Германците никога няма да ги стигнем
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Гост
-
Германците никога няма да ги стигнем
Да ви кажа аз мойте впечатления от Франкфурт.
Имаше тия дни едно изложение и аз отидох и бях потресена колко са възпитани.1,Не видях нито един фас на земята.Щото глобата им е 20 Евро,и в рейсовете няма да видиш надраскано или обелено ил имръсно.За без билет е 40 евро.и ако нямаш се качваш от към шогиора и си купуващ билетче..а за метрото има специални машини и никой не посмява да се качи без билет.(освен нас тъй като не разгадахме машината)пишеше само на дойче а аз знам англ. но от другия ден имахме карти като посетители на АМБИЕНТЕ.а пък не сум чула и да се освиркват с клаксоните.Хем хотела ми беше на едно кръстовище за 4 дни един клаксон не чух,Можем само да се учим от тях.да не говорим и че ен крадат.оставих си дамската чанта на една пейка в центъра(тогава беше кум 19ч и имапе доста хора)и отидох да се разходя и като се върнах тя си беше там.А тука мазните цигани(не мисля така за ввсички) още преди да я оставиш щти я гепат,.
Та това аи че се нагледах да БМВ иамше уникални.но не можях да схимам.
Имаше тия дни едно изложение и аз отидох и бях потресена колко са възпитани.1,Не видях нито един фас на земята.Щото глобата им е 20 Евро,и в рейсовете няма да видиш надраскано или обелено ил имръсно.За без билет е 40 евро.и ако нямаш се качваш от към шогиора и си купуващ билетче..а за метрото има специални машини и никой не посмява да се качи без билет.(освен нас тъй като не разгадахме машината)пишеше само на дойче а аз знам англ. но от другия ден имахме карти като посетители на АМБИЕНТЕ.а пък не сум чула и да се освиркват с клаксоните.Хем хотела ми беше на едно кръстовище за 4 дни един клаксон не чух,Можем само да се учим от тях.да не говорим и че ен крадат.оставих си дамската чанта на една пейка в центъра(тогава беше кум 19ч и имапе доста хора)и отидох да се разходя и като се върнах тя си беше там.А тука мазните цигани(не мисля така за ввсички) още преди да я оставиш щти я гепат,.
Та това аи че се нагледах да БМВ иамше уникални.но не можях да схимам.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36

само ще ти кажа, че глобите са заради чужденците там и то източноевропейците дето са плъзнали

Това което правят германците е от КУЛТУРА, а не заради глоби

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ако няма6е кой да 4исти след тях, в Германия 6те6е да е са6тата свин6тина като в София...Хварлят фасове и други подобни то4но колкото нас, просто ве4ер има кой да иz4исти улиците, zатова е 4исти4ко
Аре да не раzправям кво става като пийнат по 2 бири, и на такова място сам работил 

- Гост
-
може
да бе може аз съм сигурна.но все пак е чисто.и през деня и но6та.нали?а и да не спорим кой е по-културен.има булгари които са 100% по културни.ама са малко.нали?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
а дойчерите говорят ли на-ГА,МА,ВА,УА?
бе ние сме се агро държавица и тва си е!
бе ние сме се агро държавица и тва си е!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Германия си е много яка държава ( една от любимите ми ) , не говоря само за чистота , а за техника.. По отношение на техника те са номер едно... Изобщо Германия е една от държавите в , която бих живял с удоволствие ( и особено в Бавария
)

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
euroto написа:В Баварската част са студени като планинска чешмаходи на север (провинция Долна Саксония - Ниедерзаксен) там са по човечни и говорят най-чист Дойч
.. ма статистиката не важи в Мюнхен, където е ФРАШ с чужденци просто

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
Митко Ганчев написа:Ако няма6е кой да 4исти след тях, в Германия 6те6е да е са6тата свин6тина като в София...Хварлят фасове и други подобни то4но колкото нас, просто ве4ер има кой да иz4исти улиците, zатова е 4исти4коАре да не раzправям кво става като пийнат по 2 бири, и на такова място сам работил

съгласен съм! И аз що тъпотия съм видял. не само от германците.
не знам защо все се сравняваме с останалите...защо не си живеем както на нас ни е добре и да оставим швабите както на тях им е добре.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
абе може да сте националисти, ама истината е горчива и на нас ни се иска да ходим по чисти улици без дупки с БМВ-та на които не са им откраднати лайсните, халогените и емблемите, ама нестава щото сме си свинска държава

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Митко Ганчев написа:Ако няма6е кой да 4исти след тях, в Германия 6те6е да е са6тата свин6тина като в София...Хварлят фасове и други подобни то4но колкото нас, просто ве4ер има кой да иz4исти улиците, zатова е 4исти4коАре да не раzправям кво става като пийнат по 2 бири, и на такова място сам работил
който е бил там знае

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
///M Power написа:Митко Ганчев написа:Ако няма6е кой да 4исти след тях, в Германия 6те6е да е са6тата свин6тина като в София...Хварлят фасове и други подобни то4но колкото нас, просто ве4ер има кой да иz4исти улиците, zатова е 4исти4коАре да не раzправям кво става като пийнат по 2 бири, и на такова място сам работил
който е бил там знае![]()
абе не е нужно да си бил там, на норето се едно никои не ги е виждал кат пиинат 2-3 бири стават ебати свинете
иначе респект и за мен това е една от наи организираните и уредени нации
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2