СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: СПАМ ТЕМА
Don_Diego написа:Ох специално ми беше донесъл човека…3 кутии от любимата и не я взех
Как така не я взе?

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
drifty написа:Don_Diego написа:Ох специално ми беше донесъл човека…3 кутии от любимата и не я взех
Как така не я взе?
Ами вредна е. Заради орехите в нея. Разбалансирвали омегите

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
drifty написа:Don_Diego написа:Ох специално ми беше донесъл човека…3 кутии от любимата и не я взех
Как така не я взе?
Ми не мога да ям такова сладко

Можех да я взема за милото вкъщи ама целия труд и инат дето положих последните 45 дни ще отидат в кофата щото няма как да спя спокойно като в другата стая има баклава

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
За това ѝ седиш на главата, докато не изяде и последното парче. И после си лягате щастливи!
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Don_Diego написа:drifty написа:Don_Diego написа:Ох специално ми беше донесъл човека…3 кутии от любимата и не я взех
Как така не я взе?
Ми не мога да ям такова сладкоЧревоугодничеството ми ме ухапа по задника и от месец и половина съм на стриктно кето, че имам да “боря” някои неща.
Можех да я взема за милото вкъщи ама целия труд и инат дето положих последните 45 дни ще отидат в кофата щото няма как да спя спокойно като в другата стая има баклава
Това че броиш времето което си на кето не е добър знак

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:drifty написа:Don_Diego написа:Ох специално ми беше донесъл човека…3 кутии от любимата и не я взех
Как така не я взе?
... щото няма как да спя спокойно като в другата стая има баклава

Преди няколко месеца бях командировка на мъгливия албион. Местните колеги ми препоръчаха разни крафт уискита. Взех 3 бутилки.
Стояха си доста време у нас и преди седмици ходих на гости в един приятел, ценител. Да пием уиски и да пушим пури.
Взех с мен 3-те бутилки да дегустираме и той да ме учи. Отивам в тях и той: може ли да си толкова кофти пич майна. Що донесе и 3-те.
Лош човек си ти.

Нали знаеш, че не мога да спя, като знам че в хола имам хубаво уиски. Ся няма да мигна 2-3 дни, докато не ги издъня

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Имам профил у фацебука и ей така разглеждам , каквото предложи тази платформа.
Обаче, напоследък ми прави впечатление, че се засилват значително публикациите за ...плоската земя!
Че дори хора, които в профилите са си написали, че имат някакво сносно образование и като цяло уж са нормални, яростно защитават тезата, че земята е плоска.
Онзи ден се срещам с един човек, дето е сериозен човек, отговорен , че дори без той да има желание го направиха домоуправител и като така, човека взе сериозно нещата в свои ръце и за няма и 2-3 месеца направи входа , дето отговаря образцов със всички необходими неща.
Човек здраво стъпил на земята...
Та подех темата за полската земя и самият той изрази скептицизъм, че земята е кръгла.
Има ли хора тук, които мислят, че земята е плоска?
Обаче, напоследък ми прави впечатление, че се засилват значително публикациите за ...плоската земя!
Че дори хора, които в профилите са си написали, че имат някакво сносно образование и като цяло уж са нормални, яростно защитават тезата, че земята е плоска.
Онзи ден се срещам с един човек, дето е сериозен човек, отговорен , че дори без той да има желание го направиха домоуправител и като така, човека взе сериозно нещата в свои ръце и за няма и 2-3 месеца направи входа , дето отговаря образцов със всички необходими неща.
Човек здраво стъпил на земята...
Та подех темата за полската земя и самият той изрази скептицизъм, че земята е кръгла.
Има ли хора тук, които мислят, че земята е плоска?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Фейсбук ти показва неща, сходни на тези, които следиш. Както и постовете от приятелите ти. На моята стена не забелязвам плоскоземци, нито ме заливат подобни дискусии, статии и публикации.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Това е за темата истина или измислица.
Може би посещаваш други места където има пропаганда от всякакъв тип и това би включвало плоска земя. Аз не познавам нито един реален човек, който да мисли така или поне не ми го е казвал. Но скоро някой, някъде питаше, дали не беше даже в нашия форум(скоро, скоро, близките две години)от къде сме знаели, че снимките от космоса, които НАСА би предоставя на Земята са истински и от къде знаем, че реално е с такава форма, цвят и т.н.
В което нали има някаква логика, но не и как Земята не е кръгла. Тя реално не е идеално кълбо, ама нали, не говорим това.
Явно хората трябва да тръгнат от БГ посока Япония, да минат през САЩ, да минат цяла Европа после(океаните малко зор ще са
)и като се върнат пак тук ще си кажат, че не е била плоска. 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
TNT написа:Фейсбук ти показва неща, сходни на тези, които следиш. Както и постовете от приятелите ти. На моята стена не забелязвам плоскоземци, нито ме заливат подобни дискусии, статии и публикации.
Разбира се, това не е вярно поради една причина (както и разбира се опита за тънък намек на нещо си)
И тя е... че профила ми там не е истински, нямам приятели там, нямам интереси, които съм написал, освен, че следя няколко групи на БМВ, имоти, хумористични групи (което често при имотите често се получават хумористични неща) и други подобни.
Но не и тези неща и групи, които излизат и за които казвам.
Но махаме на страни тези неща и не се хващаме непременно за фейсбук. Въпроса остава, примера с тази социална медия е само пример.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Не е нужно да си в група. Стига само като разглеждаш нещо и става както с ю туб. Но да речем, че не е така. Аз сериозно искам да си поговоря с някой плоскоземец, да чуя реалните доводи. 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Криза. Миналия месец за ден видях 3 Ферарита, даже не беше в центъра
То вече екзотика ли е