Германците никога няма да ги стигнем

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

Германците никога няма да ги стигнем

Мнение от Гост » 13 Фев 2007, 10:06

Да ви кажа аз мойте впечатления от Франкфурт.
Имаше тия дни едно изложение и аз отидох и бях потресена колко са възпитани.1,Не видях нито един фас на земята.Щото глобата им е 20 Евро,и в рейсовете няма да видиш надраскано или обелено ил имръсно.За без билет е 40 евро.и ако нямаш се качваш от към шогиора и си купуващ билетче..а за метрото има специални машини и никой не посмява да се качи без билет.(освен нас тъй като не разгадахме машината)пишеше само на дойче а аз знам англ. но от другия ден имахме карти като посетители на АМБИЕНТЕ.а пък не сум чула и да се освиркват с клаксоните.Хем хотела ми беше на едно кръстовище за 4 дни един клаксон не чух,Можем само да се учим от тях.да не говорим и че ен крадат.оставих си дамската чанта на една пейка в центъра(тогава беше кум 19ч и имапе доста хора)и отидох да се разходя и като се върнах тя си беше там.А тука мазните цигани(не мисля така за ввсички) още преди да я оставиш щти я гепат,.
Та това аи че се нагледах да БМВ иамше уникални.но не можях да схимам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 13 Фев 2007, 10:34

:)

само ще ти кажа, че глобите са заради чужденците там и то източноевропейците дето са плъзнали ;)
Това което правят германците е от КУЛТУРА, а не заради глоби :!:

Гост
Аватар

ww

Мнение от Гост » 13 Фев 2007, 10:39

аз тва имах предвид/че са култуни.глобите са за такива като нас българите

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 13 Фев 2007, 15:44

Ако няма6е кой да 4исти след тях, в Германия 6те6е да е са6тата свин6тина като в София...Хварлят фасове и други подобни то4но колкото нас, просто ве4ер има кой да иz4исти улиците, zатова е 4исти4ко :mhihi: Аре да не раzправям кво става като пийнат по 2 бири, и на такова място сам работил :mhihi:
Изображение

Гост
Аватар

може

Мнение от Гост » 13 Фев 2007, 16:05

да бе може аз съм сигурна.но все пак е чисто.и през деня и но6та.нали?а и да не спорим кой е по-културен.има булгари които са 100% по културни.ама са малко.нали?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 13 Фев 2007, 19:50

а дойчерите говорят ли на-ГА,МА,ВА,УА?
бе ние сме се агро държавица и тва си е!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 13 Фев 2007, 19:57

Германия си е много яка държава ( една от любимите ми ) , не говоря само за чистота , а за техника.. По отношение на техника те са номер едно... Изобщо Германия е една от държавите в , която бих живял с удоволствие ( и особено в Бавария :mhihi: )

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 13 Фев 2007, 20:10

В Баварската част са студени като планинска чешма :mhihi: ходи на север (провинция Долна Саксония - Ниедерзаксен) там са по човечни и говорят най-чист Дойч :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 13 Фев 2007, 21:42

euroto написа:В Баварската част са студени като планинска чешма :mhihi: ходи на север (провинция Долна Саксония - Ниедерзаксен) там са по човечни и говорят най-чист Дойч :)

.. ма статистиката не важи в Мюнхен, където е ФРАШ с чужденци просто ;) сигурно половината град янмат мищо общо с немско потекло :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 13 Фев 2007, 22:04

Митко Ганчев написа:Ако няма6е кой да 4исти след тях, в Германия 6те6е да е са6тата свин6тина като в София...Хварлят фасове и други подобни то4но колкото нас, просто ве4ер има кой да иz4исти улиците, zатова е 4исти4ко :mhihi: Аре да не раzправям кво става като пийнат по 2 бири, и на такова място сам работил :mhihi:

:yes:
съгласен съм! И аз що тъпотия съм видял. не само от германците.
не знам защо все се сравняваме с останалите...защо не си живеем както на нас ни е добре и да оставим швабите както на тях им е добре.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 13 Фев 2007, 22:39

абе може да сте националисти, ама истината е горчива и на нас ни се иска да ходим по чисти улици без дупки с БМВ-та на които не са им откраднати лайсните, халогените и емблемите, ама нестава щото сме си свинска държава
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Фев 2007, 23:31

вие открихте топлата вода :mhihi:
не знам кои и кога ше стигнем ама нас никои неможе да ни стигне :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 13 Фев 2007, 23:52

Митко Ганчев написа:Ако няма6е кой да 4исти след тях, в Германия 6те6е да е са6тата свин6тина като в София...Хварлят фасове и други подобни то4но колкото нас, просто ве4ер има кой да иz4исти улиците, zатова е 4исти4ко :mhihi: Аре да не раzправям кво става като пийнат по 2 бири, и на такова място сам работил :mhihi:

който е бил там знае :mhihi: :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 14 Фев 2007, 1:05

сре6ту тях да тичаме не можеме да ги стигнем :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 14 Фев 2007, 11:12

///M Power написа:

който е бил там знае :mhihi: :mhihi:

абе не е нужно да си бил там, на норето се едно никои не ги е виждал кат пиинат 2-3 бири стават ебати свинете
иначе респект и за мен това е една от наи организираните и уредени нации

Следваща

Назад към Страхотни истории