СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: СПАМ ТЕМА
carmanf1 написа:Моджо написа:Барем кажи кво снабдяваш ако е за домашна употреба да си поръчаме евтино.
С удоволствие помагам на всеки, ако имам възможност.
Снабдявам стъклени бутилки и алуминиеви кенчета по целия свят - милиарди на година. Не се еВавам - милиарди бройки. И грам не преувеличавам. Това ми е работата.
Само Канада е 1.1 милиарда кена. УС е около 11 милиарда кена. Европа и тя около 1 милиард кена. Говоря за нашата компания.
Бутилките са по-малко, ама и те са милиарди.
За тва му казах на alx, да дойде в който офис на компанията иска, да види колко кифлички снабдявам
ПП. В един тир се побират около 80 000 бр. кенчета - прай сметка, колко тира са тва и колко са на денБез да броим бутилките
Кенчета? . Празни? Направо ме изгуби човек

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
СПАМ ТЕМА
Моджо написа:Днес съм много, много доволен. Сеата имаше некъв проблем и влизаше в авариен режим. 4-ма масторе го гледаха и нищо. 5-я обаче...направо.... отношение към мен като клиент, майсторлък, разбиране на нещата. Оправиха го за 1 ден. Изключително съм доволен. И понеже се оказа, че правят главно бмв-та ще минавам към него ако бай Милен не ми обръща внимание)) Ако си имаш такъв подръка стара кола не може да те уплаши по никакъв начин. Евала.
Дай някви контакти тука да го пробвам за Опела ако пак се наложи.
Иначе един човек ми звъни иска да гледа бмв-то обаче нещо не се уцелваме за тази седмица и оставихме за другата, и жената като чу реши че и харесвало и искала да го кара

И от както жената реши че ще го кара аз реших че вече ще имаме комби с което може да си пътуваме спокойно с багаж и сега ми е времето за нещо двуврато от америка ( за което си мечтая от доста време) та цяла сутрин гледам гаражи

Иначе бмв-то, днес за работа гледам не му свети лампата за включени фарове на таблото, как мога да разбера дали е от крушката

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Че от кога Е46 има индикация за пуснати фарове?
Освен за дълги не се сещам за друга индикация.
Освен за дълги не се сещам за друга индикация.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Оф
1/ Личи си че карам Опела предимно
2/ Личи си че е крайно време да се наспя
Разбира се че няма
Добре че реших да питам тук преди да сваля таблото в обедната
1/ Личи си че карам Опела предимно
2/ Личи си че е крайно време да се наспя
Разбира се че няма

Добре че реших да питам тук преди да сваля таблото в обедната

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Мдааа..Представям си как "истинската Красавица" става , навежда се над масата към Карман и прошепва с нежен глас треперещ леко от вълнение .....искаш ли да си разделим сладкото...Циците и в този момент надвесена към Карман изпъват разкопчаната ризка като пъпеши . Карман е залепил върху тях поглед и губи дар слово ...положението става дори малко неловко защото тя стои в очакване а той мълчи като пън . Всички 17 преговарящи на масата се вторачват във двамата в очакване края на "преговорите" за сладкишчето на Красавицата . Накрая Кармана става и казва ...ммммм ще ти изям цялата паста Красавице ...Накрая се разхождат в градската градина хванати за ръце и си говорят за кенчета ...мильони кенчета .И към края на вечерята, една красавица от страна на доставчика (ама наистина красавица) се протегна от другия край на масата и ми вика пред всички, искаш ли да си разделим десерт с теб

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Jordana написа:Мдааа..Представям си как "истинската Красавица" става , навежда се над масата към Карман и прошепва с нежен глас треперещ леко от вълнение .....искаш ли да си разделим сладкото...Циците и в този момент надвесена към Карман изпъват разкопчаната ризка като пъпеши . Карман е залепил върху тях поглед и губи дар слово ...положението става дори малко неловко защото тя стои в очакване а той мълчи като пън . Всички 17 преговарящи на масата се вторачват във двамата в очакване края на "преговорите" за сладкишчето на Красавицата . Накрая Кармана става и казва ...ммммм ще ти изям цялата паста Красавице ...Накрая се разхождат в градската градина хванати за ръце и си говорят за кенчета ...мильони кенчета .И към края на вечерята, една красавица от страна на доставчика (ама наистина красавица) се протегна от другия край на масата и ми вика пред всички, искаш ли да си разделим десерт с теб
Явно не познаваш такива хора.
Има хора , добре изглеждащи, поддържани и уверени с излъчване, харизма, поведение и маниери които кара хората да ги гледат по различен начин още при самото им влизане в стаята.
Не познавам колегата лично, но може просто да е един от тези хора, какво толкова невероятно има не знам.

И аз имам такъв познат, той е 10/10 в почти всяко отношение от към комуникация, поведение и начин на изглеждане, ами да ти кажа където и да идем нещата се случват по подобен начин.
Ти остави него, уикенда ( или миналия не помня вече, но май беше този ) вечерта се озовах в Пловдив, доста бях изморен и реших да хапна преди да продължа, седнах в някакво случайно заведение, паркирах и някаква тесла паркира до мен и от нея излиза Виктор от ергена, седна на една маса точно с/у мен във въпросното заведение, ами познай как се разви вечерта за него и колко хора отидоха да се снимат, как го гледаха хората и тнт....

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
https://www.facebook.com/nikola.kostov8 ... 3796457392
https://offnews.bg/112/politcaite-kazva ... 13101.html
Какво ви е мнението за полицейското насилие ? Не знам дали не заслужава и отделна тема
Да, много от изяждащите бой си го търсят, но покрай тях гори много сухо. Бият се жени и деца. Един съученик , като бяхме на 15-16 години, изяде палка покрай протест. А беше с баща му и се прибираха към вкъщи, просто живееха в района на протеста.
https://offnews.bg/112/politcaite-kazva ... 13101.html
''Полицаите казваха, че ме ритат в корема, за да не мога да родя. И да имам деца - да не ги видя живи''
Какво ви е мнението за полицейското насилие ? Не знам дали не заслужава и отделна тема

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Центъра на София е гето, нямам какво друго да добавя. 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Докато се насажда у децата, че полицаите са лошите и не трябва да имаш респект и уважение към тях - така ще е
Съвсем друг проблем имаме като общество, че виждайки нещо нередно случващо се до нас (визирам някой да ескалира ненужно напрежението в дадената ситуация с протеста) за нас по-лесно да се обърнем и да се направим, че нищо не сме видели отколкото да направим забележка или да посочим на длъжностните лица кой прави зулумите. После покрай лумпените се яде бой и се реве по медиите.
Отделно цялото нещо покрай тоя протест крещеше, че ще излезе извън релси: вечер, по време на футболен мач...

Съвсем друг проблем имаме като общество, че виждайки нещо нередно случващо се до нас (визирам някой да ескалира ненужно напрежението в дадената ситуация с протеста) за нас по-лесно да се обърнем и да се направим, че нищо не сме видели отколкото да направим забележка или да посочим на длъжностните лица кой прави зулумите. После покрай лумпените се яде бой и се реве по медиите.
Отделно цялото нещо покрай тоя протест крещеше, че ще излезе извън релси: вечер, по време на футболен мач...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
viewtopic.php?f=4&t=405369&p=4708917#p4708917
За криминалната тема си е това. Скок е попаднал на грешното място. Покрай сухото гори и мокрото. Знаеш, че ще има протест, знаеш, че ще ги бият или поне очакваш, нямаш работа там ако искаш да си 100% сигурен, че няма да го изядеш. Аз подкрепям морално протеста, ама е малко тънка границата като тръгнат куките да бият, а кортизола като се покачи на макс, върви обяснявай на някой уцелен от камък полицай какъв си.
За криминалната тема си е това. Скок е попаднал на грешното място. Покрай сухото гори и мокрото. Знаеш, че ще има протест, знаеш, че ще ги бият или поне очакваш, нямаш работа там ако искаш да си 100% сигурен, че няма да го изядеш. Аз подкрепям морално протеста, ама е малко тънка границата като тръгнат куките да бият, а кортизола като се покачи на макс, върви обяснявай на някой уцелен от камък полицай какъв си.

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Don_Diego написа:Докато се насажда у децата, че полицаите са лошите и не трябва да имаш респект и уважение към тях - така ще е.
Респекта и уважението не трябва да идват даром, трябва да си ги заслужиш.
Как да уважавам някой наглец, който едвам е завършил 12ти клас с 3-ка и е станал полицай, само защото за нищо друго не му е стигнал капацитета, но униформата му дава самочувствие да се прави на голям? Не говоря конкретно за протеста, говоря по принцип, триста пъти ми се е случвало някакви лекета да ми говорят на "ти" и да се опитват да ми нареждат някакви неща при проверка.
А за жандармерията... Ако БГ полицията е дъното на обществото като човешки потенциал и умствен капацитет, то жандармерията е дъното на дъното. Масово побойници и хулигани стават жандармеристи, защото обичат да се бият, това им е мечтата - скрито лице, броня и да бият по-слаби от тях...
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
А защо уважаваш полицая в чужбина? За този тук може да приемем, че е некадърник предвид образователната ни система, но тия навън...уж им добро образованието ама по олимпиади нашите деца ги правят смешни
. Значи и там не са супер началните и основните училища ама полицаите дето са ги завършили ги уважаваме - защо имаш респект към човек дето ще видим веднъж в живота си, а към тия дето живееш с тях не?

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Щото идва и ти казва Hello, sir, така и така, а не почва да те заплашва с бой. Щото това ми се е случвало, някакъв шушляк 50 кила ме заплашваше да ме бие.
Преди няколко седмици минавам покрай катастрофа. Някакъв камион събира стъкла и т.н, спрях да чакам. По едно време полицая почна да размятка палката в далечината, на мен ми се стори, че прави сигнал да потегляме колоната. Тръгнах бавно, щото не бях сигурен. Оня идва "Тебе кой те пусна да минеш" Какво да му обясня на тоя олигофрен, мята скапаната палка от 100 метра, в пълен мрак, мога ли да видя какво точно показва... И пак ми се кара, не може ли да каже нещо от рода на "Господине, не сме подавали сигнал да потеглите, моля върнете се назад и изчакайте"?
Колегата по-горе е много прав, от олигофрен нагоре са масово полицаите.избивст комплекси и чакат удобен момент да се заядат с някого.
Когато са били любезни с мен, аз също съм такъв с тях.
Преди няколко седмици минавам покрай катастрофа. Някакъв камион събира стъкла и т.н, спрях да чакам. По едно време полицая почна да размятка палката в далечината, на мен ми се стори, че прави сигнал да потегляме колоната. Тръгнах бавно, щото не бях сигурен. Оня идва "Тебе кой те пусна да минеш" Какво да му обясня на тоя олигофрен, мята скапаната палка от 100 метра, в пълен мрак, мога ли да видя какво точно показва... И пак ми се кара, не може ли да каже нещо от рода на "Господине, не сме подавали сигнал да потеглите, моля върнете се назад и изчакайте"?
Колегата по-горе е много прав, от олигофрен нагоре са масово полицаите.избивст комплекси и чакат удобен момент да се заядат с някого.
Когато са били любезни с мен, аз също съм такъв с тях.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Нали ги гледах фейсбук сторитата на познати полицаи преди протеста още, по светло. Маскирани, въоръжени, с руски песнички, големи биячи
Затова няма уважение.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Миналият ден жена ми звъни на обяд и ми говори нещо за учителката по английски на децата. В тоя момент вика тоя след мен ли тръгна и ми казва как ченгето я видял да говори и обърнал на сирени бързо на двойна непрекъсната все едно е видял не знам какво. Това щото някой скоро ми говореше как тука нямало ченгета. Спира я той и директно на ти "говореше по телефона" с караш се тон. И тя забива и се чуди какво да каже на това ни добър ден, ни аз съм еди кой си от еди къде си, документите, ще ви съставя акт. Тя мълчи и тъкмо тръгва да казва нещо и онзи "не ме ли чуваш, говореше по телефона" и тя казала "не помня, съжалявам, може ли да ми кажете кой сте" и онзи отвърнал "Койчо".
И тя ми вика по телефона някой си Койчо без да зацепи, че тоя се ебава защото тя в шок от викането му, не кофти тона, а викането му.
И понеже съм и казвал да говори мило и уважително тя каза, че за последен път ме слуша. Оня искал документите и тя пак го питала как се казва, онзи казал ще видиш на акта и после извикал Красимир. Тя питала къде може да пише възражения, онзи рекъл "нали много знаеш, трябва да знаеш къде да пишеш" и тя отвърнала "ако знам много няма да ви питам". Онзи цървул дал акта и изчезнал, тя беше пред рев. Разправям го на негов колега и той ми каза просто, че тоя го знае какъв селски бек от Мъглиж е и че го е срам от такива колеги да се нарече той полицай и ги нареди едно хубаво някои. Но все пак не бива заради няколко да се слагат етикети на всички.
А тоя лично аз съм го чувал как крещи на хора все едно е чубанин.
Махнаха го от Мъглиж там, че нещо беше настъпил котето и явно го домъкнаха тук да го държат по-изкъсо, ама...
Надявам се като много други преди него да се нареди сам както трябва.

А тоя лично аз съм го чувал как крещи на хора все едно е чубанин.

Надявам се като много други преди него да се нареди сам както трябва.