СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Моджо » 20 Ное 2023, 14:02

На 14.11 имам потвърждение за изпратена поръчка от Техномикс / а поръчката е от 12,11/..още я нема /сигур спиди са виновни/. На сичко отгоре с карта не можело да се плати, треа в брой.
Еми...за първи и последен път поръчвам нещо от тях.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 20 Ное 2023, 14:52

Моджо написа:На 14.11 имам потвърждение за изпратена поръчка от Техномикс / а поръчката е от 12,11/..още я нема /сигур спиди са виновни/. На сичко отгоре с карта не можело да се плати, треа в брой.
Еми...за първи и последен път поръчвам нещо от тях.

И аз съм имал подобни проблеми с тях. Отделно и документи са липсвали. Разправии за глупости и им теглих пОтките майни.

Последно, бившата ми жена преди няколко седмици ми вика, правя голяма поръчка в техномикс и съм взела голяма отстъпка.
На теб скоро вероятно ще ти трябва нова фурна, пералня, керамичен плот и вероятно хладилник, ако искаш включи се да ползваш моята отстъпка :mhihi:
(Тва си е вярно, скоро ще правя генерален ремонт и ще ми трябват нови уреди)

За части от секундата разбрах за намеренията й - да ми направила услуга :mhihi: Да бе, да :mrgreen:

Казах й, знаеш ква ми е работата и знам как да си договарям отстъпки сам :mrgreen:

Странно, ядоса се след това ....... що така :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 20 Ное 2023, 16:25

Повер, водите изтекоха на бмв-то , не на хлопела.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 20 Ное 2023, 20:05

Одеве ми звъни кралицата (the big big boss, вече така ще я наричам :mhihi: )

Насадиха ме на пачи яйца веднага :lol:

Трябвало сега аз сам да си избера, кой ще управлява сегашната ми категория, за да можело още от утре да започна новата :lol:

Викам, ти нали знаеш, че на който и колега/колежка да я прехвърля аз, ще ме намрази. Щот тая категория също е сложна.
Трябва ти или шефа за Европа да го направи тва. :mrgreen:

И тя, ся ще трябва да излезеш от зоната си на комфорт от тая гледна точка и ти да решиш кой ще е.
Щот след 2 години, като се върнеш обратно на тая категория, не искам да чувам, ама те са ми прецакали нещата докато ме нямаше :mrgreen:

И щот я знам, че на мен ми поддава, като дам отпор, викам не съм съгласен. Няма да ме поставяш срещу колегите. Тва е ваша работа, на шефовете.

И тя вика хубаво, давам ти тогава 2 опции, ама ти ще решаваш. Няма да те оставя без да излезеш от зоната си на комфорт. И е права :mrgreen:

1-ва опция) Един колега или колежка, опитен, който да води моята сегашна категория - ама ще ме намразят, че съм им го изхакал :mrgreen: Щот той/тя няма да получат нищо отгоре като финикийски знаци.

2) Двама души - един не чак толкова опитен + нов колега/колежка, който иска да се учи

Ся трябва да избера, по-малкото зло :mrgreen: Към момента съм определено за опция 2, за да науча колегите (аз обожавам да си споделям знанията, казвали са ми, че съм супер тъп да го правя, ама аз съм си такъв и ми доставя удоволствие).

Ама с опция 2, има голям риск да ми преЕват всичко направено до момента, щот няма да мога да съм им до задниците постоянно, и след 2г., аз да го духам с преЕвана категория и да оправям всичко наново. :mhihi:

Кроят нещо с всичките тия работи и промени за след 10-12 месеца, и трябва да разбера какво :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Ное 2023, 20:17

Кроят нещо с всичките тия работи и промени за след 10-12 месеца, и трябва да разбера какво :evil:
Гласят те за главен доставчик или снабдител ...нали си снабдител ? :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Ное 2023, 20:25

Щом с такъв хъс те бутат насам и натам значи си ефективен. Което преведено значи че работиш много за малко пари.

А, и си от източна Европа. Трудно ще те вземат на “сериозно” като опре до пари
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 20 Ное 2023, 20:42

carmanf1 написа:И тя, ся ще трябва да излезеш от зоната си на комфорт от тая гледна точка и ти да решиш кой ще е.
Щот след 2 години, като се върнеш обратно на тая категория, не искам да чувам, ама те са ми прецакали нещата докато ме нямаше :mrgreen:

И щот я знам, че на мен ми поддава, като дам отпор, викам не съм съгласен. Няма да ме поставяш срещу колегите. Тва е ваша работа, на шефовете.

Правилно даваш отпор. Аз бих и казал това да не е мафиотска организация, та да си посочвам наследника.... :mrgreen:

Може да предложиш човек, ама те да си решат окончателно... :dunno:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 20 Ное 2023, 21:03

Аз бих и казал това да не е мафиотска организация
Аз пък точно това си помислих на фона амплоато на Казанова и като написа за "шефката от Чикаго" че го иска за преговори .. но колегата явно е просто снабдител :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 20 Ное 2023, 21:21

carmanf1 написа:Насадиха ме на пачи яйца веднага :lol:

...ще ме намрази...

...ама те са ми прецакали нещата докато ме нямаше...

...Няма да ме поставяш срещу колегите. Тва е ваша работа, на шефовете...

...ама ще ме намразят, че съм им го изхакал...

...има голям риск да ми преЕват всичко направено до момента...

...аз да го духам с преЕвана категория и да оправям всичко наново...

Това е интересно някои тепърва започващи професионална кариера, да се замислят(за кармана няма шанс). Подобно мислене ви ограничава или направо спира развитието. Ще ви бутат напред назад, а други ще ги промотират.

В случая, от героя се иска да направи едно дребно изпълнително решение, а той е неспособен, понеже "какво ще кажат хората". Хора, които сигурно не познава, може и въобще да не се сблъска с тях...

Jordana написа:
Гласят те за главен доставчик или снабдител ...нали си снабдител ? :mhihi:

Гласят го да запуши някаква дупка временно, щом мислят да го връщат обратно на същата позиция и предвид горното.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 20 Ное 2023, 22:59

Мали, ся кат каза че ще зимат нов човек ще ти препълнят пощата с предложения.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 21 Ное 2023, 3:22

carmanf1 написа:За части от секундата разбрах за намеренията й - да ми направила услуга :mhihi: Да бе, да :mrgreen:

Ee аз не разбрах, каква и е била задната мисъл на бившата, как е искала да те прееве? :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Ное 2023, 8:32

Направо "оправи" кралицата и нещата ще си "легнат" на място :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 21 Ное 2023, 8:48

Това да не е някаква комедия , какви са тия персонажи ...Кралицата Лицемера Снабдителя Кроманьонците Тройкаджийката .. :shock: Явно Кармана работи в храма на Мелпомена ...или в краен случай живее там :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 21 Ное 2023, 9:01

Е.Димитров написа:Направо "оправи" кралицата и нещата ще си "легнат" на място :mhihi:

Да си дойдем на думата :ok:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 21 Ное 2023, 9:54

Може да е още омъжена и затова да не му е в таргет групата :mhihi:

Шегата настрана ама както казах по-напред: пускат ти фъндък да стане твоето ама първо трябва да стане тяхното и то както го искат те. За теб някой $ повече ама предвид мащабите на компанията...муха ги ухапала, важното е бизнеса да върви :censored:

Момента с избор на заместник е малко деликатен щом ще те връщат на същата позиция след време и наистина съществува риск всичко да се о*ере. Вариант 2 е по-добрата опция, но трябва да жертваш собствено свободно време за да следиш всичко през цялото време и да си коректив когато е необходимо.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата