша), и на времето той ми казваше:

Гледай ся кво прави тая малката, на черната писта и после слушай отворковците, какво ще й обясняват като слезне долу на Студенец.

Бях там и чух :mrgreen: Махнах се, честно. Пълни гомнари! Вместо да подкрепят детето ... тия .............

Баща й също я махна от тия и отидохме да пием чай :D

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 22 Ное 2023, 20:44

TNT написа:https://www.facebook.com/nikola.kostov89/videos/719133796457392

https://offnews.bg/112/politcaite-kazva ... 13101.html

''Полицаите казваха, че ме ритат в корема, за да не мога да родя. И да имам деца - да не ги видя живи''

Какво ви е мнението за полицейското насилие ? Не знам дали не заслужава и отделна тема :dunno: Да, много от изяждащите бой си го търсят, но покрай тях гори много сухо. Бият се жени и деца. Един съученик , като бяхме на 15-16 години, изяде палка покрай протест. А беше с баща му и се прибираха към вкъщи, просто живееха в района на протеста.

Мога да драсна мнение за полицаите. Огромен процент от тях (без да имам статистика, а лични наблюдения от познати и познати на познати) са станали такива с ясната идея да избиват комплекси от това, че в ранна възраст са били малтретирани по всякакъв възможен начин и сега им е паднала възможност да демонстрират мъжество. Много са малко тези, които наистина искат да са обществено-полезни, особено като се вземат предвид парите, за които работят (изключвайки подкупите).
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 22 Ное 2023, 21:16

По дискавъри-то тъкмо пак 'развалят' поредната култова кола на Р.Д.Джуниър :banghead: :banghead: ...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Ное 2023, 21:25

In_Memoriam написа:Мога да драсна мнение за полицаите. Огромен процент от тях (без да имам статистика, а лични наблюдения от познати и познати на познати) са станали такива с ясната идея да избиват комплекси от това, че в ранна възраст са били малтретирани по всякакъв възможен начин и сега им е паднала възможност да демонстрират мъжество. Много са малко тези, които наистина искат да са обществено-полезни, особено като се вземат предвид парите, за които работят (изключвайки подкупите).

това и аз съм го усетил/ видял. повечето полицаи са имали определено трудно детство и гледат да наваксат. но познавам и човек които искаше да стане полицай от 1ви клас и стана. в момента не го знам къде е но последния път като чух за него беше някакъв инструктор в школата им...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 22 Ное 2023, 22:26

Ся още една реална история, от тая сутрин - haters, more than welcome :mrgreen:

От доста време вече, в детската градина на малкия, поздравявам с искрена, широка усмивка и добро утро, една красавица. Нито я познавам, нито знам как се казва, нито децата ни се познават. Абсолютно нищо.

За тия, които ще кажат, много са ти занижени критериите, ще кажа, под 9/10 не обръщам внимание. Такъв ми е вкуса.

И някои колеги трябва да преглътнат факта, че в БГ е пълно с красиви жени, за разлика от някои други места по света :winky:

Тази в началото беше супер намръщена, ядосана жена. Всяка сутрин. Тип, иска да те изпържи с поглед (поне така си е мислела шматката) :lol:

Нищо особено не съм правил, просто всяка сутрин, добро утро с широка усмивка в отговор на ядосаното, намръщено лице :D Пък тя да си мисли к'вот ще :mrgreen:

Първите няколко дни, ме мислеше за луд и в погледа й виждах, че ме гледа на кръв :mhihi: бОли ме кОра мен, как ме гледа и кво си мисли :mrgreen:

После, лека полека, с периферното зрение започнах да виждам, че като влезе в градината и ме търси. Ако ме види някъде си там, се усмихва до уши и чака да срещне моя поглед, да й кажа добро утро с усмивка. И после тя, със 100-каратова усмивка :mrgreen:

Не съм я заговарял по никакъв начин, ама грам нищо. Освен усмивка и добро утро.
Само наблюдавах промяната в хората, когато си с усмивка и имаш добро отношение.

Ама, аз съм си аз и не можах да се сдържа :mrgreen:

Тая сутрин, ама на излизане от градината (да не съм луд пред децата) й викам чакай малко :mrgreen:
И й викам хубава усмивка имаш, най-накрая да я видя. Много намръщена и лоша беше. Тя пак 100-каратовата усмивка.

Казах й, че е много красива и й пожелах хубав ден. Тръгнах си и не й дадох шанс, да каже каквото и да е, щот и без тва не ме интересува.

Мисълта ми е, колкото й намръщен и ядосан да е човек, с правилното отношение се обръща към добро :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Ное 2023, 8:07

Мисълта ми е, колкото й намръщен и ядосан да е човек, с правилното отношение се обръща към добро :yes:
Викат му Плацебо ефект . Обратното е Ноцебо и 3 пъти по ефективно и силно :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Ное 2023, 10:32

Don_Diego написа:Не го гледай колко си изхарчил, а колко си спестил с отстъпките там :ok:
Гледай и за промокодове като пускат, още падат цените :twisted:

Колега, дай някаква покана или нещо такова, да видя за женски парфюм какво има. :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 23 Ное 2023, 10:55

Имат и парфюми ама нямат добри оферти или поне аз не съм засичал. Кажи какво търсиш и ще го намерим :bchug:
Имаш лс с поканата
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 23 Ное 2023, 11:46

Не му се връзвайте на Don_Diego с тоя сайт :mrgreen:

Ще изхарчите камара пари :mhihi:

Поне аз не можах да устоя на някои отстъпки :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 23 Ное 2023, 14:28

Не ми гони клиентите ей :bang: :mhihi:

Абе какво се случва с трафика в София днес….от рано сутрин е кошмар в центъра и няма изглед да се оправя :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 23 Ное 2023, 18:11

Наближава Коледа, след месец ще се оправи

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 23 Ное 2023, 18:26

Don_Diego написа:Имат и парфюми ама нямат добри оферти или поне аз не съм засичал. Кажи какво търсиш и ще го намерим :bchug:
Имаш лс с поканата

Взех това, дето искаше жената от нотино.
Благодаря за линка

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 23 Ное 2023, 19:42

Нямаш ли към твоята застраховка UM/UIM ( uninsured/under insured motorist ) опция ?
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 23 Ное 2023, 19:46

Днес минах по околовръстното на Казанлък и се бяха заложили с триногата.
Не е нещо невиждано, но самите полицаи въобще не се виждаха къде точно чакат. Все едно бяха изоставили камерата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Ное 2023, 22:22

. Сега чакам полиция, защото не ми показа валидна застраховка.
Някаква грешка е станала сигурно , без застраховка - това не е възможно в западния свят :nono:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата