СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ildivvy » 08 Ное 2023, 12:54

Имам чувството, че една от групировките в сградата с надпис "Съединението прави силата!", много често прави неща, само за да покаже на народеца, колко е безсилен в собствената си държава и , че могат да си правят, каквото си поискат :banghead: ...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Ное 2023, 13:05

TNT написа:Ако случайно има нещо на промоция от тея на 1/2 цена, на 1/3 цена - става. Ама на редовна цена са абсурдни просто нашите.

Една риза Бос в момента е 100-200лв, според зависи качеството, намаления и т.н. Сравнено с Теодор за да си купя от тях, трябва да я намалят някъде на 1/20-та от цената. Просто са съвсем различни продукти и не бива да се споменават заедно в едно изречение.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 08 Ное 2023, 13:17

Само да кажа,че 2015г си купих риза от "Теодор", която малко по-късно видях в китайски магазин за дрехи 1 към 1... таа нашите "български" може и да не са баш български :mhihi:
Последна промяна BorislavB на 08 Ное 2023, 16:53, променена общо 1 път
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Ное 2023, 13:19

Какви са тия палта, дядовците ви не са ли имали някоя габинка останала да се увиете и стоплите хубаво? :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Ное 2023, 13:25

Големият студ на 1979 се обади и си поиска палтото обратно :mrgreen:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 08 Ное 2023, 18:57

bum_bum написа:Една риза Бос в момента е 100-200лв, според зависи качеството, намаления и т.н. Сравнено с Теодор за да си купя от тях, трябва да я намалят някъде на 1/20-та от цената. Просто са съвсем различни продукти и не бива да се споменават заедно в едно изречение.

Боса ги шият в Плевен между другото. Включително и за европейския пазар. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 08 Ное 2023, 20:15

dhtj написа:Боса ги шият в Плевен между другото. Включително и за европейския пазар. :)

В Плевен съм бил.... града с най-големия плац на Балканите :mhihi:, като забричи оня северен вятър, а лъва се дере някъде в далечината :mhihi:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 08 Ное 2023, 20:32

bum_bum написа:Преди около 15 години ходех с костюми и влизам там в някакъв магазин на Графа. Гледам разни костюмчета и викам чай да пробвам.

Италиански нали, Чезаре, Монини или не знам там кво беше. Някакво италианско име и фамилия. Хубав плат, прилична кройка.. не е супер ама не е и ужасно. Викам- колко струва? - 800лв? :shock: :shock: :shock: Ае брат, това на мен е Фере и струва 1к. Кой е тоя Чезаре (примерно, не помня точното име), че толкоз скъпо? Той бил от незнам къде си, тук се шиели ама с италиански платове.

Казах му, че съжалявам ама костюма на Фере е правен от човек, дето когато е почнал да крои и шие тоя Чавдар или както и там да се казва с изкълченото по италиански име е тичал бос на село след на деда си каруцата. И ако иска да продава на тия пари е редно да минат няколко години, да си направи име пък чак тогава да се бута наравно с големите.

Да не е Чезаре Атолини случайно? Защото това са си сериозни 3 поколения шивачи, от Наполи още от 1930те...
https://cesareattolini.com
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 08 Ное 2023, 20:57

enigma написа:
bum_bum написа:Преди около 15 години ходех с костюми и влизам там в някакъв магазин на Графа. Гледам разни костюмчета и викам чай да пробвам.

Италиански нали, Чезаре, Монини или не знам там кво беше. Някакво италианско име и фамилия. Хубав плат, прилична кройка.. не е супер ама не е и ужасно. Викам- колко струва? - 800лв? :shock: :shock: :shock: Ае брат, това на мен е Фере и струва 1к. Кой е тоя Чезаре (примерно, не помня точното име), че толкоз скъпо? Той бил от незнам къде си, тук се шиели ама с италиански платове.

Казах му, че съжалявам ама костюма на Фере е правен от човек, дето когато е почнал да крои и шие тоя Чавдар или както и там да се казва с изкълченото по италиански име е тичал бос на село след на деда си каруцата. И ако иска да продава на тия пари е редно да минат няколко години, да си направи име пък чак тогава да се бута наравно с големите.

Да не е Чезаре Атолини случайно? Защото това са си сериозни 3 поколения шивачи, от Наполи още от 1930те...
https://cesareattolini.com

Може софийския Чезаре да не е бил аутенте :lol:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 09 Ное 2023, 12:28

dhtj написа:
bum_bum написа:Една риза Бос в момента е 100-200лв, според зависи качеството, намаления и т.н. Сравнено с Теодор за да си купя от тях, трябва да я намалят някъде на 1/20-та от цената. Просто са съвсем различни продукти и не бива да се споменават заедно в едно изречение.

Боса ги шият в Плевен между другото. Включително и за европейския пазар. :)

Фирмата, която ги шие е свързана с Теодор. Като цяло в Плевен могат да се намерят много хубави ризи, сака, костюми, палта и т.н на много добри пари с малко жокер.
Цените на Теодор наистина са високи, но лесно се намират намаления за тях по 30%+, валидни и за промоции.
Относно Андрюс - преди ми се налагаше всеки ден да нося костюм, но не като bum_bum на Ferre, а по-обикновени. Андрюс имаха аутлет на Илиянци, от който съм взимал костюми /с прилична, модерна кройка/ на такива пари, че ако изкара три носения си е избил парите :mhihi:
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Ное 2023, 12:49

И аз съм носил по-обикновени и най-добри попадения съм имал по малки магазинчета и марки. Внесли и те не знаят откъде италианска риза за 50лв, пфф с тея 2 броя ризи смених поне 3 работи :mhihi: Като се усетих, че са попадение, ходих за още... ама няма вече :mhihi: Тея по-бюджетните по моловете тип Зара, HM и т.н. са също супер ташак. Но пък и 1000лв за костюм... с такъв бюджет по-скоро бих стрелял някъде, където ще ми го ушият по мярка с инициали навсякъде и т.н.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 09 Ное 2023, 13:01

Малко да попъшкат дрифтаджиите

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 09 Ное 2023, 13:19

BMW_POWER написа:Малко да попъшкат дрифтаджиите

Аз не съм дррифтаджия но ти завиждам за снега определено. :bchug:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 09 Ное 2023, 13:26

К'во да пъшкам ония ден прикапа малко дъжд и стана по-зле от лед, няма тръгване, няма спиране... :driving:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 09 Ное 2023, 13:32

По темата за костюмите - преди години и в София се шиеха много костюми. Позната ме беше пратила при един шивач, който се оказа че има малък шивашки цех в приземния етаж (бивш магазин) на един блок в Св. Троица и шие костюмите за бутиците VAYK. Направи ми костюм по мярка, от-до с инициали навсякъде, плат и подплата на Hugo Boss за 350-400лв...гледаха ме като извънземен с този костюм, разбих го от носене и ме беше супер яд, като му скъсах панталона при едно закачане за да направя една глупост :mhihi:
Последно съм правил костюм в Агресия - цена х3-4 на това дето бях правил преди и честно казано не съм очарован от нищо :banghead: . Добре, че фирмата ми покри половината сума тогава
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата