СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: СПАМ ТЕМА
как кво- то и за слепия е ясно от писанията му с какво снабдява...
сутеньор е младежа. снабдява клиенти с кифли
познах нали? кво пИчеля?
познах нали? кво пИчеля?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:как кво- то и за слепия е ясно от писанията му с какво снабдява...
познах нали? кво пИчеля?
Един от най-читавите хора дето познавам се занимава с това. Много блага работа, в хайенда

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Без да влизам или да взимам страна в спора (който ще изтрият скоро, сигурен съм), на мен също ми е направило впечатление отдавна, че колегите от Западното полукълбо никога не споделят нещо лично! Дори и на снимки, които показват, се мъчат всячески да се вижда само обекта, за който става дума... Има явно нещо, за да правят така, но не казват и на нас
. От изтичане на лични данни или инфо за индивида или... кой знае? А уж не били интересни за никого по техни думи... 6-тото ми чувство казва, че май е добре да взимаме пример от тях!

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
alx написа:как кво- то и за слепия е ясно от писанията му с какво снабдява...
познах нали? кво пИчеля?

пИчелиш кифли с мармалад. Български

Следващия път като съм в УС, ще дойда ако си навит. И нося кифли с мармалад.

Ама после, ще ме закараш с някоя яка тупалка от твоите, къде никога не ги показваш, до някой от нашите офиси (теслата, тя не се брои за яка кола).
Ще скокнем до офиса в чикаго или в милуоки - да видиш, какво снабдявам

А може и до офиса в Торонто, ако ти е по-лесно там, където кажеш. Аз съм ОК да снабдяваме заедно кифли

И за да няма измъкване, ако си в Европа, кажи кога и къде си - имаме офиси почти навсякъде - пак ще нося кифлички

И пак ще видиш какво снабдявам.
Имаме ли сделка?
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Днес съм много, много доволен. Сеата имаше некъв проблем и влизаше в авариен режим. 4-ма масторе го гледаха и нищо. 5-я обаче...направо.... отношение към мен като клиент, майсторлък, разбиране на нещата. Оправиха го за 1 ден. Изключително съм доволен. И понеже се оказа, че правят главно бмв-та ще минавам към него ако бай Милен не ми обръща внимание
)) Ако си имаш такъв подръка стара кола не може да те уплаши по никакъв начин. Евала.

Хм,хм...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Занеси му Суши ...Джени Суши , че постоянно повтаря ..не ги разбирам не разбирам ..Следващия път като съм в УС, ще дойда ако си навит. И нося кифли с мармалад.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
ако стигнете Торонто да не забравите и повера ей къде е Кебек
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- badboy21
- Потребител
-
- Кара: '23 MB E63 '24 Q5
carmanf1 написа:alx написа:как кво- то и за слепия е ясно от писанията му с какво снабдява...
познах нали? кво пИчеля?
![]()
пИчелиш кифли с мармалад. Български- ще ти донеса у вас, дай адрес и нося лично. Съвсем сериозно.
Следващия път като съм в УС, ще дойда ако си навит. И нося кифли с мармалад.![]()
Ама после, ще ме закараш с някоя яка тупалка от твоите, къде никога не ги показваш, до някой от нашите офиси (теслата, тя не се брои за яка кола).
Ще скокнем до офиса в чикаго или в милуоки - да видиш, какво снабдявамА може и до Денвър да отидем, ама зависи от колата, че малко далече е до там
![]()
А може и до офиса в Торонто, ако ти е по-лесно там, където кажеш. Аз съм ОК да снабдяваме заедно кифли![]()
И за да няма измъкване, ако си в Европа, кажи кога и къде си - имаме офиси почти навсякъде - пак ще нося кифлички![]()
И пак ще видиш какво снабдявам.
Имаме ли сделка?
Не му обръщай вниание,бичи си айляка,и си гледай кефа.Абе щях да напиша много неща,ама не мисля че има смисъл,виж ме кога съм се регистрирал,почти 20 години всеки ден отделям час-два на ден за форума,и така наречените милионери от западното полукълбо през всичките тези години не са показали нито едно нещо,с което да докажат,имат ли ги тия неща от историите си...

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Ся, още една история
Както винаги реална, пък кой, кво ще да си мисли и как ще да си хейти
Естествено ще почнат да се еВават
Преди 2 седмици като бях командировка в Загреб, имахме 1 ден работна сесия с един нов доставчик.
Хората ни предоставят, сравнително много нова услуга, базирана на AI.
Но, първите данни не бяха много ОК и за тва проведохме тая сесия, цял ден в Загреб.
После отидохме на вечеря. Бизнес вечеря уж
Общо около 15-тина души от тяхна и наша страна.
Ама аз закъснях малко и беше останало 1 място между големите шефове - аз проблем с тва нямам.
Говорим си, смях, щот те са страхотни, народни хора са.
И към края на вечерята, една красавица от страна на доставчика (ама наистина красавица) се протегна от другия край на масата и ми вика пред всички, искаш ли да си разделим десерт с теб
Отидох до нея, да не говорим през цялата маса пред всички и й казах, аз не съм по сладкото ама съм ОК да си разделим нещо
Връщам се и шефа ми вика, казвай бързо как го правиш или кво си й казал неска през деня - щот иначе бонус няма да видиш тая година
Викам нищо не съм й казвал, и абсолютно нищо не съм правил (самата истина), ама ако й изям целия десерт без тя да се ядоса, искам двоен бонус
Той се хили и вика двоен бонус няма да има, ама дай да видя как ще изядеш целия десерт, без тя да се ядоса
Ми направих го
Тя се усмихна от другия край на масата, и ми вика за 1-ви път съм в Загреб искам на разходка
Отидохме, разходката беше супер, че и времето беше хубаво. Ама грам не съм барал.
Ся всички от екипа ме бъзикат, че аз трябва да договарям с тая компания

Както винаги реална, пък кой, кво ще да си мисли и как ще да си хейти

Преди 2 седмици като бях командировка в Загреб, имахме 1 ден работна сесия с един нов доставчик.
Хората ни предоставят, сравнително много нова услуга, базирана на AI.
Но, първите данни не бяха много ОК и за тва проведохме тая сесия, цял ден в Загреб.
После отидохме на вечеря. Бизнес вечеря уж

Ама аз закъснях малко и беше останало 1 място между големите шефове - аз проблем с тва нямам.
Говорим си, смях, щот те са страхотни, народни хора са.
И към края на вечерята, една красавица от страна на доставчика (ама наистина красавица) се протегна от другия край на масата и ми вика пред всички, искаш ли да си разделим десерт с теб

Отидох до нея, да не говорим през цялата маса пред всички и й казах, аз не съм по сладкото ама съм ОК да си разделим нещо

Връщам се и шефа ми вика, казвай бързо как го правиш или кво си й казал неска през деня - щот иначе бонус няма да видиш тая година

Викам нищо не съм й казвал, и абсолютно нищо не съм правил (самата истина), ама ако й изям целия десерт без тя да се ядоса, искам двоен бонус

Той се хили и вика двоен бонус няма да има, ама дай да видя как ще изядеш целия десерт, без тя да се ядоса

Ми направих го

Отидохме, разходката беше супер, че и времето беше хубаво. Ама грам не съм барал.
Ся всички от екипа ме бъзикат, че аз трябва да договарям с тая компания

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Моджо написа:Барем кажи кво снабдяваш ако е за домашна употреба да си поръчаме евтино.
С удоволствие помагам на всеки, ако имам възможност.
Снабдявам стъклени бутилки и алуминиеви кенчета по целия свят - милиарди на година. Не се еВавам - милиарди бройки. И грам не преувеличавам. Това ми е работата.
Само Канада е 1.1 милиарда кена. УС е около 11 милиарда кена. Европа и тя около 1 милиард кена. Говоря за нашата компания.
Бутилките са по-малко, ама и те са милиарди.
За тва му казах на alx, да дойде в който офис на компанията иска, да види колко кифлички снабдявам

ПП. В един тир се побират около 80 000 бр. кенчета - прай сметка, колко тира са тва и колко са на ден