Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Криптовалути
Top Gun Maverick написа:Чети назаде бе, приключих филма с купуването, гордо вчера на 35к. И както си и мислех, ще се окаже грешно защото чакания от мен ноемврийски дроп идва.Но...аз вече нямам пари за него, който има ще се възползва.
zAcK написа:Не трябва ли да чакаме да се качи, а не да дропне![]()
Бах това чакане да дропне. Цял живот чакаме да влезем, да може да караме ламбота![]()
P.S. Ако всички чакат да дропне, как ще се качи?![]()
Аз вече си "чакам" само за спорта. Просто така мислех, че ще стане, още го мисля, но не исках да рискувам цената да иде нагоре и да купувам на нива на които съм купувал в края на предния бул, тоест на 40-41. Сега и да дропне колко да дропне - 31? Ако бях изчакал на 32 щях да набия всичкото пак. Нивото, което е съпорт сега е 29500 някъде. Всичко под това изглежда почти невъзможно, а под 25 е вече абсурдно. Та който чака му желая успех, предвид колко ще се качва евентуално някога в бъдещето да рискувам огромни проценти заради 10-20%-та...не и в този момент. Аз си имам позицията на 20к плюс това.

Та да Зак, чакам дроп, ама се надявам на скок.

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Маверик,
Дай мнение за този анализ по долу
Дай мнение за този анализ по долу

keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Аз анализ не чух в това видео... Общо взето го броя за изгубени 15 мин от живота ми 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Направо не знам къде ги намирате такива.
Много бих искал Пламен Андонов да ти отговори вместо мен, особено в частта с какво може да ти каже техническия анализ, ама който го е гледал достатъчно знае как той прави технически анализ и как го описва.
После би казал на такива като тази, която много добре описа графиката в миналото и каза колко е симпъл да купуваш дъната и да продаваш върховете едно голямо браво. Би казал нещо от сорта "браво на тия хора, които купуват баш по дъната и продават точно на върха". Ох, ще се пукна от смях. Мога да ти кажа едно, ако имах парите си в началото на беъра, щях да успея да купя на по-добра цена, отколкото купих, обаче и сега съм доволен. Знам, че най-добрия момент да купиш кон е бил около 2010-та, следващия най-добър момент беше вчера, а другия е днес. От утре нататък не знам, не знам...техническия анализ обаче знае, особено такъв направен от ю тубър, достатъчен за широката общественост защото той знае тайните и ще ги разкаже губейки си времето в това да изкара гледаемост за някакви смешни долари, вместо да кърти парата като шортва, лонгва, купува дъната, хваща всяко спайкче след това и така през целия булмаркет, та да продаде накрая на 63к или на 69к като тая. 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Навсякъде се е напълнило с клоуни като онзи Gareth Soloway, DataDash и разни други канали, които в продължение на цяла година от дъното на 15к говорят за по-ниски цени и в момента продължават
Включително и най-големия гуру Benjamin Cowen беше беъриш с прословутата фраза "half of the year going up, half of the year going down". A то какво стана half of the year up, half of the year up
В крайна сметка DCA-то пак ги завря всичките специалисти в на кучето гъз@.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Тоя Гарет СоЛой(от лоена топка бузи)с мазната си прическа мислех, че само на мен ми е направил впечатление как ходи при всеки ю тубър и се изказва като последна инстанция с мазния си акцент.
Чак Алесио го беше поканил на 15-16к и оня викаше 12 тил си енд ъф ди иър. Алесио не сподели това мнение и заедно с нашия Ванката си хвана баш дъното, разбира се с други думи, че няма как да сме сигурни, но ако не купуваш на тия нива си е чиста алчност(според Ванката)а Алесио си го изкара на графиката на база миналите цикли как има сигнал, че ще скочи и то скочи от 16-20. Някакви езици беше извадил как всички говорят за нови и нови дъна. И нови дъна. А тоя мазния доскоро си го говореше това за надолу и надолу, всички знаем с обичайните простотии от сорта на войната, макрото, банките, ес енд пи(
)което ми беше любимото, не можело то да слиза, а коня да се вдига. Ъъъъъ, що? Точно миналия месец видяхме обратното и Алесио изкара видео, че един от двата чарта лъже. Сега ес енд пи може да падне, може и коня да падне, ама едното няма общо с другото вече. То и преди е нямало, всичко се е ползвало за спекулация и да може лесно да си оправдаваш в главата някакви движения.
И като го гледаш Гарет СоЛой с тия 45 монитора отзад и си викаш, ау, тоя троши парата, нещо като световния Данчо шорта.
Разбира се не се изказва така арогантно, но смисъла е същия.
Има един друг при Алесио, който гостува, той по-леко се изказва и повече "познава". Ама работата не става с познаваненили поне не дългосрочно.
П п: Аз от на тази клипа разбрах само, че трябва да чекаутна линка отдолу за да се науча на нещата от живота, това до осма минута на скорост по 1.5, тоест 6 минути брак, предполагам до края е било същото, особено в края.
Ама поне нямат трибуна такива човки. А Гарет...нашия Сарийски ей така обикаляше като квачка.

И като го гледаш Гарет СоЛой с тия 45 монитора отзад и си викаш, ау, тоя троши парата, нещо като световния Данчо шорта.

Има един друг при Алесио, който гостува, той по-леко се изказва и повече "познава". Ама работата не става с познаваненили поне не дългосрочно.
П п: Аз от на тази клипа разбрах само, че трябва да чекаутна линка отдолу за да се науча на нещата от живота, това до осма минута на скорост по 1.5, тоест 6 минути брак, предполагам до края е било същото, особено в края.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Понеже колегите вероятно се чудят на тая помпа от вчера, която почна, аз я очаквах. Преди точно пет години на тая дата, коня се блъсна в колата ми, та нямаше как вчера да не скочи пак.
Айде честито 37, още малко и ще стигнем нивото ми от предния бул когато влезнах на 40к. Бая народ ще се събуди тогава.

Айде честито 37, още малко и ще стигнем нивото ми от предния бул когато влезнах на 40к. Бая народ ще се събуди тогава.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
TNT написа:Това е дед кет баунс, ся слизаме под 10
Еее..... ахахахаха

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Виждал съм, но няма 

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Почна да "пада" 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Как да изцвиля бе? Иииааааах, пръхххх, пръхххххх, тък-тъгъдък-тъгъдъъъкккк...айде коньооооо... 
Удрииииии...и на 40 чакам едно заспиване...помним ги тия числа. И така до Нова година.

Удрииииии...и на 40 чакам едно заспиване...помним ги тия числа. И така до Нова година.

Последна промяна Top Gun Maverick на 09 Ное 2023, 17:01, променена общо 1 път
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
boris написа:Избих, ще си взема за още 50 да избутам цената на 38
Top Gun Maverick написа:Как да изцвиля бе? Иииааааах, пръхххх, пръхххххх, тък-тъгъдък-тъгъдъъъкккк...айде коньооооо...
Удрииииии

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Недей се хили, хвана ли го на 1900, че и той много пъмпна изведнъж над 2к, явно усетиха посоката...