СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от mr_petroff » 19 Ное 2023, 7:11

barabqga написа:ставайте, че сме на работа :D

Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk

Ко..?.. Не..!
При вас сняг има ли? Аз погледнах сега уж да видя бело, ама не... Ще се качвам нагоре по планината да ям едно шкембе на хижата, че да видя сняг...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Ное 2023, 7:59

Че аз си работя от 6:30 бе, къде да ставам. :mhihi: Но днес до 10, като за неделя. Освен ако през деня не излезе нещо и съм наоколо...
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 19 Ное 2023, 8:10

При нас има сняг, но е малко и скоро ще изчезне.

Ей бях забравил колко е яко да караш в Пловдив, толкова не бях натискал клаксона за месец всекидневно шофира в София :mhihi: :help:

Някой знае ли за колко време г/д излизат снимките от триногите, че не я видях на Бачково ( видях я когато ми беше до рамото ) и сега треска ме тресе :D
Ама то да му се невиди 10 прави има където може да се изпревари до Чепеларе, а там точно 1 къща няма , изпреварването разрешено ама сложили триногата ами 3 тира с 50 ли да ги изпреварвам да му се невиди :ranting:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 19 Ное 2023, 8:29

Последните 3 които получих бяха между 7 и 10 месеца след момента на нарушението. И това за снимки градско в София...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Ное 2023, 8:33

Ами излизат според зависи от обработката към кое управление е, натовареността на служителите вътре, кой в отпуска, кой не. На мен миналата година ми излезнаха две от нашето за три седмици, но нямах повторност. :conf: Понякога излизат и за седмица. :shock: Но понякога излизат и доста, доста, дооооста по-късно. Май играят някакви тъпотии и с повторността. Понеже първоначално ако си сниман нали минава една година през която ако си сниман пак е в условията на повторност. Да, но излезе, че може да си сниман 2022 лятото, обаче ако ти е връчена да речем началото на тая година или края на миналата, а сега те боднат пак и ти го връчат, минаваш за повторност, понеже гледат кога е връчено, а не кога е извършено. Та гледай в сайта им, макар аз да не му вярвам много. Ако много те вълнува, спираш до някоя патрулка и им казваш да те проверят ако имат време. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 19 Ное 2023, 9:08

Каква натовареност, омръзнало им е да редят пасианси и са решили да оправят някой друг фиш.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 19 Ное 2023, 13:08

Ясно, значи ще чакам и ще се надявам :mhihi:
Поне са направили опция да те известяват с смс чрез ССЕВ - Система за сигурно електронно връчване, та поне няма да проверявам постоянно ако има нещо те ще пишат.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 19 Ное 2023, 13:38

Че някой получавал ли е през ССЕВ глоба досега? Аз имам от 4-5 години профил там и освен справки друго не съм видял да се може да се прави.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 19 Ное 2023, 13:54

Приятел получава за служебните си коли съобщения за нарушения
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 19 Ное 2023, 14:21

ivanski_2 написа:При нас има сняг, но е малко и скоро ще изчезне.

Ей бях забравил колко е яко да караш в Пловдив, толкова не бях натискал клаксона за месец всекидневно шофира в София :mhihi: :help:

Някой знае ли за колко време г/д излизат снимките от триногите, че не я видях на Бачково ( видях я когато ми беше до рамото ) и сега треска ме тресе :D
Ама то да му се невиди 10 прави има където може да се изпревари до Чепеларе, а там точно 1 къща няма , изпреварването разрешено ама сложили триногата ами 3 тира с 50 ли да ги изпреварвам да му се невиди :ranting:

За карането в Пловдив - не си научил айляка още :mrgreen: Бичи айляк на пътя и не се напрягай за глупости :mrgreen: Щот повечето простотии ги правят колегите от не Пловдив, макар да са с РВ регистрация :mrgreen: Не им обръщай внимание и си бичи айляк :mrgreen:

Ако не вярваш и решиш да се донапрягаш, поговори си с някой от тия, да чуеш произношението им :lol: Личат си на 2-рата дума, че не са от Пловдив :smoke:

Нищо против камарата сънародници, които стнаха "пловдивчани" в последно време - съвсем отговорно го казвам, без грам сърказъм/ирония, нямам нищо против хората. Всички сме Българи. Ама някои идват и са си, яко кроманьонци и яко селинджър :mrgreen:

За триногите, снимките и глобите, не ги мисли, колкото, толкова, еВи им майката - гледай си айляка :mrgreen:

И един пример: преди седмици, някъв кроманьонец, нагъл селинджър, решил да изпреварва цялата колона на Гладстон, къде е двупосочно. Ама дойде насрещен трафик и ония се насра, щот блокира всичко. Пуснах го да влезе пред мен.

След малко някъв друг от задните коли, дойде да ми търси сметка, що съм го пуснал тоя наглец. Не можело така да ги толерираме.

Чух го че не от тук, казах му, че ония вече си е научил урока, щот се беше насрал. Теглих му пОтките майните на тоя пуритан, вдигнах си стъклото и продължих да се кефя на трафика и да си слушам музика :mrgreen:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Ное 2023, 18:04

Диего, то цяла наука тия фотоепилатори. Не бил Филипс, не ги харесвала, излъгал съм те. Тоя съм го снимал от двете страни, купуван е може би преди 6 или 7 години, тогава е бил намален от 900 на 450. Силкин ли се чете, имал двата вида светлини, имал 400к импулса, било много важно да има импулси. Изприказва ми един куп неща, не ми се изреждат всичките. Като свършат тия импулси и край. Тя се святкала първоначално веднъж на две седмици, после се разрежда защото уредяват, накрая веднъж годишно и то защото да речем се появявали два косъма някъде. :mhihi: Но при всеки имало различно действие. Бенките се покривали с бял молив за грим(не го пишело по принцип)иначе чак парело. Имал някакъв сензор за вид кожа и я изчислявал, мъчела се да го излъже, но не е ок, някакви видове светлини имало за вида кожа, за вида косми, ако били светли не знам си какво, червени, рижави ако имал някой, абе пламна ми главата. :mhihi: Каза, че жена ти щяла да е запозната вероятно. Ей ти линкове на нейния на промо в момента и на новия модел пак на промо, ако искаш чети, ако искаш ги потърси другаде.
https://silkn.bg/
Тогава със сигурност каза, че тоя бил по-добре от Филипса заради видовете светлини и броя святкания, сега не е убедена защото не се интересува толкова. Тоя е изпитан поне, а новия Филипс казва, че редовната му цена била 1000 лв. Броя святкания на новия Силкин и Филипс пак се различават. Накарах я тука да прочете за новите Филипс и Силкин, пак харесва Силкина повече, въпреки че е по-евтин.
Ама нали знаеш, всеки сам си преценя. :mhihi:

П.п: Можело да видиш колко капацитет му остава, чак съм шокиран като видях колко е като се свърза с блутуута. Оставащи 363к от 400к. :shock: Спокойно може да обезкосмиш овца. :mhihi:
Добре, че вика колегата ти пита да го погледна, че го бях забравила и ще става и дъщерята да обезкосмя след време. :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Top Gun Maverick на 19 Ное 2023, 18:19, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 19 Ное 2023, 18:12

И аз днес бая почетох за тия неща…верно е цяла наука :kuku:

Видях го тоя Silkn обаче с абсолютно същата форма, дизайн и показатели видях поне още 2 марки. Ама нищичко освен надписа не е различно, китайците пак творят :mhihi:

В Техномикс намерих промоция на Филипса, 450к светкания (еквавалентно на 39 години живот на лампата каквото и да значи това) с няколко приставки за различни части на тялото е под 700лв и има допълнителна гаранция. Идните дни ще се завъртя да го видя и евентуално да взимам

Много благодаря все пак за отделеното време по този въпрос
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Ное 2023, 18:20

Виж, че дописах докато си писал за остатъка от капацитета му.

П.п: БМВ също има китайски реплики. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Ное 2023, 19:00

А така могат ли да обезпаметяват освен да обезкосмяват ? :roll:
https://tenor.com/search/men-in-black-erase-memory-gifs
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 19 Ное 2023, 23:49

Дойде сезонът на танкистите. :ok: :bchug:

IMG_20231119_223910.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата