Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Re: Криптовалути

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Ное 2023, 11:46

https://youtu.be/ecc-CCGy7KY?si=5niA_D5duK_edmFe

TNT, Ванката явно му е видял поста в тая група вчера и реагира с видео кога ще капитулират мечоците. :mhihi:
Спомена и Гарет топ трейдъра. :ahah:
Иначе Данчо в негов стил, нека погледнем вика технически на нещата защото нямаме новини. :mhihi: 1 млрд. пари от облигации влезли в кон, после в Етер и сега вика неизбежно ще излезнат като 50-60%-та надолу Етера. Дори да се случи, това въобще няма да е заради на Данчо умрелия милиард от облигации, за който не му вярвам, но теоретично приемам, че е така.
А Ванката каза, че вчера имало новина за евентуален ИТФ на Етер, отдавна се чуваше, но явно вчера е било по-силно, тоест може да очакваме сега спад при Етера някакви спрямо Биткойн, а аз набързо реших, че обърнал тренда. :mhihi: Ама може и да няма спад.
И най-голямата Данчова тъпотия, ИТФ бил прайснат. :mhihi: :dummy: Как ще е прайснато нещо, което не се е случило? Да, имаше леко изкачване заради него, ама не е сигурно първо дали ще има ИТФ, колкото и да сме го приели. Да, може да има сел дъ нюз когато го приемат, но в була нагоре ще се орайсне реално ИТФ-а защото ще почнат всякакви с пари да купува. Евентуално ще почнат.

Сега остава Питър Шиф да видим какво казва. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 10 Ное 2023, 19:58

Top Gun Maverick написа:Сега остава Питър Шиф да видим какво казва. :mhihi:

:smoke:
Изображение
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Ное 2023, 20:41

Добре де, аз съм стигнал до един извод. Тези хора искат да яхнат другата вълна. Нищо не друго не може да ме убеди, че имат други подбуди. Те са осъзнали вече грешните си прогнози, но понеже има една група хора, които не разбират Биткойн и постоянно го плюят. Аз съм ок, че има хора на които не им е интересен и не биха си купили. Поне на този етап. :mhihi: Но другите, които хем не го разбират, хем пък постоянно го плюят, явно са неспособни да го игнорират. Някои от яд, че не са купили(не го осъзнават самите те пред себе си)други просто защото са си хейтъри по природа. И тези хора каквото и да става даже на цена от милион биха си говорили същите неща. Ей тези хора според мен искат да яхнат Питър Шиф и Данчо спорта. Защото последния може и да излезе някой път за разнообразие да каже лонг, но трябва да има постоянно плюене, постоянен негативизъм, иначе ще изгуби този вид аудитория и кой ще ми удря лайкове? :mhihi: Помня коментарите на някакъв при цена от 25к в чата на живо. Данчо, кажи има ли още наистина шанс да се срине до 8к(той толкова чакаше на 15, каза възможни даже 3к :mhihi: )че вече почнах да губя надежда. :mhihi: И Данчо какво да му каже, виж приятел идея си нямам, дай да хейтим пък каквото стане. :mhihi: Нееееее, Данчо каза, оставете го тоя Биткойн сега, нека покаже, че вече е излезнал от мечия пазар, тогава ще купуваме. :kuku: Буквално това им говореше когато взе да усеща вятъра ако изобщо го е усетил. На 16к викаше, че виждал някакво изкупуване, ама трябвало да си луд да купуваш. После само тъпотии, Байнанс и борсите манипулирали цената, Тетера ще гърми, докато не гръмне той или Байнанс нямало да се пипа, пък то с едното щяло да дойде другото. Сякаш на Тетера му пукаше, че ФТХ гръмна, напротив, хората се избиха тогава да ползват Тетер в следващите няколко дена.
Та няма как, друг извод за мен няма, той ги дундурка такива коментари. Помння при изкачването на 25-26 някъде Феда обявиха едно голямо нищо и цена там дропна с 500-1000 долара и Данчо викаше точно шорт на Биткойна, шорт, шорт, шорт и всички в чата там се кефят и викат как дриснал и т.н. ама без да имат позиции, без да чакат цена за да купят(щото както знаем, който чака обикновено не купува)не бе, ей така просто се кефят. И един вика Данчо дай малко оптимизъм, че ще пада защото ми писна навсякъде да чета коментари как отивало на 60к. :mhihi:
Тази аудитория е почти 1:1 с тази на Киро Брейка, който даже и да казва верни неща понякога(а и някои са въпрос на гледна точка)то е обвито в такъв негативизъм, че просто усещаш как това е секта на провала. :mhihi: Понеже аз от Киро не съм чул ей това може да се направи за да изкяриш нещо(освен да се хванеш на работа)не, всичко е нула, никой не става и винаги ще се провалиш.
Догодина ще ги питам пак тия хубавци где е коня. :mhihi: Тогава ще вика Данчо да не се купуват Сатошита, зашоот той битКон ще е импосибиле.

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 10 Ное 2023, 21:20

Изобщо не си заслужава да се хАбиш да мислиш какво им е в главата. Всеки да се спасява както може.

Има 3 типа:
1. Такива, които разбират от пазарна структура и развяват бялото знаменце още при първи симптоми на ранен бул
2. Такива, които не разбират от пазарна структура и развяват бялото знаменце, когато вече цените са няколко пъти над "прогнозите" им
3. Такива, които никога не си признават грешките каквото и да става

DataDash и той наскоро си призна във видео, че се е осрал тотално в прогнозите си, така че го причислявам към номер 1. :mhihi:

За хората с първи булмаркет няколко важни думи:
Изображение

Тоест по пътя нагоре очаквайте корекции от по 20-30-40% за добър ден - част от приключението :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 10 Ное 2023, 21:48

Точно така, много хора почнаха ламбо партито прекалено рано което ми мирише, че ще има още едно хубаво изтръскване на слабите ръце дето ги удари фомото и влизат от 32К-33К нагоре. От сегашната цена до 25К са само 30%...нищо нечувано като дроп. Очаквам да видим нещо такова преди халвинга. Разбира се може и да отидем много по-нагоре и тогава да върнем малко...нищо сигурно няма. Много зависи и кога щатите ще влезнат в рецесия(или по-скоро ще си признаят че са в такава, щото те май отдавна са). Абе със сигурност няма да сме 2 години само нагоре от тук...трябва да си го изстрадаме да може после някой да ни казва "вие сте късметлии, че сте купували на Х цена" :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 11 Ное 2023, 8:02

Я, то мръднало :lol:

$5.33 за розАвото лотарийното билетче, малко още и съм на брейк ивън :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 11 Ное 2023, 16:32

Koe ?

Sent from my SM-A037U using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Ное 2023, 17:02

Полакдотът му. То и аз имам малко де. Мъъъъничко, колкото ако стане нещо. На 4.65 ми е било взето. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 12 Ное 2023, 20:15

Случайно ми излезе клип от ей тоя позабравен аутист :mhihi:

https://www.youtube.com/watch?v=MTmx6yFsxMs

Въобще не знам каква му е реалната история, издържах около 10 минути и почна много да ми прилича на един анти-чси капитана, дето ги плечи едни тъпотии супер уверено и обяснява на хората к’ви са овце :mhihi:
Тоя гледам вече си показва лицето, в началото ги разправяше разни, че бил българин, мултимилионер в САЩ (май?) и някви такива.

Някой може ли да съкрати историята от тогава досега, че беше хитов по едно време? :mhihi:

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 13 Ное 2023, 11:01

За първи път го виждам този. Втори път дано не го виждам :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 13 Ное 2023, 11:14

b_u_b_o написа:Точно така, много хора почнаха ламбо партито прекалено рано което ми мирише, че ще има още едно хубаво изтръскване на слабите ръце дето ги удари фомото и влизат от 32К-33К нагоре. От сегашната цена до 25К са само 30%...нищо нечувано като дроп. Очаквам да видим нещо такова преди халвинга. Разбира се може и да отидем много по-нагоре и тогава да върнем малко...нищо сигурно няма. Много зависи и кога щатите ще влезнат в рецесия(или по-скоро ще си признаят че са в такава, щото те май отдавна са). Абе със сигурност няма да сме 2 години само нагоре от тук...трябва да си го изстрадаме да може после някой да ни казва "вие сте късметлии, че сте купували на Х цена" :bchug:

Няма ли да изиграе някаква роля и решението за ETF-и / в зависимост от решението разбира се / . Май до 17-ти трябва да се произнесат.
А до колко са верни слуховете за евентуален крах на Бинанс ? Или са някакви "партенки" ?
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 13 Ное 2023, 11:33

30% дроп си е в реда нещата, обаче ме съмнява да е до 25к, защото там вече колко пъти тествахме, 3-4 май? В диапазона 25-32 стояхме над половин година и много койни смениха собствениците си. По-вероятно ми изглежда да се качим до 40-42 и след това да върнем до 30-32.

Байнанс ако щеше да крашва досега трябваше да се e случило заедно с FTX мисля. Колкото по-високи стават цените, печалбите им гърмят и шансовете за такова нещо намаляват.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Ное 2023, 13:38

За Байнанс съм си казал мнението - трябваше да крашне ако крашва когато нещата около Биткойн бяха неясни за масата хора, тоест когато цената беше ниска. :mhihi: От там нагоре с подобряването на нещата, Байнанс няма как в по-добра среда да стане по-зле. :mhihi: Китаецът помогна на Сам да се потопи с ясната идея, че ще погнат и него, погнаха го, но си беше оплел кошницата.

П.п: Най-голямото доказателство за БГ аудиторията, че Байнанс НЯМА да крашне е, че Данчо Шорта беше казал, че докато и Байнанс не падне, забравете за булрън и устойчиво изкачване на Биткойн. Това още от краха на ФТХ го говори. За Тетер също, редува ги. :mhihi: Тоест слухове с които да лъже аудиторията и, като Тетер по-малко го споменава.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 14 Ное 2023, 17:59

Маверик, онзи ден гледам едно видео на този юнак Ванката, че ми стана интересен откакто ти беше пуснал тук едно негово опровержение към Румен Виста. Аз по принцип БГ ютубъри много рядко гледам, но този пич ме кефи, даже в един момент го помислих за един наш форумен колега тук, че в едно от видеата му имаше много съвпадения с мнения които съм чел тук във форума. Та да се върна на въпроса ми - преди няколко дена Ванката е пуснал едно видео опровержение на прогнозите на някакъв си Йордан ма фамилията му не си я спомням, беше нещо особено, това да не би да е "твоя човек" Данчо Шорта, дето много често го споменаваш ? :) :) :) Този Данчо го мислех че е отявлен крипто маняк, но като че ли съм останал с погрешно мнение. :| :| :|
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Ное 2023, 18:46

Назад писахме точно това, даже видеото с опровержението го виждаш най-отгоре на тази страница. :mhihi: Той не е маниак на нищо. Дрънка само глупости за крипто понеже там интереса е най-голям. Преди си разделяше видеата на няколко части, ама тия извън крипто имаха в пъти по-малка гледаемост и сега не ги дели. Дрънка си глупостите за всичко и криптото оставя за накрая. :mhihi: Аз обикновено му слушам първоначалните неща и после превъртам на крипто да видя, че нищо не се е променило в аргументите на мечките. :mhihi: Понеже той е олицетворение на всички мечки и ако нещо се случва, той ще го каже...разбира се късно, но все пак ще го каже. :mhihi:

П.п: Нормално да виждаш съвпадения във форума с видеа на Ванката. Той е от хората, които разбират Биткойн и на всичко отгоре го е разбрал преди 10+ години. Нещата около Биткойн са просто щом веднъж го разбереш. Държиш и толкова. Просто, ама не го бъркай с лесно понеже пътя е осеян с много, много подводни камъни и изкушения. Та Ванката говори просто неща, не празни обещания и не продава мечти. По принцип ще е трудно да намериш човек в тая тема, който да не му споделя мненията относно Биткойн, имам предвид в основата, което е. Вече отигравания и цели е ясно, че при всеки може да различно, би било странно ако не е.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата