СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от carmanf1 » 18 Ное 2023, 10:49

Снощи късно вечерта ми изпрати оферта.
Видях мейла на телефона, ама не го отворих умишлено, че бях с децата, с приятели с техните деца и си викам, еВал съм го, утре ще чета.

И добре, че не го прочетох снощи, че щяхме пак да оставим децата при жената на един приятел и камара пари щях да потроша, кът се знам къв съм :mhihi:

Като цяло, няма да работя грам с ония лицемер, директно рапортувам на нея и дотед лайн на шефа за Европа.

Ще работя от вкъщи или от офис в БГ (където си искам) и заплатата е :yes:
Ама и "гоВната" ще са големи, в които ме замесват. Мега сложно е тва и ще имам безсънни нощи предполагам :mrgreen:

Реакцията ми е била такава, че големия ми син ме пита, тате кво стана :lol: И се изпуснах и му викам, порше тате, чисто ново порше :dummy:

Излезнах на терасата да пуша и той звъннал на майка му, и й казал тате купува чисто ново порше :dummy:

Нито съм тръгнал, нито ще купя, aма ся очаквам, оная да ми иска по-висока издръжка за децата, та да има и за нея :mrgreen:
Щот по закон може да го направи. И като я знам ква е, ще го направи :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 18 Ное 2023, 11:26

С децата не бяхте ли от един отбор, защо те портят така :mhihi:

Аз пък докарах от офиса вкъщи двете якета дето бях поръчал…L размера даже ръката не мога си прокарам през ръкава :kuku: . Милото обаче и е тамън и май ще остане за нея :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 18 Ное 2023, 13:54

carmanf1 написа:Снощи късно вечерта ми изпрати оферта.
Видях мейла на телефона, ама не го отворих умишлено, че бях с децата, с приятели с техните деца и си викам, еВал съм го, утре ще чета.

И добре, че не го прочетох снощи, че щяхме пак да оставим децата при жената на един приятел и камара пари щях да потроша, кът се знам къв съм :mhihi:

Като цяло, няма да работя грам с ония лицемер, директно рапортувам на нея и дотед лайн на шефа за Европа.

Ще работя от вкъщи или от офис в БГ (където си искам) и заплатата е :yes:
Ама и "гоВната" ще са големи, в които ме замесват. Мега сложно е тва и ще имам безсънни нощи предполагам :mrgreen:

Реакцията ми е била такава, че големия ми син ме пита, тате кво стана :lol: И се изпуснах и му викам, порше тате, чисто ново порше :dummy:

Излезнах на терасата да пуша и той звъннал на майка му, и й казал тате купува чисто ново порше :dummy:

Нито съм тръгнал, нито ще купя, aма ся очаквам, оная да ми иска по-висока издръжка за децата, та да има и за нея :mrgreen:
Щот по закон може да го направи. И като я знам ква е, ще го направи :mrgreen:

За теб порше а сега може да купиш 46-ца за малкия да си има като му дойде времето :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 18 Ное 2023, 15:38

Кармански, как децата живеят при теб, а ти на нея и плащаш издръжка?

Това за един адвокат ги питам :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Ное 2023, 17:37

Това е новото нормално , децата са при тебе издръжката при бившата :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 18 Ное 2023, 19:12

Е тя ги гледа предполагам там по график както са се разбрали.
А и както сме уточнили в един такъв случай таткото винаги плаща.
Та ...нормални работи... ;)
Честитутка за новото предложение...
Дано Уя си струва повишението в заплащането.
И да се похвалиш с порша. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 18 Ное 2023, 20:38

Абре никой нищо не казва за "новите" радари за скорост. Казаха по новините,че тол камерите вече щели да снимат и за скорост ама какво що не знам за подробности.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 18 Ное 2023, 22:43

BorislavB написа:Абре никой нищо не казва за "новите" радари за скорост. Казаха по новините,че тол камерите вече щели да снимат и за скорост ама какво що не знам за подробности.

В темата за смъртността на пътя се вихри дебата :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 18 Ное 2023, 23:11

Някой запознат с фотоепилаторите? :oops:

Милото си каза, че такова иска за Коледа и сега ги гледам…на вид всички са еднакви, на функции обаче нямат нищо общо. В сайта на Филипс има доста сериозно намаление на топ модела им - дали е читав? Ако да - направо да викам един такъв? :dunno:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Ное 2023, 23:31

Жената има някакъв Филипс мисля от няколко години. Звъня и сега да чуя нещо повече, но явно е легнала с малката, че са долу и не чуват, сигурно е на без звук, а тъкмо ме изритаха от тяхното легло, че бях заспал там. :mhihi:
Помня, че тогава с голям мерак го взе и си беше много доволна. Ако искаш повече подробности, пиши утре, че да питам нещо специфично ако има.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 18 Ное 2023, 23:46

Най-вече какво да ми гледам като характеристика щото нищо не им разбирам :dunno:
Явно по-скъпото е по-хубаво ама има някакви над 1к…толкова няма да дам :kuku: .
Тоя в сайта на Филипс го изкупиха вече и няма налични :banghead: , а беше почти -50%
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 19 Ное 2023, 0:26

Преди година и нещо купих на жената Филипс . Бях чел спецификации и т.н. По спомен разликата главно имаше в цената спрямо приставките /колко са на брой/ - за кои зони ще го ползва . Има разлика и дали е с дисплей,или без Аз взех с две приставки . Тоя най-скъпия е с някакви повече / които мисля няма да се ползват / - та вземи с една допълнителна приставка . Аз така поне направих . Поначало всичките по спомен са с капацитет 250000 “светвания”

Sent from my iPhone using Tapatalk
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 19 Ное 2023, 0:32

Значи си е струвал :D

Днес набрах яко студ, обаче съм много доволен.
Даваха го да вали май през целия ден като гледах прогнозата предните дни, но сутринта само духаше вятър, даже не се усещаше чак толкова студено. Успях да мина през два офиса на Еконт и през три магазина да купя разни неща. Малко псувах Ганьо пред единия Еконт и Ганьо вътре в другия Еконт - на първия се наредили на улицата 6-7 коли, а там е забранено да се паркира и да се престоява. В близост ремонтират голямо кръстовище и тази улица е последната възможност да минеш, та още в 9 и нещо вече имаше задръстване заради тия олигофрени. Аз спрях на няма и 50-60 метра на зона, която днес е безплатна и имаше още 10-15 места до мен. В другия Еконт пък се пререждат, бати тъпанарите. Как да е, поне си взех книгите и чипиците, дето викнах.

Отивам в къщата, бащата реши да прави някакъв ремонт измислен, та в следствие на което в къщата беше 12 градуса. В гаража нямаше и толкоз, но успях да подготвя едната капла на мотора за монтаж и за пръв път да монтирам вътрешна гума на двуколесно. Странна работа, но не се сещам някога на колелото да съм пукал гуми, а съм навъртял хиляди километри, та сега се учих, но мисля, че стана добре. Монтирах и гумата на мотора и толкова се изкефих на гледката, че ми дойде топ настроение въпреки ужасното време и студа. После монтирах и двигателя, отне ми едва няколко минути, чак се изненадах колко лесно стана.

И вечерта в големия цепак и дъжд покарах малко колата и набичих парното, та чак душата да ми се стопли.

Утре го дават да се пооправи времето, да видим.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 19 Ное 2023, 0:49

Мен пък брат ми ме зарадва, че водната помпа на тдс-а е родила и трябва да организирам смяна през следващата седмица :banghead:

Ганьо си е Ганьо…днес излизах и аз рано да пазарувам разни неща, 5 коли на кръст и пак изцепки, а спирания и паркирания даже няма да ги коментирам :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 19 Ное 2023, 6:21

ставайте, че сме на работа :D

Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата