Море 2026г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Re: Море 2024г.?!...

Мнение от ///M Power » 02 Ное 2023, 18:22

Kroki написа:Аз бях с моето тази година и не сме имали проблем. :yes:

Радвайте се, бая хора познавам дето не изкараха ОК, аз също от 5 г. ходя, но минала се прибрахеме с доста гаден вирус, детето се измъчи.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Море 2023г.?!...

Мнение от enigma » 02 Ное 2023, 19:26

carmanf1 написа:Дайте предложения за източното крайбрежие. Имам една съученичка живее в Маями, вика идвай при нас и ся ми праща разни предложения.
Ще питам и колегите ми за съвети, ама да питам и тук за предложения за хубави места, за да проуча максимално много идеи/опции.

За източния бряг аз много харесвам Wilmington NC и Charleston SC. Там са някои от най-красивите плажове в страната. Ако приоритетът е плаж и море, а не парти атмосфера ги предпочитам пред Маями. :D
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 05 Ное 2023, 9:19

carmanf1 написа:
preki написа:Здравейте, понеже от 2 седмици сме с бебе вкъщи и мисля другата година лятото да командировам майката с бебето и някоя от бабите за 1 месец или на нашето черноморие около Бургас, или в Гърция. Знаете ли варианти къде мога да букна за месец някъде в горепосочените места. Някакъв двустаен апартамент примерно Юли месец. За предпочитане е Гърция, като идеята е аз уикендите да прескачам да ги видя

Бебе на нашето черноморие, абсурд.

Ще ти пратя подходящо място в Гърция. На ЛС да не правим реклами.

Може ли и на мен да пратиш плс, че и ние имаме подобни идеи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 06 Ное 2023, 11:54

+1 ако може и на мен :mhihi:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Ное 2023, 16:22

+1 :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Ное 2023, 16:43

big bizness here :mhihi: човеко догодина няма да може да се дореди от вас :mhihi: или минимум неговата почивка ще е free :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: '23 MB E63 '24 Q5

Мнение от badboy21 » 06 Ное 2023, 23:38

///M Power написа:
Kroki написа:Аз бях с моето тази година и не сме имали проблем. :yes:

Радвайте се, бая хора познавам дето не изкараха ОК, аз също от 5 г. ходя, но минала се прибрахеме с доста гаден вирус, детето се измъчи.

Ние бяхме с вирус всички,аз жена ми,и децата,и почивката ни приключи рано-рано :censored: Затова тази година залагаме на сигурно-Тенерифе май,и Бенидорм края на август.Просто простотията и чалгата по нащо море стига пикови нива,колкото и да не ми се иска да го кажа...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 07 Ное 2023, 8:09

Аз бих ги завъртял, първо Бенидорм и след това Тенерифе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: RX350 awd / E450 all terrain

Re: Море 2023г.?!...

Мнение от peshehodetz » 17 Ное 2023, 18:46

alekangg написа:Не съм голям фен на места от сорта на Малдивите, но взех да се чудя за едно кратко посещение там, но не на остров резорт.
Имам набелязани 1-2 обикновени острова с местни, но ако някой е бил ще се радвам да сподели.

Един колега беше писал преди време за Малдивите, но не си спомням дали беше в тази тема или имаше преди години една "Тема на пътешественика". Та той разправяше, че повечето БГ-та дето се хвалят по фейса и ютуб със разни снимки и видеа от Малдивите, всъщност ходели на някакъв доста бюджетен остров било подобно на Мичурин и Ахтопол като цени и качество на обслужване, ма иначе отскачали до ризортите за фото сесии. Има и някои които реално ходят де, но повечето отсядат на бунгала на плажа, рядко са тия дето взимат такива над водата. После излизат с твърдението че те уж били предпочитали да са на твърдо на земята, не се чувствали сигурни над водата и други подобни небивалици. Типичен пример за това е известния на форума ни предприемач и инвеститор Румен Виста във видеото му от 2020 по време на пандемията. Моето лично мнение е, че специално на Малдивите и Бора Бора и още няколко тихоокеански ризорта точно в бунгалата над водата им е чара и готиното, само който не е бил и не го е усетил няма как да знае. А пък Малдивите не са и кой знае колко скъпи сравнени с другите. На нас също са ни в списъка, но ще стане когато се приберем някой път за по дълго в БГ, поне за около месец и половина, че от щатите е много път. А ние освен това обмисляме да направим един тур Малдиви-Сейшели-Мавриций без въобще да се завръщаме в къщи, да е нещо от порядъка на 20-25 дена. В ютуб следя един канал The Awkward Tourists едно семейство което много пътува, девойката между другото е стюардеса, та те са правили подобно пътуване с доста напътствия къде и какви полети да се вземат за един такъв трип. За Малдивите на доста прилични цени може да се намери All Inclusive в HOTEL RIU ATOLL. Има едно семейство, канала им в ютуб е АйдеБГ, нещо подобно като насоченост е като на Слави Клашъра, та те са били на Малдивите във горе споменатия ризорт с доста обширно видео. Няколко думи и за All Inclusive понеже някои често пишат че не го харесвали. Сега има си места на които въобше не ти трябва като на Хаваите и да искаш няма такива. както и въобще в щатите не съм срещал. Обаче други пък просто няма какво да се прави освен да стоиш по цял ден на плажа и да се наливаш с коктейли. Освен това да добавя, не знам дали колегата за когото споменах по горе че е ходил на Малдивите или беше друг колега за Сейшелите ставаше въпрос, но и аз мога да го потвърдя особено ако ще пиете алкохол един All Inclusive пакет излиза много по изгоден отколкото да си плащате на место.
keep walking

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 17 Ное 2023, 20:02

Малдивите без all inclusive ще се самозастреляш като ти кажат 1 вода 10$.

Бунгала във водата има чар, да, но добрите хотели с такива там са 5-20к$ на ден ;)

Бора-Бора си е за милтимилионери принципно. Там съм гледал чисто информативно за полети, първо бяха от 5к и нагоре лева на човек, второ са по 50+ часа с по 3 прикачвания...
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Ное 2023, 20:36

Нещо ми минава мерака за Малдивите.
Изобщо не ми допада идеята да седя на мини остров 1 седмица, без значение обикновен или топ резорт или вила.

Миналата година бях взел за Мавриций, но се отказах в последствие защото се оказа, че януари-февруари е много дъждовно.

Там май ще гледам пак за там, поне има повече за гледане и правене.

Ако не ще повтарям, където съм бил.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: RX350 awd / E450 all terrain

Мнение от peshehodetz » 18 Ное 2023, 18:44

Rainbow написа:Бунгала във водата има чар, да, но добрите хотели с такива там са 5-20к$ на ден ;)

Бора-Бора си е за милтимилионери принципно. Там съм гледал чисто информативно за полети, първо бяха от 5к и нагоре лева на човек, второ са по 50+ часа с по 3 прикачвания...

Няма такова нещо, аз бях там юли месец тази година и мога да кажа, че е доста скъпо наистина е така, но това не пречи да ходят всякакви. Ние бяхме в Conrad, който не е най-скъпия, но е един от скъпите ризорти, а пък абсолютно същия само че на Малдивите го гледам едноседмичен престой с полетите стъпва на половина. Сега тези дето са $20-25к на ден са бунгала по на 2-3 етажа с поне 2 хола и няколко спални, с два басейна към бунгалото, тераси, джакузита и т.н. като това по долу на снимката в което отсяда Ким Кардашишн със свитата си или други подобни celebrities.

Изображение

За полетите от Европа си е малко кофти, но от Париж има директни до Тахити с едно спиране за зареждане в ЛА или Сиатъл, но са само определени дни от седмицата. Освен това не знам що някои търсят полети и хотели отделно но в уеб страници като expedia.com, booking ili costcotravel се намират пакети на много по изгодни цени за където и да било.
keep walking

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 18 Ное 2023, 20:09

Абе къде им е канализацията на тия,че как на слънчака може с тръба,а там не!? :ok: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 18 Ное 2023, 23:21

alekangg написа:
Миналата година бях взел за Мавриций, но се отказах в последствие защото се оказа, че януари-февруари е много дъждовно

Приятелката ми ходи миналата година на Мавриций, в началото на март и хвана супер време. Малка подробност е, че 10 дни преди да отиде е била една от най-големите бури в историята на острова :lol:
Даже океана наоколо не е могъл да се избистри напълно, та например снимките на подводния водопад не са идеални защото водата е още мътна. Пилота на хеликоптера им казал, че предишната седмица нищо не се виждало, буквално била кафява водата :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 19 Ное 2023, 9:26

По някои места винаги има риск с времето, специално по тези острови си вали често или много често, все пак затова са и толкова зелени.

В Мексико също през 9-10 месеца от 12 е зле, там има супер много водорасли от типа саргасум, саргасови водорасли, които са много неприятни и са в огромни количества.

Трябва да се разследва кога и къде да се ходи, за да няма кофти преживявания след летене до другия край на света.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата