Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Re: Криптовалути

Мнение от vixx » 14 Ное 2023, 21:02

vixx написа:Аз заредих малко средства, но ще изчакам <35. Мисля си, че няма да е дълго чакане.

:bchug:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Ное 2023, 10:20

Браво, само да не забравиш да купиш.

https://youtu.be/aHB05_jHkCg?si=W6vihDaRrRFI9vlj
Иначе ето видео със съдържание, което не бива да се игнорира и дава ясен поглед върху голямата картинка. Предимно е за нови хора да им засили малко убеждението, че са купили или ще купят нещо сериозно, но всеки може да се порадва и на двете групички. С две думи обобщение на клипа...туристите намаляват и не се връщат. :mhihi: Ако все пак някои решат да се връщат, то обикновено чакат хубави цени да влезнат, които за тях никога не идват и купуват(или изобщо не купуват :mhihi: ) в моменти в които обикновено следват събития да ги изритат от пазара, но само защото им куцат убежденията. Понеже знаем, че реално лош момент да купиш специално Биткойн няма ако имаш намерение да държиш. Виж за другите шитни има особености. Но вече има не малко държащи и доста Етер като част от количествата нямат намерение да продават...скоро. :mhihi: Слагам и себе си в последните.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Ное 2023, 17:29

Ако някой не е гледал, но мисли да гледа епизодите на Пламен с професор Красимир Петров...може да ги пропусне спокойно като си пусне видео на Киро Брейка или Данчо шорта. Друго няма да чуе. Първият го изпуснах, че бачках и само на запис го прелетях, втория обаче ми беше по-свободна работата днес и го слушах целия... :help: ...не си го причинявайте.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 18 Ное 2023, 17:54

Тук два клипа със синтезири аргументи от nocoiner-и и контра-аргументи, в случай че някой има нужда малко да си подсили убежденията в какво е инвестирал.
https://youtu.be/tlXJ5lJ_bEE?t=290
https://youtu.be/EF-Au4BjIX8?t=777
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Ное 2023, 19:07

Е аз за тия двата говорех точно. :mhihi:
За засилване едва ли, ама за някой, който все още няма койни, а мисли да има са идеални. Понеже който има в този момент от пазара се предполага, че би трябвало да знае какво е купил. Ама чата ми беше по-забавен днес, професора с онзи бяха големи тролове. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 18 Ное 2023, 19:37

А, не съм видял. Нищо, нека ги има линковете тук.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 19 Ное 2023, 0:31

Още миналата година му казвах на пламен, че тоя професор е озлобен нокойнър и грам не разбира биткойн той не ми вярваше, вчера му го напомних и вика прав беше :mhihi: Тотален булшит е това видео, толкова тъпни и неверни неща изприказва обаче с пълна убеденост :mhihi: И като го чуя да как говори на срички и лошо ми става вече...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Ное 2023, 9:08

Виж сега, важното е, че се ползва от престъпници, но пък можело да се погледне какво се случва назад във времето и евентуално да те свържат с това, та престъпниците в крайна сметка предпочитали кеш. :shock: Нали две противоположни, но казани пак с пълна убеденост неща. :mhihi:

Или другото, че кеша се обезценявал и не било добре да стоиш в него, но краткосрочно от сорта на 2-3 години не било...как го каза, чак толкова лошо ли, приемливо ли каза. :mhihi: Ами съгласен съм, не е лошо да стоиш в кеш ако нямаш идея какво да правиш с парите защото ако го вкараш в имот, после трудно се продава ако бързаш на добра цена. Затова, вкарваш си в коня и още на деня може да го продадеш след 2-3 години, като шанса да си на нула или загуба е много малък.
Чудеше се какъв бил смисъла да вкарва голяма сума като увеличение щял да види след много години, евентуално нали добави. Тогава някой захапа в коментарите май онзи Тодор, че 10х от злато кога ще види и аз сипах с големия черпак, че ще е на възрастта на която в момента е Тутанкамон за 10х в злато. :mhihi: Нали, без да отричаме предимствата на златото сега де, но просто в него не търсим хиксове.

Все пак накрая, все пак каза нещо, ще 2-3%-та не е лошо да имаш в Биткойн, което си беше някакво признание.
Но на моменти ми звучеше като Киро Брейка за Биткойн. Което аз го написах също, че просто тоя клип доказва как аргументите на мечките са едни и същи.
Голям смях беше в тоя чат. Само вика програмисти го имат и хлапета. :mhihi: И то се оказа, че масово сме "дъртаци" в тоя стрийм на живо. :mhihi: А програмистите, които познавам аз масово нямат Биткойн, а някои са имали, но са го продали мноооооого отдавна, още на 3-4к, някои и по-рано. Масово са го подценявали, Пламен пък обясни, че по негово мнение много колеги негови не са го имали защото са го виждали като нещо не кой знае какво щом и те могат да напишат такъв код.

Много се смях като каза, че някои са закупили защото са чули от таксиметровия шофьор. :ahah: Направо като кръвна обида го приех и го написах там де. :mhihi: Финансово вика неграмотни хора са в Биткойн, тука съсипа всички и се оля. Между другото аз на хора в таксито по никакъв повод не загатвам дори за Биткойн, когато гледам стриймове и ме питат редовно какви са тия глупости, които слушам. :shock:
Един дядка от едно село около 60к ме беше питал ей така от нищото, че гледал по тв нещо за Биткойн, какво било това, аз викам не знам, той вика парите на богатите там да си слагат, ние бедните пак ще го духаме, аз си го обяснявам така, че богатите си вкарват вътре парите да се предпазят от инфлацията. :shock: :idea: Смятай, дядката го беше разбрал повече от масата народ. А сигналът тогава беше, че е било време за продажби, ама аз от 40 до 60 какво да му продавам, не ми се рискуваше за да не скокне и да изпусна момента.
Като ми заговори някой дядо пак, ще споделя. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Ное 2023, 9:15

А защо постоянно го пробутват това че криптото било злато , новото злато ? Явно някои хора смятат че това е супер , обаче не уточняват какво злато е биткоин . Инвестиционно или истински пари монети в обръщение макар и електрически ? Щото ако е борсова стока няма особено значение , и в момента има 1000 неща които се търгуват на борсата едно повече или по малко все тая . Златния стандарт е практически валутен борд за всяка една икономика която го самоналожи , защо смятате че някой ще иска да го направи това отново с биткоин ? Да си счупи сам двата крака на икономиката с такъв биткоин стандарт и да стои в инвалидна количка после образно казано ? :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Ное 2023, 10:04

Биткойн не е злато, не е и борсова стока. Биткойн е Биткойн. Как да ти кажа с други думи. Това е съвсем друг клас нещо. Нещо, което не го е имало преди, има просто правила при него, но строги. А евентуално, че ще се предлага на борсата(чакаме скоро обаждането :mhihi: )пак не значи, че има общо с другите 1000 неща. Това няма да е 1001-вото, а ще е първото защото ще си е в свой клас. И предстои да се разбере какво имам предвид дори за хората извън него. Просто повече хора ще спрат да го игнорират, а хейт винаги ще има, щом има такъв все още към имоти и дори злато.
А иначе не ми трябва да минаваме на Биткойн стандарт, стига ми хората да го видят като стор ъф валю. :yes: Каквото всъщност според мен е.

Между другото относно професора, Пламен изказа една теза, че преди време е останал с впечатлението, че е и Ал някакъв Етер защото нали и вчера се засегна това, че можело да се измисли по-добро нещо от Биткойн. Вероятно е продал този Етер когато не трябва на загуба и сега си хейти доволно и мотивирано.
Като каза за хлапаците, че били в Биткойн, според мен те са в шиткойни масово защото всеки мисли, че е открил новия голям койн или поне, че за Биткойн е закъснял. Има БГ канали в които шиткойните са на огромна почит. Сега това $GROK много го хвали онзи Иван шиткойнаджията...

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 19 Ное 2023, 10:56

Тази година Леджърите уж ще имат черен петък, пък още не виждам да е обявено дори :dunno:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Ное 2023, 11:26

Щом едно нещо не се пуска на разпродажби...значи пазара го е оценил достатъчно като добро.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Ное 2023, 15:43

https://www.youtube.com/live/4U80Hj4xPg ... I7gHlm-tpn
За сметка на това подкаста с Давид Бонев е ок, сега го дослушвам х2 и чата на живо още работи, ама няма спамъри много. :mhihi: Пламен някак го е забравил. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 20 Ное 2023, 3:28

Еми айде честито, ще има про-биткойн президент в Аржентина. :bchug:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Ное 2023, 11:16

Супер. Това в следващият бичи пазар може да се отрази добре. Или вече да кажем настоящият?

А я ми кажи, че аз дискорд имах много малко, това истина ли е за Джак Дорси довечера или се базика чугуна нещо?
https://www.youtube.com/live/7pqUICsv-i ... a2gkYehbKn
На 99.99%-та си мисля, че ще разглежда клип с него просто, а не че ще гостува на стрийм :ahah: и казвам 99.99 само защото имам правило за почти нищо да не казвам 100. :mhihi: То и гост когато има ги пуска по друг начин нещата, май най-добре да не ми отговаряш. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата